|
Nu esti logat.
Plictiseala mareee...-2#20 2007-11-14 17:06:42
Re: Plictiseala mareee...eu cred k de fapt iti e si lene te sperie ideea unui job pentru k iti vei iesi din comoditate, de invatat iar nu e totdeauna si usor si placut... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #21 2007-11-14 17:30:25
Re: Plictiseala mareee...Eu cand ma plictisesc si nu am cu cine sa ies, o iau pe mama si colind magazinele, ma uit la un film pe calculator sau ma ocup de mine, ma spal pe cap, imif ac ceva la fata, fac ordine prin dulapuri, daca am chef mai citesc ceva dintr-o carte....am noroc ca desi nu am prietene mult, doar 2 cu care mai ies, o am pe mama si ma inteleg de minune cu ea. Ai putea sa te apuci sa faci un curs de ceva....ceva ce te pasioneaza pe tine sau sa mergi la o sala de aerobic, fitness sa faci sport. Ralluka dar ce ai patit daca nu sunt indiscreta? Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-11-14 17:31:53) #22 2007-11-14 20:07:56
Re: Plictiseala mareee...a pierdut sarcina... Offline #23 2007-11-14 20:11:21
Re: Plictiseala mareee...offf, aa da am citit credeam ca era vorba de altceva... imi pare f rau, dar suntem toate alaturi de ea. ralluka #24 2007-11-15 08:44:50
Re: Plictiseala mareee...
Touché!!! Cuvinte dure...dar cat se poate de adevarate. Ai dreptate, Doctoressa! Nu ar trebui sa am pretentii de la prietenul meu..chiar se chinuie saracutul Si ar trebui sa fac ceva sa ies din starea asta. In primul rand, am de gand sa dau mai des pe la facultate si sa ma apuc de proiectul de licenta... O sa-mi caut si un job part-time pentru ca am timp din plin. Merci frumos pentru sfaturi si poate ca aveam nevoie de cineva care sa-mi deschida ochii! >< Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-15 08:50:24
Re: Plictiseala mareee...si eu am termin ase-ul ,dar ma duceam la scoala destul de des ,cel putin nu lipseam la seminarii.Si nu stateam deloc aproape ,tocmai de -aia nu am lucrat pt ca vroiam sa ma ocup de scoala.Dar merge un part-time dc ai timp,n-are rost sa-l irosesti aiurea. Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|