|
Nu esti logat.
Pentru Raluka Ghisa-3#39 2007-11-13 15:27:48
Re: Pentru Raluka Ghisarugamintea mea era sa nu incerci nimic...doar sa iti vezi de viata...fara protectie contraceptiva insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-11-13 15:32:33
Re: Pentru Raluka Ghisahai raluca ca daca mai incerci putzin n'ai sa fi o mamica batrinioara.Mama m'a facut la 33 ani si's mare si frumoasa:)) nu stiu cati ani ai acum,dar in poze mai mult de 22 ani nu iti dau.....asha ca...mai ai timp:)nu'ti pierde speranta Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-11-13 15:33:07) 6 ani de dragoste Offline #41 2007-11-13 15:38:08
Re: Pentru Raluka Ghisanu Janis...sa nu incerce....sa lase la voia intimplarii...sa nu incerce, dar sa nici nu se protejeze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-11-13 19:40:55
Re: Pentru Raluka Ghisa
Mama m-a facut la 37 Timp e... Offline #43 2007-11-13 20:22:51
Re: Pentru Raluka Ghisape mine la 42 dci...a si ai mei stiau k nu pot avea copii..mama adica..si asa ca au adoptat o fata si cand fata avea deja 17 ani..mama s-a dus la control pentru ca credea ca are fibrom..si eu am fost fibromu:))))(a crezut asta pt k medicii i-au zis k nu poate avea copii 100%)si am iesit eu o chestie mica si paroasa..mi-a zis bunica k aveam par si pe urechi=)) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-13 20:27:07
Re: Pentru Raluka Ghisa
ce tare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2007-11-14 09:57:28
Re: Pentru Raluka GhisaCe tare...si sora ta cum e???? Am sa ma protejez acum pentru ca 6 luni nu am voie sa incerc nimic. Si sincer, nici dupa. Nu cred ca e asa de grav ca vreau sa adopt un copilash si nici nu mi se pare ca in felul asta eu cedez...din contra. Numai ca nu mai vreau sa sufar in halul asta. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-11-14 09:58:13) Offline #46 2007-11-14 10:01:12
Re: Pentru Raluka Ghisae bine ca vrei sa adopti un copilas mi se pare foarte frumos...... dar nici sa renunti la ideea de a face un copil nu vrem sa renunti asta cred ca vor sa zica fetele nu ca e rau sa adopti...... asa cum zicea cineva mai sus parinte este cel care te creste VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-11-14 11:13:38
Re: Pentru Raluka Ghisatocmai am avut o discutie super nasoala cu sotul meu...pot sa zic ca e o cearta chiar. el clar vrea sa mai incerce si acum s-a sucit si nu mai vrea sub nici o forma adoptie. m-a intristat putin sincer dar asta e......sper sa fie bine si sa merg mai departe. Offline #48 2007-11-14 11:31:03
Re: Pentru Raluka Ghisaralluka...te rog draga mea, asculta-ma, lasa astea 6 luni sa treaca si decizi atunci...si discutiile le porti tot atunci. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-11-14 11:32:54
Re: Pentru Raluka Ghisapot sa promit ca ma voi gandi. ma bucur de orice. asta e terapia mea pentru a trece peste asta Offline #50 2007-11-14 11:34:45
Re: Pentru Raluka Ghisapentru mine e suficient si iti multumesc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-11-14 11:37:17
Re: Pentru Raluka Ghisamultumesc si eu ca suporti toanele unei nebune. din suflet iti multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|