|
Nu esti logat.
Din galati#1 2007-11-08 15:15:47
din galatiAs vreau sa stiu eu pt cine e din galati pe la ce doctori ginecologi se mai duce si ce pareri au despre ei? Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #2 2007-11-08 15:20:31
Re: din galatihttp://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 Don't drink water, fish have sex in it Offline #3 2007-11-08 15:25:15
Re: din galatieu m-am dus la doctorita ioana pop si afost super draguta, stie sa iti vorbeasca, la un control iti arata si vaginul si poti vedea astfel daca ai chisturi.... Inainte sa ajung la ea am fost la o alta doctorita, tot la un cabinet particular si nu am fost f multumita de felul ei de a se comporta cu pacientii. Offline #4 2007-11-08 15:43:21
Re: din galatitocmai te gasise-m la propuneri sugestii si vroiam sa te contactez. Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #5 2007-11-08 15:47:39
Re: din galatieu la Jean Ciubotaru la Romar in centru...e ca lumea doctorul vorbeste frumos are muzica in cabinet sa te relaxezi..nu m-am simtit niciodata asa bine la ginecologie...e singurul doctor care mi-a placut cum se comporta cu pacientii...am mai fost la dimitriu, botezatu, negulescu si la ciocoiu Dumnezeu sa-l ierte... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-08 15:49:54
Re: din galatiDEspre ciubotaru nu pot sa-ti spun nimic bun pt ca am avut o prietena care a nascut copilul mort din cauza lui.imi pare rau sa te dezamagesc.poate o fi el bun diagnostician,.............nu stiu.si eu am fost la ciocoiu.pacat ca nu mai e Ultima oara a fost editat de Corinica (2007-11-08 15:52:42) Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #7 2007-11-08 15:57:41
Re: din galatipai ce sa zic...si sora mea a fost la botezatu.....si a nascut cu el si nu a curatat-o cum trebuie si la o saptamana a facut hemoragie si au chiuretat-o au bagat-o la reanimare in perfuzii si a fost cat pe ce sa piarda uterul si tot...si vreau sa zic ca sotul ei a dat la bani...numai in prima zi a dat vreo 50 de milioane si donari de are conditionat la maternitate si la doctor si la moasa si la paznic si mai avea oleaca si dadea si la cateii de pe acolo si degeaba tot a patit-o...asa ca daca e sa o luam asa se poate intampla cu orice doctor... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2007-11-08 16:01:17
Re: din galatiasta cam asa-i da cand auzi de cineva ceva de rau il eviti din start.aici spunem si noi ce stim despre unu , despre altul..................... Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #9 2007-11-08 16:06:26
Re: din galatiEu am fost la policlina cu plata pe Domneasca....doctorita Spineanu!Abia dupa cauterizare si analize si controale...am aflat si eu ca e destul de tinerica...are decat vreo 72 de ani! Dar am fost super multumita de felul cum am fost tratata si de tarifele pe care le au acolo....plus ca nu am luat bon decat prima data!E o doctora nemaipomenita...sta de vorba cat vrei tu,numai sa stii ce sa o intrebi,chiar mi-a facut si desene! Offline #10 2007-11-08 16:16:25
Re: din galatiEu inainte fusesem la Bucatanschi, m-am dus la cabinetul ei ca sa aiba rabdare cu mine si sa ma consulte fara graba, insa mai aveam putin si mai sa ma bufneasca plansul cand sa plec de la ea la felul cum m-a consultat. Nu m-am dus decat pt un control, era primul meu control, daca ma duceam sa fac ceva mai neortodox, poate ii dadeam dreptate la felul cum se comporta cu pacientul, dar asa...... te priveste prea de sus si nu are rabdare sa-ti explice. Offline #11 2007-11-08 16:22:17
Re: din galatiDa Mihaela...Bucatanschi e prea superficiala.....ea mi-a urmarit cea de-a doua sarcina...dar ma duceam la ea numai pentru eco.Cu prima sarcina am fost la Secas pe Primaverii...alta nebuna care era sa imi provoace nasterea pe la 8 luni!Doctorii spun sa nu mai lasi pe nimeni sa te controleze inauntru dupa 5 luni...si de fapt tot ei te controleaza! Offline #12 2007-11-08 16:45:24
Re: din galatiOffffff si cu doctorii astia, se comporta de parca nu ai fi om. Ultima oara a fost editat de myhaela (2007-11-08 16:45:59) Offline #13 2007-11-11 12:42:54
Re: din galatiDimitriu e femeie si nu e deloc meseriasa..eu am fost de cateva ori la ea in spital ca nu are cabinet...nu avea pe vremea aceea...m-a tratat de parca eram ultimul om...trebuia sa alerg dupa ea sa-mi spuna ce am si ce sa fac...si daca nu intelegi te ia asa de sus...mama zicea ca si pe vremea lu' ceasca era o scorpie. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2007-11-11 19:09:13
Re: din galatiImi cer scuze, am facut eu confuzie de nume, de Irimia vorbeam mai sus. Am auzit numai lucruri bune de el, insa personal nu il cunosc. Offline #15 2007-11-11 20:49:17
Re: din galatiNush...eu una nu prea am fost pl gineco....mai des pl pediatru... (si nici nu's galateanca get-beget). Offline #16 2007-11-11 23:00:52
Re: din galati
mda...eu knd am fost la bucatanschi ma durea..i`am zis lucru asta si cik.."da` dom`soara knd te`ai...... nu te` durea?" si in secunda 2 m`am dat jos si bafta Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2007-11-11 23:03:02) http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #17 2007-11-12 16:31:09
Re: din galatiSi acum la ce doctor te duci lady? Offline #18 2007-11-13 10:23:28
Re: din galatimama ce ii fugaream una daca ma lua asa...si o si reclamam animala naibii...in galati toti doctorii is varza oricum nu numai la ginecologie...niste idioti platiti din banii nostri si numai cu ochii si buzunarele dupa spaga. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #19 2007-11-13 13:28:12
Re: din galatiioana pop e buna intr-adevar dar scumpa rrrrrau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|