|
Nu esti logat.
O intrebare despre testul de sarcina...#1 2007-11-13 19:34:26
o intrebare despre testul de sarcina...e vreo problema daca fac testul de sarcina acuma seara? sau trebuie sa astept dimineatza de maine? oare e vreo problema?nu e tot la fel de sigur daca il fac in orice moment al zilei sau e mai bine dimineatza? Offline #2 2007-11-13 19:47:46
Re: o intrebare despre testul de sarcina...ar fi mai bine sa il faci dimineata, cu prima urina. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-11-13 19:49:43
Re: o intrebare despre testul de sarcina...da pe cutie scrie ca se poate face in orice moment al zilei...deja l-am facut si a iesit negativ...sa fie sigur oare sau ar mai trebuii sa fac unul? Ultima oara a fost editat de zuzi (2007-11-13 19:50:00) Offline #4 2007-11-13 19:53:41
Re: o intrebare despre testul de sarcina...la cat timp de la contactul neprotejat sau de la intarzierea menstruatiei ai facut testul? Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-11-13 19:55:57) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2007-11-13 20:04:07
Re: o intrebare despre testul de sarcina...am facut testul la 2 sapt de la intarzierea menstruatiei...dar contact am avut ultima data alaltaieri...si daca am facut testul acuma se poate ca maine dim sa imi iasa alt rezultat? Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-13 20:09:43
Re: o intrebare despre testul de sarcina...testul este relevant la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei. deci este irelevant pt contactul de alaltaieri. intrebarea este daca ai mai avut inainte si alte contacte neprotejate si cand. nu cred ca esti insarcinata insa avand in vedere ca testul a iesit negativ la 2 sapt de la intarzierea menstruatiei Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-11-13 20:10:01) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #7 2007-11-13 21:49:44
Re: o intrebare despre testul de sarcina...As avea o intrebare...daca am luat ac din prima zi de sangerare...si am avut contact neprotejat in a 7 a zi de la administrare...sunt sanse sa raman insarcinata....am citit pe forum si mai multe raspunsuri la genul asta de intrebari e ca ... nu.Dar am vorbit azi cu o colega si imi spunea ca in prima luna de administrare trebuie sa ma protejez...si lucru asta chiar m-a speriat...oare trebuia sa ma protejez?..acum oricum e prea tarziu ...au trecut mai bine de 2 sapt.... dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #8 2007-11-13 21:50:52
Re: o intrebare despre testul de sarcina...stai linistita. daca le-ai luat din prima zi atunci esti protejata de atunci. nu e nici o problema, nu ai ramas insarcinata. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #9 2007-11-13 21:50:56
Re: o intrebare despre testul de sarcina...puteai avea contacte din prima zi de administrare...pt ca le ai luat din prima zi de menstra...las o pe prietena ta ca ai facut bine...spunei sa se mai documenteza... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-11-13 22:12:56
Re: o intrebare despre testul de sarcina...Multumesc frumos,oricum sambata termin prima folie...si astept sa vad cum merge in continuare.Pana acum e totul ok:) dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze... Offline #11 2007-11-14 11:19:29
Re: o intrebare despre testul de sarcina...
putin probabil ca dimineata sa-ti iasa altfel. mai asteapta si tu cateva zile si vezi apoi. Offline #12 2007-11-14 19:59:03
Re: o intrebare despre testul de sarcina...prietenul meu tot imi zice sa iau anticonceptionale dar pe mine nu ma prea incanta ideea.am mai luat acum un an aproape timp de 3 luni pt un chist si nu m-am simtit rau dupa ele.in vara am inceput sa iau iarasi dar mi-a fost rau,greatza,stare de disconfort si le-am oprit.am citit f multe chestii pe net,multe fete si femei care au avut probleme grave de sanatate din cauza acestor anticonceptionale si mi-e km frica sa incep sa iau.ce sa fac?sa incep iarasi ?triregol se numea anticonceptionalele care le-am luat... Offline #13 2007-11-14 21:00:06
Re: o intrebare despre testul de sarcina...dute la un medic de planning si vb cu el...daca anticonceptionalele care ti au fost date nu erau bune pt tine (si clar nu erau din ce ai scris)...trebuie incercat cu altceva...asa ca...fa ti curaj si mergi la unmedic bun de planning...anticonceptionalele nu sunt bau-bau...ai avut tu ghinion... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-15 07:27:44
Re: o intrebare despre testul de sarcina...un medic de planning te va ajuta. cred ca panica unei sarcini nedorite iti face mult mai rau, sincer... Offline #15 2008-04-09 08:50:43
Re: o intrebare despre testul de sarcina...am primit din strainatate un test,care se presupune ca e de sarcina,nu scrie nimic pe el,decat urine hcg si for in vitro diagnostic use. e relevant si pt o sarcina normala,adica nu in vitro,sau e special pt asta?e de la fisher healthcare mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #16 2008-04-09 08:51:55
Re: o intrebare despre testul de sarcina...cred ca e ok si pentru o sarcina normala...ca hcg-ul e detectat in ambele cazuri.. Offline #17 2008-04-09 08:59:30
Re: o intrebare despre testul de sarcina...nu are prospect,scrie doar ce am spus. eu nu inteleg de ce scrie ca e pt in vitro... mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #18 2008-04-09 09:07:27
Re: o intrebare despre testul de sarcina...Si pe testul Sure check tot asa scrie ... ca e pentru in vitro. Deci merge si pentru o sarcina normala. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #19 2008-04-09 09:23:26
Re: o intrebare despre testul de sarcina...
eu zic ca e ok... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|