homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ar trebui stiut inainte si dupa ce ati inceput viata sexuala

#1 2007-11-11 17:24:12

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

ce ar trebui stiut inainte si dupa ce ati inceput viata sexuala

da ma gandeam sa fac acest subiect findca am observat ca sunt fff multe persoane care si incep viata sexuala fara a sti nimic EXEMPLU EU asa ma facut dar invat din mers si acum mi`am dat seama ca e ceva ff serios......poate cineva sau nus cum sa zic poate va vedea inainte de a face pasu asta si sa se documenteze e destul de serioasa treaba........nu este o chestie care poata sa o faca si 2 copii cum spuneau unu ca o bagi o scoti si ai plecat nu e asa......
1intai trebuie sa fiti siguri ca parteneru sau partener cu care sunteti veti ramane inpreuna dupa acest pas (cum am citit peaici o poveste trista in care o parasise a 2 ii ui frumos pt un baiat sa faca asa ceva)
2 trebuie sa va iubiti sa simntiti ceva unul pt celalant
3 poate ar trebui sa vb cu unu dintre parinti care este mai intelegator daca este cazu daca nu parinti pot fi dusi cu zaharelu mult timp asa ca no problemo
3 ar trebui sa alegeti o metoda contraceptiva inpreuna cu un medic (merge si cu prezervativu dar si placerea difera si se pot intampla acidente)

MAI ESTE CEVA DE ADAUGAT VAROG SA ENUMERATI IN CONTINUARE.......sa ii ajutam pe cei care vor sa inceapa si sa nu faca greselile ca poate leau facut uni dintre noi......haideti sa fim omeni buni macar in domeniul asta si sa ioi ajutam pe incepatorii (CLAR DOCORESA VA AVEA MULTE DE ADAUGAT)  va rog eu facetioo pt multele cazuri care le`am citi aici pe forum si sa nu se repede aceasi gresala de multe ri adugati cei care aveti mai multa experienta omu nu se inaste invatat trebuie sa fie invatat de alcineva..........

#2 2007-11-11 17:27:37

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce ar trebui stiut inainte si dupa ce ati inceput viata sexuala

nu cred ca vbeste cineva cu parintii inainte de momentu 0pe me una m-ar fi luat la palme dak ma duceam  la mama sa-i zic "mamiiii...vreau sa-mi incep viata sex"

Sim y 

#3 2007-11-11 17:29:16

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

da trebuie sa ii intelegem educatia sexuala difera fata de acum 20 de ani fata de cea de acuma totul se intampla prea rede masmedia filme....cu cat interzici cu atat starnest curiozitate

#4 2007-11-11 17:31:32

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

inainte clar ca trebuie sa te interesezi de protectie!nu stiu ..restul vine pe parcurs...insa protectia e cea mai imp:)

take me as i am or watch me as i go!

#5 2007-11-11 17:33:28

Cassiopeia
Insomniac member

da,protectia...
cat despre parinti,daca ai niste comunisti clar nu-ti poti permite sa-i intrebi sau sa le zici ca vrei s-o faci...

Sim y 

Publicitate

loading...

#6 2007-11-11 18:45:06

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

inainte.... puneti de cititi cat mai mult... carti , reviste, site-uri, forumuri....ca niciun  adult nu se uita cu ochi buni la un tanar in care zburda hormoneii!
eu am fost chiar norocoasa ca am avut parinti super ok! adica nu stiu cati tatzi de fete spun ca al meu: pai acum ai o varsta, ai putea sa faci ce vrei! asta se intampla cand am implinit 20; mai devreme...hmm nu m-au tinut legata de casa, dar nu isi dadusera acordul !

dupa... comunicati in primul rand cu partenerul! si iar cititi kama... si alte sugestii de peste tot; frecventati magazine de profil si faceti achizitii ce va imbiba de euphorie si romantism!

sa fiti iubite/ iubiti!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2007-11-11 18:53:59)

#7 2007-11-11 20:36:12

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

eu zic...ca daca tot vor sa faca pasul asta....sa incerce sa iasa ceva frumos pentru amandoi...si sa faca din asta o experienta frumoasa...si nu doar sa o faca de'a dragul k prietena x si prietenul y au facut'o iar eu sunt virgin/a ! deci neaparat trebe sa o fac si eu..! adica infulenta anturajului sa nu fie un impuls....si da...metodele de contraceptie smile in rest...enjoy ...smile

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#8 2007-11-11 20:55:54

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

meme a scris:

eu zic...ca daca tot vor sa faca pasul asta....sa incerce sa iasa ceva frumos pentru amandoi...si sa faca din asta o experienta frumoasa...si nu doar sa o faca de'a dragul k prietena x si prietenul y au facut'o iar eu sunt virgin/a ! deci neaparat trebe sa o fac si eu..! adica infulenta anturajului sa nu fie un impuls....si da...metodele de contraceptie smile in rest...enjoy ...smile

subscriu.sa faca din asa ceva o amintire cat mai placuta:X:

take me as i am or watch me as i go!

#9 2007-11-11 20:58:42

Cassiopeia
Insomniac member

luna_amara a scris:

meme a scris:

subscriu si io....
ar fi pacat sa-ti incepi viata sexuala doar ca sa fii la moda...peste ani ce-o sa-ti amintesti "aaa...am facut-o doar asa...sa nu fiu mai prost/proasta" ?! sad
parerea mea tongue

Sim y 

#10 2007-11-12 00:31:54

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

simy_alexandra a scris:

luna_amara a scris:

meme a scris:

subscriu si io....
ar fi pacat sa-ti incepi viata sexuala doar ca sa fii la moda...peste ani ce-o sa-ti amintesti "aaa...am facut-o doar asa...sa nu fiu mai prost/proasta" ?! sad
parerea mea tongue

sau sa nu isi inceapa viata sexuala pt ca partenerul ar putea sa o paraseasca daca nu ii da asta....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#11 2007-11-12 16:22:34

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

simy_alexandra a scris:

nu cred ca vbeste cineva cu parintii inainte de momentu 0pe me una m-ar fi luat la palme dak ma duceam  la mama sa-i zic "mamiiii...vreau sa-mi incep viata sex"

depinde si de parinti...eu am povestit cu maica mea mult inainte sa o fac.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#12 2007-11-12 16:25:44

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

meme a scris:

asa este...eu nu eram la moda deloc cand am inceput...aveam 21 de ani si am facut-o pentru ca il iubeam...si am studiat mult inainte metodele contraceptive si am si aplicat...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#13 2007-11-12 17:10:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Inainte de a iti incepe viata sexuala ar trebui stiu:
1. cit de mult se poate despre anatomia ta si eventual si a partenerului, incluzind obligatoriu anatomia organelor sexuale(si fiziologia, daca ma gindesc bine)...incluzind, obligatoriu notiunile:ciclu menstrual, perioada fertila, ovulatia,menstruatia, excitatia, etc
2. care sunt motivele pentru care imi incep viata sexuala...sunt ele cele corecte?
3. cum ma feresc eficient de sarcina si de BTS
4. daca partenerul e cel potrivit
5.daca are rost sau nu sa protejez himenul folosind tehnici sexuale alternative si, in general ce riscuri presupun unele dintre acestea

...simt ca ar mai fi insa nu imi vin acum in minte...

dupa ce ti-ai inceput viata sexuala:
1. igiena sexuala
2. cum obtin placere
3. comunicare deschisa cu partenerul
4. cum ma feresc eficient de sarcina si de BTS-uri

si aici simt ca ar mai fi....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.