homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

#1 2007-11-13 14:19:43

let it snow
Membru
Inregistrat: 2007-11-13

ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

buna fetelor

numele meu este andreea. ma alatur si eu voua cu o problema: am inceput de 4 luni sa iau anticonceptionale karissa, sunt 21 de pastile in folie.
povestea mea este urmatoarea: ultimele 10-14 pastile le-am luat la ore total diferite: ori la ora 8 dimineata - ora la care le luam de obicei, ori la 10, alteori la 12, s-a intamplat si la ora 16
menstruatia a venit miercuri, cand era programata doar ca nu a fost la fel ca de obicei, a avut consistenta unei mucoase. duminica seara mi-am facut un test si a iesit negativ. luni seara mi-a fost un pic rau, am vomat am simtit si ameteala

va rog sa imi spuneti ce sa fac
va multumesc
andreea

#2 2007-11-13 14:22:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

1.nu esti insarcinata daca de asta iti este frica altele sunt motivele pt. greata ta.
2.o inratziere a pastilei de 2-3 ore nu conteaza important este sa nu o uiti mai mult de 12.ore.cu toate acestea eu iti spun sa le iei cat de cat la ora stabilita,nu de alta dar ca sa iti intre in reflex poti sa pui alarma le tel sa nu uiti smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-11-13 17:32:55

let it snow
Membru
Inregistrat: 2007-11-13

Re: ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

ok. multumesc mult pentru raspunsul prompt
sanatate maxima tuturor

andreea

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ultimele pastile luate la ore diferite. vreo problema???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.