homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Manichiura-47

#875 2008-05-18 13:51:36

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

Re: manichiura

mi-am dat ieri unghiutele false jos sad uitati cum arata unghiutele mele naturale tongue de 5 luni nu mai stiam cum e cu unghii mici sad
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/4586_p1040598.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/4586_p1040602.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/4586_p1040601.jpg

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#876 2008-05-18 14:13:19

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

hehe barbara..ai laptop f asemanator cu al prietenului meu,tot acer e,cu chitibusurile alea verzi pe acolo,numai k al lui are si rama de la monitor tot alba...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#877 2008-05-18 14:17:26

barbara_mori
Hero member

Lelaina a scris:

hehe barbara..ai laptop f asemanator cu al prietenului meu,tot acer e,cu chitibusurile alea verzi pe acolo,numai k al lui are si rama de la monitor tot alba...

tonguetongue imi place f tare laptopul asta,cand mi l-a luat mami ,i-am zis ce a venit cu firma asta ca n-am auzit in viata mea...si cand am vazut cat e de performant,are un web superrr se vede lacrima,microfon incorporat,si pana acum nu am avut nici o prbl cu el si il am de jum de an...aproape ca am uitat de pc meu,cu asta e mult mai misto ca stau in pat,il iau cu mine la masa cand mananc,la toaleta etc rotfl pe el nu am jocuri asta e nasol,ca nu vreau sa pun ca imi e sa nu virusez,nu stiu sa stric cva...

#878 2008-05-18 14:20:35

Lelaina
Hero member

mihaela2289 a scris:

Ralu_White mie nu-mi prea plac, nu te supara pe mine
lungimea e ok,dar proportia dintre unghia "pe carne" si cea din exterior e foarte ciudata si nu-mi plac cum se vad
cred ca erau mult mai frumoase putin mai scurtute.

Sunt de acord...

Oricum,eu sunt mai pretentioasa la unghii... Plus k dupa parerea mea,nu prea se mai poarta unghiile extrem de lungi,bine,acum fiecare cum ii place.. Eu pe ale mele le fac cu oja colorata si mata,nu prea mai imi plac sidefatele (am purtat destul knd eram mai mica)... Sau french,ca merge la orice... Mai fac si cate un model,cum a avut barbara pt majorat,pe diagonala in partea de sus,cam asa le fac si eu... Dar la model sunt al naibii de pretentioasa,plus k nu-mi plac modele prea incarcate...abtibildurile cu multe culori,iarasi,greu sa gasesti ceva de genul asta care sa nu bata la kitsch.

#879 2008-05-18 14:22:35

Lelaina
Hero member

barbara_mori a scris:

Lelaina a scris:

tonguetongue imi place f tare laptopul asta,cand mi l-a luat mami ,i-am zis ce a venit cu firma asta ca n-am auzit in viata mea...si cand am vazut cat e de performant,are un web superrr se vede lacrima,microfon incorporat,si pana acum nu am avut nici o prbl cu el si il am de jum de an...aproape ca am uitat de pc meu,cu asta e mult mai misto ca stau in pat,il iau cu mine la masa cand mananc,la toaleta etc rotfl pe el nu am jocuri asta e nasol,ca nu vreau sa pun ca imi e sa nu virusez,nu stiu sa stric cva...

Sunt destul de cunoscuti astia de la acer... Al meu si l-a luat de vreo 2 saptamani,e brand new lol El are si jocuri,k are placa video buna... Singura problema e k cik se incazeste cam repede.al tau face asa? In rest,si mie imi place,abia astept sa-l ciordesc si eu pe la facultate big_smilebig_smile PLus k are fata aia lucioasa,gen lg chocolate rotfl

Publicitate

loading...

#880 2008-05-18 14:28:27

barbara_mori
Hero member

Lelaina a scris:

barbara_mori a scris:

Lelaina a scris:

Sunt destul de cunoscuti astia de la acer... Al meu si l-a luat de vreo 2 saptamani,e brand new lol El are si jocuri,k are placa video buna... Singura problema e k cik se incazeste cam repede.al tau face asa? In rest,si mie imi place,abia astept sa-l ciordesc si eu pe la facultate big_smilebig_smile PLus k are fata aia lucioasa,gen lg chocolate rotfl

da asa e se incalzeste f rpd..da e super fatza e f lucioasa si scrie mare acer cu argintiu..e ff misto si dpdv al designului...eu il tin doar pt internet,poze..etc..dar nu pt filme,jocuri..il am pe celalalt si care si ala e luat anul trecut in vara si e f ok ,dar partea nasoala e ca imi amorteste fundul pe scaunul de la birou...eu l-am luat si la sc sa le arat colegilor filmarea de la majoratul meu...

