|
Nu esti logat.
Intrebare post ERAD#1 2007-11-14 20:04:17
Intrebare post ERADBuna, Offline #2 2007-11-14 21:26:28
Re: Intrebare post ERADacea mancarime e posibil sa fi aparut din cauza nitratului...nu ti poate garanta nimeni ca au fost sterile acele instrumente...dar in general nu se risca ei cu chestii de astea...mai ales daca e un cabinet care se respecta...la celelalte intrebari iti va raspunde doctoressa sau fetele care stiu...si da...exista o posibilitate ca tratamentul sa te ajute...doar timpul poate spune cu siguranta...iar eu l as suna pe medic sa l intreb cand pot incepe tratamentul...sa nu zica dupaia ca nu l ai inceput cand trebuie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-14 23:01:05
Re: Intrebare post ERADBuna Offline #4 2007-11-15 10:12:59
Re: Intrebare post ERADNu cred ca stresul iti va face bine. Fii cumintica si fa tratamentul. Iti tinem pumnii si multa sanatate Offline #5 2007-11-15 11:52:26
Re: Intrebare post ERADDoctoressa dc vezi mesajul meu te rog sa-mi raspunzi si mie.Toata ziua sunt pe net asteptand raspunsul tau.Pls lamureste-ma si pe mine ca tot caut pe diverse site-uri un raspuns la intrebarile mele si nu gasesc nimik. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-15 12:31:16
Re: Intrebare post ERADde ce nu mergei la un alt medic sau nu il suni pe al tau? Offline #7 2007-11-15 13:48:44
Re: Intrebare post ERADana_misu...imi pare rau insa la toate intrebarile tale stie sa raspunda medicul care a facut interventia. eu nu stiu! nu fac asemenea interventii, nu urmaresc evolutiile post-interventie...nu stiu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-11-15 20:40:10
Re: Intrebare post ERADO prietena de a mea a patit ceva similar. Dupa conizatie , la controlul de o luna nu se vindecase. Ea crede ca din cauza ca nu respectase intocmai tratamentul, adica din ce zice ea isi pusese ovulele , dar nu facuse spalaturile chiar cum ii spusese doctorita...Apoi a urmat intocmai tratamentul si peste 2 saptamani nu mai avea nimic...A trecut peste un an de atunci si este totul bine... Offline #9 2007-11-16 08:04:16
Re: Intrebare post ERADMultumesc mult pt raspunsuri.Asteptam foarte mult sa-mi scrie cineva povestea ei sau a cuiva cunoscut.Acum sunt mai optimista si cred ca ma voi vindeca.Pt mine vestea ca nu m-am vindecat a fost oarecum un soc pt ca m-am dus f linistita la control,eram sigura ca m-am vindecat.M-am gandit pt moment ca ma asteapta o alta interventie si stiind prin ce emotii am trecut la ERAD.....m-am speriat f tare. Offline #10 2007-11-16 11:53:31
Re: Intrebare post ERADApropo. mancarimi nu mai am.Cred ca totul a fost de la niste servetele intime. Offline #11 2007-11-21 01:25:36
Re: Intrebare post ERADana_misu dc ti'a prescris sa faci tratamentul doar 1 data pe saptamana? Sunt curioasa pentru ca si eu urmez tratamentul post ERAD, insa eu am inceput tratamentul cu ovule si spalaturi a doua zi dupa interventie, dar in fiecare seara... Offline #12 2007-11-21 08:20:22
Re: Intrebare post ERADbriella.Dupa interventie am urmat un tratament cu ovule polygynax.Chiar am intrebat medicul cat timp trebuie sa fac tratamentul si mi-a raspuns ca doar o cutie de 6 ovule.Cand am fost la control si mi-a spus ca rana nu s-a vindecat a inceput sa-mi zica ca trebuiau mai mult de 6 ovule,ca ea mi-a zis sa pun pana la controlul urmator.Eu am izbucnit in acel moment ca doar nu sunt nebuna,stiam ca am intrebat-o de cantitatea de ovule pe care trebuie sa le folosesc.In sfarsit.....acum nu mai conteaza acest lucru, sper doar ca sa ma vindec pana in luna decembrie.Mi-a spus odata pe sapt sa fac acest tratament si mi se pare cam rar.Eu o sa fac spalaturi cu ceai un pic mai des. Offline #13 2007-12-12 16:53:30
Re: Intrebare post ERADHello! Offline #14 2007-12-13 20:51:22
Re: Intrebare post ERADAna_misu, HPV se vindeca si la femei si la barbati. Prietena mea, cea cu conizatia tocmai si-a repetat tipajul HPV. Inainte avea 3 tulpini. Acum mai are numai una! Deci, de vindecat se vindeca. Intr-adevar inainte se credea ca nu se vindeca, din cate am inteles asa se invata la fac. de medicina, dar cercetari recente au aratat ca nu este asa. Problema grava este ca nu exista tratament , il elimina corpul tau cand si daca poate... Offline #15 2007-12-13 21:33:48
Re: Intrebare post ERADRose, mie asa mi-a zis medicul in legatura cu HPV la barbati.Daca tu stii ceva in legatura cu vindecarea la barbati,zi-mi si mie te rog ca sa incerce si sotul meu. Offline #16 2007-12-13 21:44:14
Re: Intrebare post ERADPoate ca medicul tau a spus ca la barbati nu se trateaza, in sensul ca lor nu le face probleme , si nu au nevoie de tratament. Si intr-adevar , asa este...Eu am studiat intens (dar INTENS ) problema, ca si eu am , si n-am intalnit nici odata nici macar pomenita aceasta idee...Eventual cere mai multe explicatii medicului...Dar repet, eu nu cred... Offline #17 2007-12-15 12:44:20
Re: Intrebare post ERADMi-a zis medicul asa: din cauza ca HPV nu se trateaza la barbati trebuie ca eu si sotul sa folosim prezervativ pt a nu lua din nou de la el virusul.Mai am o prietena in aceasi situatie ca a mea si din pacate medicul ei ia raspuns la fel. Offline #18 2007-12-15 15:19:14
Re: Intrebare post ERADTb sa folositi prezervativ "o vreme" (cateva luni -un an...) Cum am spus , organismul il elimina singur, dar nu se stie in cat timp , iar la barbati problema este ca nici nu exista analize, deci nu ai cum sa stii sigur daca l-a eliminat sau nu. Banuiesc ca barbatii pot lua, ca si femeile , Isoprinosine, care este un medicament care stimuleaza imunitatea. Eu zic sa-l intrebi mai clar pe doctorul tau ce avrut sa zica, daca a vrut sa zica prezervativ o perioada, sau tot timpul. Offline #19 2007-12-17 00:33:40
Re: Intrebare post ERADIsoprinosine mi-a recomantat si mie medicul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|