homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Astazi - ziua mondiala antifumat-2

#20 2007-11-15 13:43:54

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

Re: astazi - ziua mondiala antifumat

la cat de nesanatos este fumatul, poate sa fie ziua antifumat in fiecare luna ca nu strica.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#21 2007-11-15 14:14:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sincer, eu sunt fumatoare...de mai bine de 20 ani.
sunt de acord sa fie spatii special amenajate pentru nefumatori insa nu sunt de acord sa nu se fumeze in locurile publice(ar fi discriminare fata de fumatori)....sunt de acord ca X sa decida ca in casa sau in masina lui nu se fumeaza...eu insa nu voi intra niciodata in casa sau in masina aia...
sunt de acord sa nu fumez in masina daca pasagerul meu nefumator imi spune ca nu suporta fumul...insa pe distante mai scurte decit 2 ore de mers...pentru distante mai lungi..ei bine, nu e obligatoriu sa mearga cu mine cu masina...si tot asa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-11-15 14:17:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

doctoressa a scris:

sincer, eu sunt fumatoare...

ce bine..deci ne intelegi si pe noi smile

#23 2007-11-15 14:28:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ralluka, nu ca ma laud, insa sunt extrem de intelegatoare si toleranta(daca nu ma trezesc cu fata la cearceaf)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2007-11-15 14:32:52

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

fumatul este (aproape) singurul viciu pe care n-am incercat...nu pot sa trag fumul la plamani ca simt ca imi irita traheea...desi am avut tentative cand eram mai tanara si teribilista smile si sincer nu cred ca o sa ma apuc de fumat vreodata.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

Publicitate

loading...

#25 2007-11-15 14:35:55

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

asa era si mama...la noi in masina nu se fumeaza si cand am fost la ei in spania am facut un drum de 4 ore la niste prieteni...nu mai putea si a cerut o pauza la jumatea drumului..sub forma ca ii era foame ne-am oprit la un popas pe autostrada si a papat ceva rapid si a bagat 2 tigari...pe atunci fuma inca...acum de cand cu tromboflebita nu mai fumeaza...insa la mine acasa las lumea sa fumeze numai in balcon...si cu conditia sa spele scrumierele dupa aia big_smile...in masina nu pentru ca e noua si nu vrem sa se afume ori sa se arda tapiteria..si la cati bani am dat pe ea ne ofticam

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#26 2007-11-15 15:35:36

La Femme
New member
Inregistrat: 2007-11-02

Nu stiu care este treaba cu 31 mai si asta cu a 3a joi din luna noiembrie ca zi mondiala a antifumatului. E adevarat ca a mai fost ceva sigur anul asta, si un mars din cate am auzit dar la fel de sigur e si astazi:) probabil e si in ziare, nu stiu....am auzit de dimineata la radio de chestia cu antifumatul azi:)

Ultima oara a fost editat de La Femme (2007-11-15 15:35:55)

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea."

#27 2012-10-17 12:30:03

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

http://tobaccobody.fi/n_en.php

smoke2  punish  punish  punish

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-17 12:31:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.