|
Nu esti logat.
Pensie de urmas...#1 2007-11-14 16:23:18
Pensie de urmas...Pana in septembrie am beneficiat de pensie de urmas dupa tatal meu care este decedat. Acum sunt in primul an la facultate la frecventa redusa. Stie cineva daca mai pot lua pensie de urmas in continuare, avand in vedere ca eu nici nu lucrez?? Offline #2 2007-11-14 16:37:01
Re: Pensie de urmas...eu am o prietena care acum e anul 2 la scoala de asistente, care se plateste. tatal ei a decedat cand era ea prin clasa a 11. si acum inca beneficiaza de pensia de urmas. eu stiu asa: ca poti beneficia de pensia de urmas atat timp cat urmezi o scoala si nu esti angajat cu carte de munca.( si am impresia ca decat pe timpul primei facultati, pentru ca daca vrei sa o urmezi apoi si pe a doua nu mai beneficiezi de pensie, dar nu stiu sigur). Don't drink water, fish have sex in it Offline #3 2007-11-14 16:38:51
Re: Pensie de urmas...
pai cred ca, cursurile la frecventa redusa sunt o forma de invatamant org. potrivit legii, nu? in mod normal, pana la 26 de ani nu ar tb sa fie probleme. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-11-14 16:40:37
Re: Pensie de urmas...Nu lucrez, nu am carte de munk nicaieri, am 20 de ani, deci nu am depasit limita de 26 cat zic ei, numai ca sunt la frecventa redusa. Eu cat am fost la liceu (seral) duceam in fiecare an adeverinta ca sunt eleva si o declaratie facuta la notar ca nu am alte venituri. Ma gandesc ca as putea duce si acum... Dar oare se poate la frecventa redusa? Raspunsul asta nu il gasesc... Offline #5 2007-11-14 16:41:08
Re: Pensie de urmas...uite eu iau pensie de urmas dupa tata, mi-am facut-o acum o luna..primesc pensie numai cat timp sunt studenta la zi..daca nu mai esti la zi, se considera ca poti sa sa lucrezi, chiar daca tu nu o faci..mie asa mi s a spus, tu mai suna acolo sa fii sigura Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-14 16:49:15
Re: Pensie de urmas...eu cred ca se poate, probabil tot asa cu adeverinta de la facultate si cu declaratie ca nu ai alte venituri. ca ma gandesc de ce la seral mergea( ca zic eu si asa ar fi putut lucra) si de ce la fr sa nu mearga? dar cel mai bine e sa te duci la casa de pensii, ca la telefon nu cred ca or sa raspunda. Don't drink water, fish have sex in it Offline #7 2007-11-14 16:52:32
Re: Pensie de urmas...nu stiu ce sa zic, la mine astea au fost conditiile acum o luna, daca nu mai sunt la zi, pierd pensia ...aiurea Offline #8 2007-11-14 17:26:01
Re: Pensie de urmas...se poate ...si eu iau ...acuma sunt a 12a da o sa iau si la anu daca o sa fiu in facultate ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #9 2007-11-14 17:32:12
Re: Pensie de urmas...si mie la fel mi s-a spus: tre sa fiu studenta la zi, ca sa beneficiez de pensie de urmas.si eu fac deja a doua facultate si beneficiez inca de pensie. Offline #10 2007-11-14 17:55:56
Re: Pensie de urmas...si eu am pensie de urmas dupa decesul tatalui meu si eu stiam ca iei pensia atat timp cat nu esti angajat cu carte de munca dar pana la varsta de 26 de ani.... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #11 2007-11-14 18:12:06
Re: Pensie de urmas...Pana la urma trebuie sa ajung la casa de pensii sa intreb... ca la telefon nu o sa rasp niciodata...ce afurisiti si astia... Offline #12 2007-11-14 19:27:21
Re: Pensie de urmas...si eu iau,dar faza e k is la zi... in orice caz..nu vad de ce nu ti-ar dak ai fost la seral pana aku..probabil k o sa-ti ceara o adeverintza de la circa finaciara cum k nu ai nikiun venit... tot mai bine te duci acolo si intrebi bafta Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2007-11-14 22:40:25
deci iti zic eu ca mami lucreaza la casa de pensii de 20 de ani, exact la urmasi "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #14 2007-11-15 07:05:43
Re: Pensie de urmas...si eu zic ca iei 100%. nu te stresa Offline #15 2007-11-15 07:40:07
iei pensie de urmas.nu au nici un motiv sa nu iti dea. indeplinesti toate conditiile. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-11-15 08:59:45
Re: Pensie de urmas...faza e ca trebuie sa duci cat mai repede actele de care iti ziceam, oricum si daca intarzii o sa primesti retroactiv, dar dureaza ecva pana sunt procesate datele, asa k grabeste-te! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #17 2007-11-15 11:36:26
Lee mersi pt ajutor, dar tocmai am sunat la casa de pensii iar acolo mi-au spus ca trebuie sa fiu la zi iar eu sunt la fara frecventa. E aiurea....ca tocmai de aia duceam declaratie de la notar ca nu am alte venituri.. E...asta este.. Offline #18 2007-11-18 10:32:15
Re: Pensie de urmas...mi se pare super ciudat..dar o sa o sun pe mami mai tziu si cum aflu ceva sigur o sa postez aici imi pare rau daca nu am avut dreptate si ti-am dat sperante false "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #19 2007-11-18 11:05:49
Re: Pensie de urmas...au dreptate mi-am intrebat profa de dreptul familiei.pensie de urmas se primeste doar pana la 25 maxim 26 de ani asta daca faci o facultate de 5 ani.si trebuie sa fi la zi nesalariat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|