|
Nu esti logat.
Stergere cont.#1 2007-11-07 20:56:01
stergere cont.doresc sa imi fie sters contul.deja simt ca incep sa stresez lumea pe forum cu numeroasele mele intrebari. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-11-07 20:57:49
Re: stergere cont.ce s-a intamplat, ralucaelena? eu zic sa nu iei o decizie asa drastica acum..hai mai gandeste-te un pic, ok? pup Offline #3 2007-11-07 21:15:27
Re: stergere cont.poftim? asta-i buna pai nu de-aia suntem aici, sa punem intrebari si sa raspundem la ele?! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-11-07 21:17:19
Re: stergere cont.ce s'a intamplat?:-S Avem 1 an si 5 lunite Offline #5 2007-11-07 21:17:23
Re: stergere cont.te-ai stricat la cap? inteleg ca ai o stare mai proasta dar stai cuminte bubico numai doctoressa poate sterge contu' mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-07 21:20:52
Re: stergere cont.nu m-am stricat nicaieri eu_vreau.atunci maine cand intra doctoressa o rog sa imi stearga contul.motivele sunt cele enumerate mai sus dar si altele. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-11-07 21:22:49
Re: stergere cont.atunci te rugam sa iei decizia asta cand vei fi mai putin afectata de cele scrise de altii...pt ca stiu la ce te referi. mami de minuni Offline #8 2007-11-07 21:24:10
Re: stergere cont.ralucaelena dc asa? cum sa stresezi lumea? asta-i buna...... #9 2007-11-07 21:28:20
Re: stergere cont.
stiu ca ti-ai dat seama eu_vreau....... oricum decizia este luata si nu are legatura doar cu afirmatia respectiva,daca era sa ma iau dupa afirmatii imi stergeam contul de mult....... dar e mai bine asa zic eu.oricum se poate sa il sterg pe asta si sa imi fac altul sub alt id. un nou inceput ca sa zic asa..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-11-07 21:30:11
Re: stergere cont.ralucaelena sper sa nu te fi deranjat ca ti-am zis eu azi de nutritionist si ca te-am corectat, dar nu a fost sa te jignesc sau mai stiu eu ce....daca e dinc auza asta imi cer scuze, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca te-ai supara sau ca ai lua-o drept altceva. #11 2007-11-07 21:33:01
Re: stergere cont.aoleu andrutza,nu esti tu iubita mea de vina .il sterg pe asta si imi fac altul in care o sa fiu mai putin ipohondra ca sa zic asa .dar tu nu ai nici o vina.daca era sa ma supar iti ziceam atunci..... eu nu ma supar cand sunt corectata ,asa invat ceva nou VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-11-07 21:33:54
Re: stergere cont.nu e de la asta andrtza...of...cum crezi tu ca e mai corect. ai timp pana maine sa te razgandsti mami de minuni Offline #13 2007-11-07 21:34:57
Re: stergere cont.nu de tine e vb andrutza...de altceva/altcineva..raluca...nu sterge nimeni nimic...mai discutam...k? happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-11-07 22:08:40
Re: stergere cont.fetele au dreptate tu nu ai nici o vina andrutza asa ca stai linistita.ok fetele nu imi sterg contul.imi pare rau daca v-am suparat........... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-11-07 22:11:17
Re: stergere cont.asa ralucaelena dc sa renunti aiurea ? fii pe pozitii #17 2007-11-07 22:12:27
Re: stergere cont.nu scapati asa usor de mine ata ete ...... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-11-07 22:19:23
Re: stergere cont.of...ne-ai dat emotii asta seara...nu te gandesti la mine deloc? n-am voie sa ma emotionez hai pup si calmeaza-te mami de minuni Offline #19 2007-11-07 22:22:57
Re: stergere cont.aoleu am uitat de bulinuta ta . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|