homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Recidiva sau problema noua

#1 2007-11-08 15:40:40

AliceA
New member
Inregistrat: 2006-08-19

recidiva sau problema noua

Buna problema mea a inceput cu ceva timp in urma de la un banal fir de par

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=9693

De la care am dat in vaginita micotica  http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10183

Am facut tratament etc si credeam ca am scapat...

sapt trecuta am realizat ca lucrurile nu-s prea roze si m-am dus hotarata sa fac o noua analiza la secretie si de data asta sa fac si antibiograma;

M-am dus la un laborator particular si de bleaga ce sunt m-am last convinsa ca nu e nevoie de antibiograma ca merge si doar examen microscopic (asta vineri)

azi am luat rezultatul sad

Examen Microscopic colorat:
celule epiteliaLe poligonale - relativ frecvente
celule epiteliale rotunde:  rare
clues cells: absente
leucocite (P.M.N. ) relativ frecvente
hematii: absente
levuri:  numeroase, inmugurite, hife
tricomonas vaginalis : absent
flora microbiana: normala

Examen Microscopic naTIV:
celule epiteliaLe - relativ frecvente
leucocite  relativ frecvente
hematii: absente
levuri:  numeroase, inmugurite, hife
tricomonas vaginalis : absent

Doc care mi-a inmanat analiza mi-a zis ca e o candida si o bacterie si ca tr o schema de tratament mai complicata si ca sa nu scap asa usor de chestia asta, etc... da nu imi dau seama dc a vrut sa ma sperie (eu nu am vrut decat sa iau analiza si ei obisnuiesc sa faca si un consult cand dau analiza )

programare la docorul meu am abia marti...  dar deja nu stiu cata incredere sa mai am pt ca el mi-a dat data trecuta tratamentul si uite acum  o iau de la capat

si sunt tare suparata...
sambata am nunta si peste 2 sapt ar trebui sa plecam in sapt de miere...  sad

va rog frumos cele care va pricepeti sa imi ziceti si voi ce credeti si ce tratamente ati urma conf cu analiza asta...

#2 2007-11-08 15:49:20

AliceA
New member

Re: recidiva sau problema noua

ah, si inca ceva... la ochii mei dati peste cap cand am auzit ce zice mi-a zis sa deschid gura si sa vada dc pe limba am ceva,,,
si zice ca intradevar se vede de la jumatatea limbii inspre cerul gurii ca e mai incarcata... candida bucala ....

#3 2007-11-08 16:00:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu e chiar asa neagra treaba cu candida. si eu nu vad ce alta bacterie mai ai...pe rezutat nu apare nimic altceva in afara de candida. mergi la medicul tau sau schimba-l daca nu iti convine si fa tratamentul pt candida si nu te agita ca trece smile

si citeste te rog si regulile. acum ai warn pt ca nu editezi.

mami de minuni hjarta

#4 2007-11-08 16:08:25

AliceA
New member

au... scuze.. am citit acum...

deci tu zici ca e doar candida... pai nu stiu ce sa fac cu doc. daca imi da iar un tratament, fac 10 zile si peste o luna ma trezesc ca a reaparut? la cantacuzino nu se fac vineri antibiograme; la medicover nu se poate decat marti pana in 11 (si nu ma mai invoieste nimeni de la serviciu)

medicul care mi-a dat rezultatul zicea ca nu exista tratametn pt candida mai scurt de 10 zile... asa e? ca imi amintesc ff vag ca acum n ani lumina cand am mai avut candida am facut un tratament mai scurt ca durata cu lomexim (parca)

#5 2007-11-08 16:12:11

o'hara
Platinum member

exista. da o cautare pe forum sa vezi cate tratamente exista.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-11-08 16:16:57

AliceA
New member

m-am apucat sa citesc subiectul cu candidoza... smile
imi spui te rog dc lomeximul era unul din alea de scurta durata? sau imi amintesc aiurea?

#7 2007-11-08 16:19:26

o'hara
Platinum member

lomexinul e unul dintre ele.

mami de minuni hjarta

#8 2007-11-08 17:55:43

AliceA
New member

n-am mai avut stare pana marti si m-am dus la Medicover la dr  (exista  o "fereastra")
mi-a dat
Nizoral - 2 pastile pe zi timp de 5 zile; si apoi cate una pe zi inca 10 zile
Klion D comprimate vaginale 10 zile
meclon 1000 crema vaginala  de 2 ori pe zi 15 zile
si zilnic spalatura vaginala cu fucigin
si pt ca zice exista si o usoara inflamatie sa iau paduden

si sotul doar nizoral la fel ca mine...

dr asta zice ca toate tratamentele care tin mai putin de 10 zile nu sunt cu adevarat eficiente...

o sa ma duc si marti la doc la care am fost si data trecuta da mai mult ca sigur o sa imi dea altceva...

si nu prea stiu in cine sa am incredere...

#9 2007-11-08 18:37:00

AliceA
New member

eu_vreau, doctoreassa nu mai sunteti online sa imi ziceti si mie daca schema asta e ok? ca e tare lunga ca si timp... si as fi vrut ceva de mai scurta durata ...

intre timp am tot citit aici pe site; doctoreassa am vazut ca a scris la un moment dat ca in per cat faci tratament cu ovule nu tr sa te speli intern... mie mi=a zis sa ma spal in fiecare seara inainte de a pune ovulul

Ultima oara a fost editat de AliceA (2007-11-08 19:56:00)

#10 2007-11-08 22:19:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea

depinde de ovul...dar spalaturile nu sunt necesare...citeste prospectul ovulelor sa vezi daca nu cumva sunt interzise cumva...eu nu sunt de acord cu "daca sunt mai scurte de 10 zile nu sunt bune"...si aici vb din experienta...daca poti saceri o a 2 a opinie...fa o...nu ti poate nimeni garanta din pacate ca ti va trece candidoza cu trat de mai sus...in principiu e ok...dar daca e si bun pt tine...nu avem cum sa stim...fa l...vezi ce si cum...dar daca ai mai multa incredere in celalalt medic dute si la el...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-11-09 14:14:56

AliceA
New member

multumesc!

#12 2007-11-09 14:28:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea

cu placere...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.