|
Nu esti logat.
Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minePagini: 1
#1 2007-11-12 20:22:45
Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minebuna seara. Offline #2 2007-11-12 20:29:06
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minee f vizibil? cam ciudat sa cresca doar unul...si oricum nu creste f mult... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-12 20:30:59
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minehmm eu zic sa dai o fuga si pana la un doctor ca e ciudata faza..oricum nu te speria,mergi intai si vezi... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-12 21:06:08
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe mineDa e vizibil,oricum cred ca era el si dinainte un pic mai maricel.cred ca acum e cu jumate de nr mai mare decat celalalt-nu mult mai mare.e cel de pe partea stanga ,in sutien cam par la fel,dar cand ma analizez se vede clar.Nu am noduli ,nimic.Astept si parerea doamnei dr. Offline #5 2007-11-12 21:09:46
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minecam toate femeile aveam sanii asimetrici...la unele asimetria e mai pronuntata...eu sunt de parere ca amandoi ti au crescut...dar tu crezi ca doar unul...deoarece probabil discrepanta e mai observabila acum... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-12 21:19:33
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minemultumesc frumos pt raspunsuri!Cred ca incep sa ma caut de toate de cand folosesc AC..Nu stiu de ce dar traiesc cu stresul diverselor probleme. Offline #7 2007-11-13 07:43:59
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minecred ca stresul diverselor probleme e mult mai mare fara anticonceptionale...crede-ma... Offline #8 2007-11-13 10:23:28
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minecum bine zice crys_ty_na, sinii sunt asimetrici....ti se pare tie ca a crescut doar unul...au crescut amindoi...te analizezi insa tu prea mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-11-22 21:07:32
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe mine
si eu am aceeasi problema! si tot de la yasmin! si tot stangul! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #10 2007-11-23 10:50:08
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minesi de unde stiti voi ca e de la yasmin? Offline #11 2007-11-23 11:43:05
Re: Un san mai mare de la contraceptive??d-na dr ma sfatuiti si pe minee de la mama natura...nu de la yasmin...dar cum am mai spus...prin faptul ca se maresc asimetria devine mai vizibila...nu exista ca de la pilule un san sa se mareasca si altul nu... happy with him...inlove with him... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|