|
Nu esti logat.
Pasta de dinti#1 2007-11-08 03:03:25
Pasta de dintiDin cate am vazut, nu s-a mai discutat. Voi ce pasta de dinti folositi? Mama a cumparat acum una care se numeste "Smoker"... Pana acum doar Colgate si Blend-a-med... Credeti ca e buna de ceva Smoker? O fi speciala pt fumatori? Eu tocmai m-am spalat p dinti si inca mai simt gust de tigara.. nu e asa mentolata.... (Daca se considera reclama, il sterg si sry ) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #2 2007-11-08 07:51:01
Re: Pasta de dintieu la colgate raman..nici nu ma obosesc sa iau alta... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2007-11-08 08:14:43
Re: Pasta de dintiaquafresh "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2007-11-08 09:33:38
Re: Pasta de dintiamway N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-11-08 09:33:45
Re: Pasta de dintia luat mama sensodyne, dar nu imi place deloc, are un gust nasol! abia astept sa se termine. foloseam bled-a mend si colgate! astea imi plac cel mai mult Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-08 09:38:42#7 2007-11-08 09:45:52
Re: Pasta de dintiblend-a-med Don't drink water, fish have sex in it Offline #8 2007-11-08 09:48:05
Re: Pasta de dinticolgate sau blend-a-med, care e mai ieftina la momentul respectiv "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #9 2007-11-08 11:08:36
Re: Pasta de dintieu folosesc colgate,dar am auzit de o pasta de dinti de la amway ca ar fi foarte buna si mi-am comandat-o sa vad cum e. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #10 2007-11-08 11:15:26
Re: Pasta de dintieu am deja de la amway...nu stiu ce are in plus fata de celelalte in afara ca pui doar o picatura cee a ce inseamna ca te tine mult mai mult...in rest e la fel ca celelalte la gust... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2007-11-08 11:41:57
Re: Pasta de dintieu auzisem ca albeste dintii,ca protejeaza gingia...Nu e asa deci? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2007-11-08 11:54:37
Re: Pasta de dintia luat al meu din duty free rembrand...albeste, curata si dezimfecteaza e exact pasta de dinti cu care te perie stomatologul dupa detartraj numai ca la noi nu se gaseste... mami de minuni Offline #13 2007-11-08 12:04:39
Re: Pasta de dinti
sincer sincer eu nu am vazut nici o diferenta fata de colgate dau blend a med.. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2007-11-08 12:51:11
Re: Pasta de dintieu am sensodyne....pr meu e fumator..la el s-a vazut efectul de albire pe dinti...tot il bat la cap sa se lase ....intr-adevar nu persista mentolul ala in gura dar in rest e ok Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2007-11-08 13:04:49
Re: Pasta de dinticolgate take me as i am or watch me as i go! Offline #16 2007-11-08 13:16:13
Re: Pasta de dintiblend a med,silver care si oral b! Offline #17 2007-11-08 13:27:14
Re: Pasta de dintiEu m-am saturat de toate pastele de dinti de pe piata. Asa ca am incercat un gel de dinti cu aloe, Aloe Ice se numeste si mi-a placut. Si mai nou am descoperit niste paste de dinti misto, Del Capitano, mi-am luat 3 sortimente, sa vedem ce rezultate dau. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #18 2007-11-08 14:08:22
Re: Pasta de dintiSensodyne - pt ca am mici probleme cu gingiile si am constatat ca Sensodyne chiar ma ajuta. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #19 2007-11-08 14:16:04
Re: Pasta de dinticolgate am vazut cel mai des p la baie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|