homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Machiata sau nu?-2

#20 2007-11-12 15:31:02

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Re: Machiata sau nu?

clar machiata ! eu nu ies afara din casa nemachiata, si nici nu ma lasa aia de la sv sa ma duc nemachiata. trebuie sa arat cat mai prezentabil. cat despre parerea barabatilor... depinde de gusturi. am avut un prieten caruia nu ii placea sa fiu machiata. ma vroia cat mai naturala, in timp ce altul spunea k o femeie nu e femeie daca nu se machiaza/aranjeaza

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#21 2007-11-12 15:49:27

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

eu una nu prea am timp de machiat avand in vedere ca ma trezesc dimineatza la 6:40...imi fac timp doar pt putin fond de ten...in rest...cand e cate o ocazie si merge si putin machiaj smile cel mai mult..ma distreza tipele care vor sa se machieze dar habar nu au smile) sunt criminale rotfl2)

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#22 2007-11-12 15:51:50

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pe mine ma prefera zi de zi naturala insa la nunti,petreceri,disco ma prefera machiata dar tot ceva natural exact cum ma si machiez de altfel:) el ma musca pe pometi si ma pupa non-stop si dasta nu suporta fardurile plus ca imi zice ca arat mult mai bine asa naturala...insa eu sunt de alta parere:)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#23 2007-11-12 16:05:34

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

eu am observat ca barbatii prefera femeile cat mai naturale, iubi al meu spune ca sunt mai frumoasa nemachiata. Eu folosesc mascara si gloss transparent ziua, seara "smoky eyes" ca imi place f f f mult, sau machiaj natural cu accentul pe buze, adik ruj inchis la culoare. Si atat.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#24 2007-11-12 16:08:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

desi la fosta nu'i placea k se dadea cu fon de ten (si la mine a fost contra la inceput, dar nu cat sa'mi interzica, asta pt k a vazut ca e o necesitate)...cu toate acestea ii place sa ma vada dichisita,atat in privinta makiajului cat si a vestimentatie si mai ales sa surprinda priviri asupra mea..caut intotdeauna un makiaj cat mai natural, desi folosesc toata trusa...

Publicitate

loading...

#25 2007-11-12 16:11:13

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

machiata in sensul sa nu imi pice cearcanele in gura, un fard usor pe pleoape, un ruj eventual. parerea mea e ca tenul nu trebuie sa fie paleta de culori si mostre wink cat despre barbati, nu sunt sigura k observa un machiaj usor (exista si exceptii tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#26 2007-11-12 16:52:56

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

rimel si ruj, + cateodata tush.

#27 2007-11-12 17:10:41

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

uneori rimel si creion..f f rar ma machiez..dimineata e prea devreme si mi`e lene ..uneori cand ma plictisesc ma mai "spoiesc" putin

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#28 2007-11-12 17:34:46

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu folosesc fond de ten iarna ca mi se usuca f tare fata, uneori fard de pleope, un blush obligatoriu si ruj (lichid sau nu)!
iubi zice ca ma place oricum! sa il cred? (sntem de 4 ani impreuna decitind sa crde ca da:D

Ultima oara a fost editat de lee (2007-11-12 17:35:36)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#29 2007-11-12 17:52:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

la scoala f rar ma machiez,in oras putin,rimel o crema colorata si gloss,la petreceri,discoteca pun si putin fard colorat,creion si perle.si pe mine ma place oricum si il cred lol

expect the worst , hope for the best!

#30 2007-11-12 17:57:15

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

eu ma machez fff tare...atat de rar incat rimelul meu si fondul de ten sunt de la verisoara mea...si creionu de ochi e al mamei...deci nu dau bani pe farduri...
Baiatul meu ma prefera naturala....chiar nu are o placere sa ma vada machiata...imi spune ca m'am pictat si chestii de genu...dar de obicei nici eu nu ma "pictez" asa ca nu prea comenteaza....dar la ocazii sunt machiata ... de prietena mea....ca eu nu sunt in stare big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#31 2007-11-12 18:58:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu folosesc fond de ten, rimel si dermatograf. ma bate gandul sa-mi iau si un blush iarna, ca sunt cam alba la fata... in orice caz, f rar ies din casa nemachiata, si nu mai departe de zona blocului, ca sa plimb cainele tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#32 2007-11-12 19:06:05

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

rimel,creion negru si ruj;uneori fard de ochi ,de obraji si fond de ten.ce sa mai, de toate big_smile

Mamica de 2 pui scumpi

#33 2007-11-12 20:14:59

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Noi am fost astazi la cumparaturi si nu stiu ce m-a apucat de mi-am luat o gramada de machiaje.Iara o sa le pun la pastrare ca la cat ma machez eu....
Am uitat sa spun ca mai folosesc rimel cateodata,iar pe buze ma dau mereu cu gloss colorat sau clear,doar ca nu ma tine mult pt ca am un barbat pupacios si mereu imi mananca rujul  neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#34 2007-11-12 22:41:14

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

eu ma dau cu anticearcan mai tot timpul cand ies din casa pt k it's a must...apoi in orine descrescatoare a folosirii rimel si creion de ochi. cand am cosuri mai dau putin fond de ten, iar fard de pleoape cred k de 3 ori pe an. ruj nu mai zic k bebe nu il suporta k se murdareste cica.si asa am vreo 10 glosuri si balsamuri de buze care se strica acolo...
prietenul meu si (din ce am auzit ) prietenii lui prefera o femeie naturala...insa asta nu inseamna k nu trebuie sa fie nemachiata...insa nu cred k zic nu nici dak vad o tipa machiata care le place.

#35 2007-11-12 23:01:33

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

eu ma machiez destul de mult...adik ma rog...am mai zis pe undeva..nu razui fondul cu dalta seara...dar imi place la nebunie sa ma makiez..kte tampenii n-am inventat pt petreceri...tot felul de idei traznite..
   Dar tin foarte mult la anumite reguli...petrecerea e petrecere..ziua nu ies ca o paparuda..
   Lui ii place fara...dar s-a obisnuit cu ideea k-mi place sa ma machiez si intelege... oricum,nu am probleme cu iesitul din casa nemachiata..dimineata knd ma uit in oglinda imi place ce vad

Poor is the man whose pleasure depends on another

#36 2007-11-12 23:06:53

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

mie imi place sa ma machiez si nu ma intereseaza cum ii place lui smile eu una nu pot sa ies din casa fara sa imi intorc genele, sa ma dau cu rimel, cu fond de ten, dermatograf, blush, catodata fard de ochi tongue nu pot... bine, cand ajung acasa nu mai am o urma de fond de ten pt ca se ia cand ne pupam!
dar nu cred ca il intereseaza pe el cat ma machiez eu... el nu stie sa faca diferenta intre creion dermatograf si rimel lol

#37 2007-11-12 23:22:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

aaa...plus k eu consider machiajul arata secolului intr-o mare masura... am vazut cu toate adevarate modele smile bine..nu zik k eu as fi vreo artista... dar imi place sa experimentez din knd in knd

Poor is the man whose pleasure depends on another

#38 2007-11-12 23:31:33

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

..naturala insadin cand in cand si rimel...

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.