|
Nu esti logat.
Manichiura-47#875 2008-05-18 13:51:36
Re: manichiurami-am dat ieri unghiutele false jos uitati cum arata unghiutele mele naturale de 5 luni nu mai stiam cum e cu unghii mici Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #876 2008-05-18 14:13:19
Re: manichiurahehe barbara..ai laptop f asemanator cu al prietenului meu,tot acer e,cu chitibusurile alea verzi pe acolo,numai k al lui are si rama de la monitor tot alba... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #877 2008-05-18 14:17:26
Re: manichiura
imi place f tare laptopul asta,cand mi l-a luat mami ,i-am zis ce a venit cu firma asta ca n-am auzit in viata mea...si cand am vazut cat e de performant,are un web superrr se vede lacrima,microfon incorporat,si pana acum nu am avut nici o prbl cu el si il am de jum de an...aproape ca am uitat de pc meu,cu asta e mult mai misto ca stau in pat,il iau cu mine la masa cand mananc,la toaleta etc pe el nu am jocuri asta e nasol,ca nu vreau sa pun ca imi e sa nu virusez,nu stiu sa stric cva... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #878 2008-05-18 14:20:35
Sunt de acord... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #879 2008-05-18 14:22:35
Sunt destul de cunoscuti astia de la acer... Al meu si l-a luat de vreo 2 saptamani,e brand new El are si jocuri,k are placa video buna... Singura problema e k cik se incazeste cam repede.al tau face asa? In rest,si mie imi place,abia astept sa-l ciordesc si eu pe la facultate PLus k are fata aia lucioasa,gen lg chocolate Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#880 2008-05-18 14:28:27
da asa e se incalzeste f rpd..da e super fatza e f lucioasa si scrie mare acer cu argintiu..e ff misto si dpdv al designului...eu il tin doar pt internet,poze..etc..dar nu pt filme,jocuri..il am pe celalalt si care si ala e luat anul trecut in vara si e f ok ,dar partea nasoala e ca imi amorteste fundul pe scaunul de la birou...eu l-am luat si la sc sa le arat colegilor filmarea de la majoratul meu... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-18 14:29:45) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #882 2008-05-18 14:40:07
merci Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #883 2008-05-18 14:41:56
Re: manichiurabuey sunteti Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #884 2008-05-18 14:42:11Re: manichiurabarbara ai unghii frumoase chiar si scurte...chiar daca sunt mici tot lungi sunt, nu stiu daca ma intelegi si arata foarte fain... ale mele cand sunt scurte sunt rotunde la propriu arat k un plod de gradinita Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #885 2008-05-18 14:45:19
ms sunt dragute si asa intradevar...dar daca de 5 luni eu am unghii lungi de vrajitoare e ff nasol acum pt ca sunt prea miciiiiii si nu mai sunt obinuita sa n-am unghii dar le-am dat jos pe alea si am decis 1 luna sa nu imi mai pun pt ca mi-am cam distrus unghiutele mele in sensul ca sunt cam moi,desi spre uimirea mea sunt la fel de lucioase..sg probl e ca sunt cam moi,dar las' ca le fac eu tratament cu ulei de masline incins Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #886 2008-05-18 14:59:08Re: manichiurastiu, e super ciudat cand ai o perioada unghii lungi si dup-aia le tai scurte, eu una ma simt de parca as avea 2 maini stangi Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #887 2008-05-18 16:00:07
Offline #888 2008-05-18 16:38:10
Re: manichiuraDaca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #890 2008-05-18 16:40:47
Re: manichiurade-ar fi si la stanga asa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #891 2008-05-18 18:09:32
Re: manichiuraimi plac unghiutele...insa eu mi le voi pune iar cu gel cam peste o luna N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #892 2008-05-18 18:11:19
Re: manichiuraprefer varianta fara gel pt ca unghiile mele is tari, cresc repede si nu se rup sau exfoliaza. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #893 2008-05-18 18:17:50
Re: manichiurapai la mine nu mai cresc singure de multa vreme...prima data cand m-am hotarat sa pun gel tot din cauza asta a fost...am avut unghii frumoase apoi nu mai voiau sa creasca deloc...din contra se rupeau cum sa zic...longitudinal...adica invers cum sa explic...nu se rupea unghia normal ci se despica de la varf spre cuticula...si gata am luat hotararea sa pun cu gel...1 an am avut cele mai superbe unghii si fara probleme...apoi le-am scos din lipsa de bani de intretinere...si dupa ce s-au regenerat dupa gelul ala au inceput sa creasca frumos cu smalt lucios, chiae ziceam ca gelul le-a ajutat si le-a intarit...ei, acum de vreo 2 luni iar au inceput sa se crape pe invers...deci gelul oricum ar fi nu le distruge daca e pus bine...acrylul le termina insa...vreau sa zic ca acum le am taiate din carne si tot se crapa si ma agata pe haine...nu mai rezist...astept tratamentul ala de la peggy sage sa vina ala durcisseur cure expres si daca nici cu ala nu si nu, gel scrie pe ele N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|