|
Nu esti logat.
Izolare candida#1 2007-11-15 11:54:40
izolare candidama uitam pe site-ul institutului cantacuzino si am gasit o analiza: izolare candida...stie cineva ce inseamna. ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #2 2007-11-15 12:00:56
Re: izolare candidacultura din secretia vaginala pe care va fi lasata sa creasca doar candida, urmata de antifungigrama (asa ar trebui) mami de minuni Offline #3 2007-11-15 12:01:37
Re: izolare candidaprobabil se face o analiza mai complexa care sa identifice la tipul de candida pe care il ai cel mai bun antibiotic - sa se trateze "tintit"... Cred ca asta ar putea fi... cine stie exact, sa ne spuna si noua E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #4 2007-11-15 13:53:20
Re: izolare candidaasa si e Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-11-15 14:38:27
Re: izolare candidaantifungice. cred ca era un "asa si e" la paranteza mea cu asa ar trebui mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|