|
Nu esti logat.
Un raspuns,va rog#1 2007-11-14 21:06:17
un raspuns,va rogva rog sa ma scuzati,dar chiar nu am timp sa citesc subiectele,de asta o sa va pun o intrebare probabil mai des intalnita.ca sa iau anticonceptionale trebuie sa ma duc la medic mai intai?nu am mai luat niciodata.in schimb am colegele din clasa care mi`au zis ca nu e musai sa ma duc la doctor ci ca pot cere si de la farmacie.multumesc! Back to Black Offline #2 2007-11-14 21:07:36
Re: un raspuns,va rogmergi la un meddic de planning daca esti din bucuresti poti sa te duci la doctoressa e super .nu le cere de la farmacie si nu te lua dupa colegele tale VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-14 21:07:39
Re: un raspuns,va rogmergi la un cabinet de planning familial....e cel mai indicat I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #4 2007-11-14 21:08:50
Re: un raspuns,va rogdeci e cazul... sa gresesc daca iau fara recomandarea medicului Back to Black Offline #5 2007-11-14 21:09:22
Re: un raspuns,va rogda...trebuie sa mergi sa vorbesti cu un medic de planning...datorita oamenilor ca si colegele tale anticonceptionalele au un renume rau...ele trebuiesc luat doar recomandate de un medic...nu de vecina sau colega sau de cine mai stie cine...asa ca fa ce e corect si mergi si vb cu un medic...nu ti se va face consult...veti purta doar o discutie in urma careia el iti va prescrie anticonceptionalele care el crede ca ti se potrivesc si ti va explica ce trebuie sa sti... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-14 21:10:36
Re: un raspuns,va rogmultumesc mult fetelor.ma voi duce la medic Back to Black Offline #7 2007-11-14 21:10:39
Re: un raspuns,va rogpai e gresit sa iei ce iti zice farmacista.asa cu medicul de planning ai o discutie si in functie de raspunsurile tale iti recomanda ceva ce crede el ca e mai potrivit pt. tine.eu zic ca se pricepe mai bine decat o farmacista VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-11-14 22:33:27
Re: un raspuns,va rog
mergi cu mine ghita ; ce spui? k tre sa merg si eu zilele astea pt consult http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #9 2007-11-15 03:04:33
Re: un raspuns,va rogce se poate intampla daca iei anticonceptionale dupa capul tau, sau al prietenelor? o colega mi-a zis k sor-sa ia ce ia si prietena ei..i-am zis k nu-i bine, dar n-am stiut sa-i explic de ce.. :-S People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #10 2007-11-15 08:27:52
Re: un raspuns,va rogpt.ca poat aparea efecte secundare nedorite,pt. ca trebuie sa iti faci si tu un set de analize la fiecare an de administrare,ca trebuie sa te supravegheze cineva cat timp le iei,ca un doctor stie mai bine decat prietena ta ce e potrivit pt. tine si poate sa iti explice mai bine cum actioneaza ele si cand trebuie protectie suplimentara. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-11-15 10:19:14
Re: un raspuns,va rogsi fara suparare dar din cauza fetelor/femilor ca si sora colegei tale si prietenele ei...si multe altele au aparut toate aceste mituri despre anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|