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-18 14:29:45)

#881 2008-05-18 14:30:31

andrutza
Vizitator

imi place oja barbara...sunt f frumoase

#882 2008-05-18 14:40:07

barbara_mori
Hero member

andrutza a scris:

imi place oja barbara...sunt f frumoase

merci tongue

#883 2008-05-18 14:41:56

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

buey sunteti offtopic

eu acu imi fac manichiura si vin imediat si va stric barfa retas

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#884 2008-05-18 14:42:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

barbara ai unghii frumoase chiar si scurte...chiar daca sunt mici tot lungi sunt, nu stiu daca ma intelegi lol si arata foarte fain...smile ale mele cand sunt scurte sunt rotunde la propriu arat k un plod de gradinita neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#885 2008-05-18 14:45:19

barbara_mori
Hero member

Wildhoney a scris:

barbara ai unghii frumoase chiar si scurte...chiar daca sunt mici tot lungi sunt, nu stiu daca ma intelegi lol si arata foarte fain...smile ale mele cand sunt scurte sunt rotunde la propriu arat k un plod de gradinita neutral

ms rodnar sunt dragute si asa intradevar...dar daca de 5 luni eu am unghii lungi de vrajitoare rotfl e ff nasol acum pt ca sunt prea miciiiiii si nu mai sunt obinuita sa n-am unghii sad dar le-am dat jos pe alea si am decis 1 luna sa nu imi mai pun pt ca mi-am cam distrus unghiutele mele in sensul ca sunt cam moi,desi spre uimirea mea sunt la fel de lucioase..sg probl e ca sunt cam moi,dar las' ca le fac eu tratament cu ulei  de masline incins tongue

#886 2008-05-18 14:59:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

stiu, e super ciudat cand ai o perioada unghii lungi si dup-aia le tai scurte, eu una ma simt de parca as avea 2 maini stangi smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#887 2008-05-18 16:00:07

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

micanarcisa a scris:

nu isa..alea stau cel mai bine in gel..iti spun din experienta
ceva care se lipeste bine se cheama tatuaje...sunt normale sau care se pun cu apa...astea de apa tin mai mult decat oja...serios... www.sergal.ro la accesorii gasiti

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl
offtopic ce avataaaar

#888 2008-05-18 16:38:10

Chocolate22
Insomniac member

unghiutele mele big_smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9941_foto0093.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9941_foto0096.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9941_foto0097.jpg

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#889 2008-05-18 16:40:16

andrutza
Vizitator

frumiii...

#890 2008-05-18 16:40:47

Chocolate22
Insomniac member

de-ar fi si la stanga asa rotfl

#891 2008-05-18 18:09:32

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

imi plac unghiutele...insa eu mi le voi pune iar cu gel cam peste o luna

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#892 2008-05-18 18:11:19

Chocolate22
Insomniac member

prefer varianta fara gel pt ca unghiile mele is tari, cresc repede si nu se rup sau exfoliaza.
nu are rost sa le distrug.

#893 2008-05-18 18:17:50

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai la mine nu mai cresc singure de multa vreme...prima data cand m-am hotarat sa pun gel tot din cauza asta a fost...am avut unghii frumoase apoi nu mai voiau sa creasca deloc...din contra se rupeau cum sa zic...longitudinal...adica invers cum sa explic...nu se rupea unghia normal ci se despica de la varf spre cuticula...si gata am luat hotararea sa pun cu gel...1 an am avut cele mai superbe unghii si fara probleme...apoi le-am scos din lipsa de bani de intretinere...si dupa ce s-au regenerat dupa gelul ala au inceput sa creasca frumos cu smalt lucios, chiae ziceam ca gelul le-a ajutat si le-a intarit...ei, acum de vreo 2 luni iar au inceput sa se crape pe invers...deci gelul oricum ar fi nu le distruge daca e pus bine...acrylul le termina insa...vreau sa zic ca acum le am taiate din carne si tot se crapa si ma agata pe haine...nu mai rezist...astept tratamentul ala de la peggy sage sa vina ala durcisseur cure expres si daca nici cu ala nu si nu, gel scrie pe ele

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.