|
Nu esti logat.
Candidoza intestinala vs. candidoza vaginala#1 2007-11-09 08:25:44
candidoza intestinala vs. candidoza vaginalaCandidoza intestinala poate favoriza candidoza vaginala? Offline #2 2007-11-09 10:38:46
Re: candidoza intestinala vs. candidoza vaginalatrebuie sa faci cultura copro pentru candida ca sa aflii daca ai intestinala....cel mai adesea existenta candidozei digestive/intestinale poate produce reaparitia celei vaginale prin autoinsamintare(de fapt e mecanismul cel mai frecvent intilnit prin care apare recidiva) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-11-09 13:42:00
Re: candidoza intestinala vs. candidoza vaginalaUnde pot face aceasta cultura? Offline #4 2007-11-09 15:52:02
Re: candidoza intestinala vs. candidoza vaginalacred ca la orice laborator le spui ce anume vrei si gata..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-11-09 16:23:33
Re: candidoza intestinala vs. candidoza vaginala
Crezi.... eu nu cred.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 16:27:16
Re: candidoza intestinala vs. candidoza vaginalasuna la un laborator si intreba atunci eu stiu sa iti raspun da mai bine decat mine ........... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|