|
Nu esti logat.
INTREBARE PT DOCTORESSA???#1 2007-11-09 12:36:39
INTREBARE PT DOCTORESSA???Vreau sa iau anticonceptionale si as vrea sa stiu daca doctorul iti face analize cand ti le recomanda sau nu? Offline #2 2007-11-09 12:49:27
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???nu ti se fac analize...doar o anamneza (iti pune intrebari) si poate o ecografie...dar se presupune ca tu ti ai facut in trecutul apropriat analizele si sti daca suferi de vreo afectiune...pt ca vor fi si astfel de intrebari... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-09 19:31:32
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???deci la cabinetele de planning nu se fac analize de genu asta ( control ginecologic etc)? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-11-09 21:09:43
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???eu stiu ca nu se fac,pt ca nu au masa pt controlul ginecologic.mai asteapta insa rasp. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #5 2007-11-09 21:14:41
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???nu se face control ginecologic, dar e posibil sa se recomande unul... (mie asa mi s-a intamplat). iar analize nu e nevoie sa se faca decat daca doctorul considera ca trebuie, in urma anamnezei. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 21:23:42
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???fetele dar eu vreu sa va intreb,ca acum iau si eu antibebe.mi le-a recomandat dr. pt ca am un chist.intrebarea mea e dc am hemoroizi e vreo problema?ce credeti,astept un sfat.va pup. Offline #7 2007-11-09 22:00:16
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???nu e nici o problema... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-10 19:27:52
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???buna vreau sa stiu daca virusul hiv sau sida se ia prin contact sexual care din ele? Offline #9 2007-11-10 19:29:12
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???hiv e virusul iar sida e boala data de hiv => deci ambele (avand in vedere ca sunt cam unul si acelasi lucru) se iau prin contact sexual neprotejat mami de minuni Offline #10 2007-11-13 11:18:27
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???merci de raspunsuri Offline #11 2007-11-14 11:25:34
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???Si eu as fi vrut un sfat,draga noastra Doctoressa...Si anume,ce metoda contraceptiva as putea folosi tinand cont de faptul ca iubi meu e placat jumatate din luna,de acasa?De sterilet mi-e cam frica,am inteles ca o sa ai niste menstruatii foarte abundente dupa ce ti-l montezi+plus ca e posibil sa nu mi-l accepte organismul,right?Anticonceptionale am luat inainte de nasterea copiilor-Rigevidon,dar acum oare mai are rost sa ma indop cu antibaby doar pentru jumatate din luna,si daca mai am si norocul sa-mi vina si menstra...doar pentru un sfert????Ne tot "chinuim" cu prezervativ...dar ne-am cam saturat... Offline #12 2007-11-14 12:12:46
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???puteti incerca metoda calendarului + spermicide...adica abstinenta in perioada fertila...iar in rest spermicide... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-11-14 12:21:05
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???eu optez pentru pastile contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-11-15 19:47:49
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???Ok,multumesc mult pentru raspunsuri.....spermicidele si diafragma nu sunt acelasi lucru,nu?Cu diafragma -foitele alea chinezesti,eu am ramas insarcinata,dar la cat costau nici nu e de mirare.Iar in ceea ce priveste metoda calendarului,pentru un ciclu menstrual de 28 de zile,pot fi considerate ,perioada nefertila, primele 10 zile?Sau numai vreo 7-8 ar fi sigure macar in proportie de 90 %?Eu nu prea risc,am avut contacte sexuale fara nici un fel de protectie numai pana in ziua a 8-a,desi am inteles ca si astea ar fi cu risc.....Deh...ce ti-e si cu vioiciunea spermatozoizilor astora si cu viata lor intravaginala! Offline #15 2007-11-15 20:09:13
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???nu sunt acelasi lucru foitele cu diafragma. perioada fertila la un ciclu de 28 de zile o gasesti pe prima pagina a www.anticonceptionale.ro la metode naturale de contraceptie mami de minuni Offline #16 2007-11-16 11:35:45
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???Wow!!!Durata de supravietuire a spermatozoizilor este de 7-8 zile?!?!?!?!?Eu stiam ca este de 2 zile....Thx for informatii! Offline #17 2007-11-16 11:37:24
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???de asta si perioada ferila e asa de lunga. eu in saptamana in care am ramas n-am facut nic...eu la iasi si el la buc...dar cu o saptamana inainte... mami de minuni Offline #18 2007-11-17 11:08:49
Re: INTREBARE PT DOCTORESSA???Da....pentru ca ar fi fost prea simplu sa te protejezi numai intre zilele 10-14-20 sa zicem...In felul acesta cred ca mai nimeni nu ar mai fi luat anticonceptionale,montat sterilete...etc...ar fi avut grija sa se protejeze numai in acele cateva zile....Sa vad...poate o sa reincep sa iau anticonceptionale,macar pentru o perioada,ca ieri am avut 3 contacte fara preze (ca deh,doar venise din voiaj )si poate sa spuna lumea ce vrea,dat tot mai bine e fara preze...in special pentru ei! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|