homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce titlu sa pun ;)) dar as vrea sa stiu :)

#1 2007-11-12 19:09:38

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

nu stiu ce titlu sa pun ;)) dar as vrea sa stiu :)

heya lume smile recunosc, prea putin ati mai auzit de mine in ultimul timp, promit sa fiu mai activa wink) asa... sa trec la subiect smile mi-am pierdut virginitatea acum aprox un an...si ai mei bineinteles nu stiu despre asta (am aproape 17 ani). le-am ascuns asta pentru ca nu-l suportau de nici o culoare pe fostul meu (care a fost si primul) si stiam ca imi vor zice ca sunt prea mica bla bla....de fapt aici mai mult de mama e vorba, cu tata nu comunic deloc...ideea e ca de ceva timp am pe altcineva, ma inteleg mult mai bine, mamei ii place mult de el, tata ca de obicei nu se baga...si am ajuns din discutie in discutie cu mama la capitolul sex...i-am zis ca "intentionez" sa fac pasul cu cel de acum si ca o sa o fac de revel...(pentru ca nu mai vreau sa ma ascund de ea, desi ma simt un pic vinovata ca i-am tot ascuns, dar...asta e) ... e de acord, mi-a zis ca am o varsta totusi si nu e ceva iesit din comun si bineinteles  teoria cu protectia samd...intrebarea mea e ce atitudine sa iau...? inainte era mult mai inchisa si nu vorbea asa ceva cu mine, acum e TOTAL altfel...mi se pare un pic ciudat dar sunt fericita totusi ca nu va mai trebui sa ma ascund, desi mi se pare aiurea sa ma prefac virgina si nestiutoare... nustiu

#2 2007-11-12 19:14:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: nu stiu ce titlu sa pun ;)) dar as vrea sa stiu :)

daca ai jucat teatru pana acum joaca si in continuare...nu prea ai de ales...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-12 19:15:32

andrutza
Vizitator

pai e f bine ca si-a schimbat atitudinea si daca se ofera sa-ti dea sfaturi accepta-le, pana la urma te invata de bine discuta cu ea liber pt ca o sa capete incredere in tine si o sa deveniti mult mai apropiate.

#4 2007-11-12 19:16:23

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu zic sa te prefaci inca putin timp si daca cumva te gandesti sa-i zici tot adevarul mai bine lasa. Chiar nu e o idee buna. O sa isi piarda toata increderea si consideratia fatza de tine... nu are niciun rost. Daca tot s-a schimbat si e mai intelegatoare acum... las-o asa smile

#5 2007-11-12 19:21:48

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

alexia a scris:

Eu zic sa te prefaci inca putin timp si daca cumva te gandesti sa-i zici tot adevarul mai bine lasa. Chiar nu e o idee buna. O sa isi piarda toata increderea si consideratia fatza de tine... nu are niciun rost. Daca tot s-a schimbat si e mai intelegatoare acum... las-o asa smile

subscriu
bucura-te ca ai ajuns in faza asta:)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

#6 2007-11-12 19:39:51

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

zii merci k si-a schimbat atitudinea. eu am aproape 21 de ani si cand a aflat mama k nu mai sunt virgina, ar fi fost in stare sa ma bata...

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#7 2007-11-12 19:46:48

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

sincer ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o mama ca ea...numai ca ma simt un pic vinovata ca am mintit-o pana acum...de exemplu mi-e asa aiurea cand de ex imi explica de prezervativ sa ii zic "daaaa? wow..." si nu pot sa ma prefac asa mirata...oricum nu are rost sa ii zic "stii, nu mai sunt virgina de un an..." o las asa...

#8 2007-11-12 19:50:36

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

sincer...nu multe avem norocul ca avem o mama ca a ta...si acum ma gandesc cu regret la a mea care e tare incuiata.....eu zic sa stai cuminte si nu ii zice asta,pentru ca o sa se schimbe apoi fata de tine

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#9 2007-11-12 20:01:20

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

doar pt ca "esti" virgina nu inseamna ca esti si proasta sau neinformata. cred eu ca daca o sa ii spui ca te-ai documentat nitel o sa aiba si mai multa incredere in tine. daca iti zice nu-stiu-ce de prezervativ nu ii zice "da??? wow" ci "da, am citit asta si pe un site" sau ceva de gen.

Nobody home

#10 2007-11-12 20:01:50

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

subscriu la alexa... sanu te puna sfantul sa-i spui adevarul k o sa tragi rau dupa aia si probabil k increderea in tine nu si-o va recapata... joaca teatru k doar mai ai putin pana la rev... si bucura-te,k nu multe mame se schimba asa

Poor is the man whose pleasure depends on another

#11 2007-11-12 20:16:04

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Nashira a scris:

doar pt ca "esti" virgina nu inseamna ca esti si proasta sau neinformata. cred eu ca daca o sa ii spui ca te-ai documentat nitel o sa aiba si mai multa incredere in tine. daca iti zice nu-stiu-ce de prezervativ nu ii zice "da??? wow" ci "da, am citit asta si pe un site" sau ceva de gen.

asa zic si eu

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#12 2007-11-12 21:05:50

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Andra123 a scris:

Banuia ea putin,spune ca ma comportam altfel,desi eu nu vad cum altfel,dar ma rog.

Se vede in privire indiferent cat ai incerca sa ascunzi. O mama care-si cunoaste fiica si are o relatie buna (sau cat decat buna) cu ea, isi da seama.
Am o colega mai in varsta (tot mama a unei fete destul de mari) care cateodata se uita la mine, zambeste cu subinteles si ma intreaba "asa-i ca azi-noapte n-ai dormit acasa?". Am intrebat-o de unde stie si a zis ca imi sclipesc ochii intr-un mod special. wink

Tinutza, bucura-te de schimbarea in bine a mamei tale si ai grija de tine smile

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#13 2007-11-12 21:22:39

skumpi
Vizitator

asa e...te mai prefaci putzin k doar e o minciuna mica si nevinovata tongue
dar..ai mare grija...s`ar putea sa`l expui pe prietenul tau...sa nu care`cumva sa va certati iar mama ta stiind k el e primul sa se  "arunce" asupra lui !

#14 2007-11-12 22:04:38

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

vdaiana a scris:

Andra123 a scris:

Banuia ea putin,spune ca ma comportam altfel,desi eu nu vad cum altfel,dar ma rog.

Se vede in privire indiferent cat ai incerca sa ascunzi. O mama care-si cunoaste fiica si are o relatie buna (sau cat decat buna) cu ea, isi da seama.
Am o colega mai in varsta (tot mama a unei fete destul de mari) care cateodata se uita la mine, zambeste cu subinteles si ma intreaba "asa-i ca azi-noapte n-ai dormit acasa?". Am intrebat-o de unde stie si a zis ca imi sclipesc ochii intr-un mod special. wink

Tinutza, bucura-te de schimbarea in bine a mamei tale si ai grija de tine smile

incep sa ma uimesc.asa sa fie,oare?mama mea nu a avut niciodata curajul sa ma intrebe nimic...defapt nici de sex nu am vorbit noi niciodata....dar am vazut ca ma simte cand sunt suparata sau sunt fericita.mi-a zis ca ma cunoaste si dupa felul cum pasesc lol dar oare sa simta ea tot?faza cu schimbarea am auzit-o de la ea cand sora mea si-a inceput viata sexuala.mama banuia...si mi-a zis ca banuia din cauza comortamentului sorei mele,care cica era schimbat...mie nu mi se parea neutral

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#15 2007-11-13 07:35:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nici eu n-am vb cu mama si nu e bine deloc deloc. am patit multe porcari din cauza asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.