|
Nu esti logat.
Bufeuri#1 2007-11-12 13:06:13
BufeuriMama mea e in perioada bufeurilor. Fetelor, voi ce stiti, mamele voastre, care au trecut prin asta, ce au luat? Stiu ca sunt diverse medicamente pe baza de plante. Ea a luat Lady 4 insa nu a simtit nici o imbunatatire. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #2 2007-11-12 14:10:24
Re: Bufeuridaca nu iti raspunde nimeni sa mearga in maternitate ca sunt cabinete pt menopauza si acolo sigur ii pot recomanda ceva. sanatate! mami de minuni Offline #3 2007-11-12 14:12:19
Re: BufeuriMai astept pareri. Oricum, as fi preferat un medicament pe baza de plante pe care l-a folosit cineva si ar fi dat rezultate. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2007-11-12 14:53:54#5 2007-11-13 10:15:21
Re: BufeuriChiar nimeni nu are mamele la menopauza? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-13 10:21:41
Re: Bufeurieu nu sunt pentru tratamentele pe baza de plante, sunt pentru terapia de substitutie! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-11-13 10:23:13
Re: Bufeurice sunt alea bufeuri ? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2007-11-13 10:24:03
Re: BufeuriPai si ce inseamna terapia de substitutie? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #9 2007-11-13 10:24:30
Re: BufeuriRăbufnire subită, puternică şi trecătoare de febră, puls accelerat, palpitaţii, enervare, stare de rău etc., provocate de diverse tulburări organice. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-11-13 10:25:37
Re: Bufeuriuff nasol..multumesc pt raspuns Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2007-11-13 10:43:29
Re: Bufeurihttp://www.romedic.ro/sanatate/Menopauz … hormonala_(TSH)_02583.html happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-11-13 11:16:36
Re: Bufeurischumiholic, terapia de substitutie inseamna practic inlocuirea hormonilor lipsa(nu mai sunt secretati de ovar)....se prescrie de catre medic, dupa investigatii serioase, cu grija ca sa nu faci mai mult rau decit bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-11-13 11:22:06
Re: BufeuriAm inteles, doar ca ea este foarte reticenta in privinta hormonilor, nici nu vrea sa auda, din cauza asta prefera ceva pe baza de plante ca sa scape de bufeurile astea enervante. Imi spunea ca o ia dintr-o data un val de caldura si ca transpira si apoi se mai intampla sa fie afara si ii e teama sa nu raceasca. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #14 2007-11-13 11:35:21
Re: Bufeurida...asta e... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-11-13 13:05:03
Re: Bufeurimama este la menopauza si ii este destul de rau........ transpira noaptea,stari de nervozitate si altele a fost la doctor ,dar nu vrea tratament hormonal,asa ca traieste cu ele ca sa zic asa. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-11-13 13:08:32
Re: Bufeuri...eu sincer nu inteleg de ce...oricum nu doar hormonii sunt solutia....personal am alta obtiune dar tot sunt de parere ca e de preferat sa faci ceva decit sa induri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-11-13 13:12:10
Re: Bufeuripai mama e impotriva hormonilor artificiali..... ei ia fost foarte rau cand a luat ac(cred ca erau si de generatie mai veche) si sora mea la fel a patit si cred ca ii este frica de ei..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-11-13 13:13:51
Re: Bufeuridoctoressa...poti face terapia de substitutie daca ai probleme cu tiroida? happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-11-13 13:15:07
Re: Bufeuricred ca da... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|