|
Nu esti logat.
Gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??#1 2007-11-08 14:13:08
gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??nu am mai intrat de multisor aici vad ca exista din ce in ce mai multe probleme....dar trecem noi si peste asta nu? Offline #2 2007-11-08 14:16:48
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??eu stiu de o varianta naturista, oscilococcinum, i-a fost recomanat unei prietene care era gravida...insa nu-s foarte avizata si nu bag mana-n foc, asteapta parerea doctoressei sau a lui eu_vreau... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2007-11-08 14:21:13
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??e corect roxana...numai oscilococinum la gravide mami de minuni Offline #4 2007-11-08 14:22:05
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??cryss, si eu stiu ca oscilococcinum este permis in sarcina insa eu una nu as lua nimic fara sa ma consult cu medicul...nu poti vorbi cu el la telefon? Offline #5 2007-11-08 17:23:48
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??cryss26buc, pune picaturi in nas ca ai voie(vezi ca sunt unele cu apa de mare pe la farmaciile astea naturiste, foarte bune si complet inofensive) si ia vitamina C(eu imi faceam pe vema vitamina C de cum mi se parea ca racesc)...poti lua si oscilococcinum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 09:51:22
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??ok multumesc dar paracetamol? sau carmol frectie e ok? Offline #7 2007-11-09 10:33:45
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??nu...uita de ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-11-11 11:45:47
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??mamicile ,la ce temperatura a camerei trebuie sa stea bebelusul(are 11 zile)? va rog frumos sa imi spuneti. Mamica de 2 pui scumpi Offline #9 2007-11-11 13:58:47
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??24 de grade din cate stiu eu...da o cautare pe net...tre sa fie undeva infrmatia asta... mami de minuni Offline #10 2007-11-11 20:25:59
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??k.am gasit Mamica de 2 pui scumpi Offline #11 2007-11-15 10:22:58
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??ce mult costa un bebelus iarna. Offline #12 2007-11-15 13:36:36
Re: gripa sau raceala la gravide-ce tratament exista??
la asta ma gandeam si eu zilele astea de cand a venit frigul...noi oricum avem facturi mari la incalzire, chiar daca economisim cat putem caldurica, ii dam drumul numai seara si atunci la minim cu un bebe nu poti face asa. oricum, cu caldura, fara caldura e scump tare un bebe eu ma gandesc sa economisesc de pe acum, infiintez contul de economii "bebe". "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|