|
Nu esti logat.
Primele saptamani de sarcina#1 2007-11-15 11:50:39
primele saptamani de sarcinaam citit undeva ca primele saptamani de sarcina, inainte ca femeia sa stie ca este insarcinata, sunt decisive in dezvoltarea viitorului copil. asa este? ma gandesc ca multe femei fumeaza si beau cateva beri, caci doar nu stiu ca-s insarcinate. Offline #2 2007-11-15 12:05:18
Re: primele saptamani de sarcinainfluenteaza, ca degeaba nu se bate moneda pe lucrurile astea... ideal este atunci cand se pune problema unei sarcini, sa te comporti ca si cum ai fi insacinata, si sa scoti din viata ta ceea ce ar putea dauna fatului... acum, daca ai comis-o asta este, teribil de rau nu e, mai ales daca de acum nu le mai repeti, si ai grija de tine si implicit de viitorul bb Ultima oara a fost editat de berbecutza_ali (2007-11-15 12:06:39) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-11-15 12:50:58
Re: primele saptamani de sarcinaai confirmarea unei sarcini? sincer eu zic sa nu te impacientezi asa de tare. "dauneaza" e un cuvant mult prea grav. ai grija pe viitor si daca e sa fie bine..asa va fii. Offline #4 2007-11-15 13:52:47
Re: primele saptamani de sarcinazic la fel ca ralluka...ce sens are sa te impacientezi???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-11-15 15:19:34
Re: primele saptamani de sarcinamultumesc ptr raspunsuri. asa ma gandeam si eu, ca n-are sens sa ma impacientez pana cand nu se intampla sarcina. insa daca planific o sarcina cred totusi ca ar trebui sa fiu mai atenta. caci iata: acum imi intarzie si mi-e frica sa nu cumva sa fi fost cam multe beri si sa afecteze asta eventualul bebelus. fac azi un test clearblue si ma lamuresc:) Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-15 15:24:46
Re: primele saptamani de sarcinasa ne spui si noua daca e cu ochi mami de minuni Offline #7 2007-11-16 07:14:52
Re: primele saptamani de sarcina
de la cateva beri n-a patit nimeni nimic. crede-ma Offline #8 2007-11-16 11:30:36
Re: primele saptamani de sarcinan-am gasit aseara clearblue si am luat surecheck. testul a iesit negativ, insa mie tot nu mi-a venit. de fapt este o usoara scurgere maronie-rosiatica, sigur deocamdata nu e ciclu. Offline #9 2007-11-16 11:34:19
Re: primele saptamani de sarcinacate zile de intarzierea ai tu? mami de minuni Offline #10 2007-11-16 11:36:38
Re: primele saptamani de sarcinao zi. am ciclu de 25-26 iar azi e ziua 27. maine 28 si niciodata, absolut niciodata, nu am trecut de 28 de zile Offline #11 2007-11-16 11:40:04
Re: primele saptamani de sarcinapai nici nu avea cum sa iti iasa testul pozitiv acum chiar daca e sarcina. asteapta pana la o saptamana de intarziere. in caz ca e sarcina acum abia s-ar implanta...pana secreta beta-hcg-ul mai dureaza putin. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|