|
Nu esti logat.
Astazi - ziua mondiala antifumat-2#20 2007-11-15 13:43:54
Re: astazi - ziua mondiala antifumatla cat de nesanatos este fumatul, poate sa fie ziua antifumat in fiecare luna ca nu strica. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #21 2007-11-15 14:14:49
Re: astazi - ziua mondiala antifumatsincer, eu sunt fumatoare...de mai bine de 20 ani. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-11-15 14:17:08
Re: astazi - ziua mondiala antifumat
ce bine..deci ne intelegi si pe noi Offline #23 2007-11-15 14:28:21
Re: astazi - ziua mondiala antifumatralluka, nu ca ma laud, insa sunt extrem de intelegatoare si toleranta(daca nu ma trezesc cu fata la cearceaf) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-11-15 14:32:52
Re: astazi - ziua mondiala antifumatfumatul este (aproape) singurul viciu pe care n-am incercat...nu pot sa trag fumul la plamani ca simt ca imi irita traheea...desi am avut tentative cand eram mai tanara si teribilista si sincer nu cred ca o sa ma apuc de fumat vreodata. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-15 14:35:55
Re: astazi - ziua mondiala antifumatasa era si mama...la noi in masina nu se fumeaza si cand am fost la ei in spania am facut un drum de 4 ore la niste prieteni...nu mai putea si a cerut o pauza la jumatea drumului..sub forma ca ii era foame ne-am oprit la un popas pe autostrada si a papat ceva rapid si a bagat 2 tigari...pe atunci fuma inca...acum de cand cu tromboflebita nu mai fumeaza...insa la mine acasa las lumea sa fumeze numai in balcon...si cu conditia sa spele scrumierele dupa aia ...in masina nu pentru ca e noua si nu vrem sa se afume ori sa se arda tapiteria..si la cati bani am dat pe ea ne ofticam N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #26 2007-11-15 15:35:36
Re: astazi - ziua mondiala antifumatNu stiu care este treaba cu 31 mai si asta cu a 3a joi din luna noiembrie ca zi mondiala a antifumatului. E adevarat ca a mai fost ceva sigur anul asta, si un mars din cate am auzit dar la fel de sigur e si astazi:) probabil e si in ziare, nu stiu....am auzit de dimineata la radio de chestia cu antifumatul azi:) Ultima oara a fost editat de La Femme (2007-11-15 15:35:55) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea." Offline #27 2012-10-17 12:30:03
Re: astazi - ziua mondiala antifumathttp://tobaccobody.fi/n_en.php Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-17 12:31:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|