homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna tipizare

#1 2007-11-09 12:20:31

alina23
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-01-11

ce inseamna tipizare

buna ziua la toata lumea!,am fost la doctor si m-a diagnosticat cu virusul HPV si rana pe col,am facut tratament,dupa care m-am dus din nou le medic ,mi-a mai facut odata lama,dupa care am primit din nou acelasi raspuns,am urmat din nou tratament, ieri am fost din nou la medic care mi-a zis ca este necesar sa-mi faca "tipizare"din cate am inteles mi-a recoltat nu stiu ce lichid.Ce inseamna asta?Acum trebuie sa astept 10 zile raspunsul la analize.....iar doctorita mi-a zis ca daca va iesi bine imi va face cauterizarea.Sunt ata de distrusa ca poate fac cancer sau ca nu mai pot scapa de acest virus....va rog ajutati-ma si pe mine cu-n sfat!
Va multumesc !

"nu dau autografe"

#2 2007-11-09 12:22:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ce inseamna tipizare

tipare nu tipizare. prin tiparea hpv afli daca ai tulpinile care duc la cancer de col sau pe cele care nu duc. daca le ai pe cele ok ti se poate face cauterizarea.

celalalt mesaj ti l-am sters eu. citeste si respecta regulile cum face toata lumea.

mami de minuni hjarta

#3 2007-11-09 12:24:52

alina23
New member

multumesc pt corectare si raspuns,iar daca imi va spune ca am tulpinele care duc la cancer,inseamna ca voi face cancer si nu mai pot sa fac nici cauterizarea.........imi cer scuze pt insistente,dar sunt foarte distrusa!

"nu dau autografe"

#4 2007-11-09 12:27:18

o'hara
Platinum member

nu. daca le ai pe cele care pot duce la cancer tot cred ca ti se va face cauterizarea si va trebui sa repeti pap-ul din 6 in 6 luni si sa ai grija sa mergi la medic la orice modificare sesizabila. faptul ca le ai nu inseamna ca ai sau ca vei avea cancer de col. poti trai bine merci cu tulpinile astea si fara sa faci cancer. trebuie insa avut putin mai multa grija. nu ai de ce sa fii f distrusa! decat daca vrei sa suferi de sindromul drobului de sare...

mami de minuni hjarta

#5 2007-11-09 12:32:21

alina23
New member

multumesc mult pt raspunsuri,sper sa fie bine,cu toate ca stiu ca nu va iesi bine.....dar dupa ce voi afla raspunsuriile voi posta pe forum si cu siguranta voi lectura toate posturiile legate de acest virus!O zi buna!

"nu dau autografe"

Publicitate

loading...

#6 2007-11-09 13:04:37

o'hara
Platinum member

cu placere. o zi buna si tie!

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.