homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

#1 2007-11-15 16:01:19

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

Desi ai mei parinti stiu amandoi ca mi-am inceput viata sexuala nu am avut niciodata curajul sa le spun "Stii vreau diseara sa raman la el"...voi in ce context le-ati spus?Mie una nu mi-e neaparat frica de reactie cat rusine...ptr ca e evident ce ar urma sa se intample daca raman la el

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2007-11-15 16:07:10

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

eu i-as zice scurt k raman orice ar zice tongue nu ar reactiona prea urat si nici nu mi-ar fi rusine tongue

eventual da un masaj sau suna acasa cand esti in oras si intreaba daca te lasa sa ramai la el noaptea daca zici k iti e rusine. k pana mai p coada oricata rusine ti-ar fi trebuie sa le zici pana la urma daca chiar vrei wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-11-15 16:20:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

a pai acum nu mai se pune prb, k nu mai am la cine sa raman....dar ma intreb celelalte fete in ce context au pus prb

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2007-11-15 16:23:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la noi n-a fost niciodata ca raman eu la el ca parintii lui nu prea vroiau sa stie ca ne-am inceput viata sexuala...asa ca tot timpul ramanea el la mine...mama, doarme si dragos la noi azi. ok big_smile cam astea erau dialogurile...cu mama lui era insa o istorie smile

mami de minuni hjarta

#5 2007-11-15 16:24:18

Corinica
Full member
Inregistrat: 2007-10-25

pai eu cand eram prietena cu sotu' meu ii spuneam mamei ca ne ducem la el acasa mai multi sa ne uitam la video!deee .....atunci nu toata lumea avea calculatoare si a mers.acum poti sa-i spui ca va adunati mai multi la el acasa sa vedeti un film la comp!eu stiu, poate tine si la tine

Infrangerea nu este decat a celor care o accepta

Publicitate

loading...

#6 2007-11-15 16:52:20

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

o noapte intreaga sa te uiti la filme nu prea merge tongue.
eu ii spuneam ca dorm la o colega ,dar niciodata nu i-am zis adevaru ca ar lua foc

#7 2007-11-15 17:05:33

Corinica
Full member
Inregistrat: 2007-10-25

pai dupa cum ti-am zis a mers.pana cred ca si-a dat singura seama si mergeam blat amnadoua:ea nu intreba nimic si eu nu ii spuneam nimic.oricum cand a intrebat pana la urma si am recunoscut nu a fost nici o tragedie.mi-a zis doar sa am grija.oricum am fost si suntem apropiate si in ziua de azi vorbim toate prostiile amandoua.big_smile

Infrangerea nu este decat a celor care o accepta

#8 2007-11-15 17:10:03

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Sunt cu prietenul meu din liceu iar pe vremea aia,nu indrazneam sa le cer voie sa dorm la el,desi mama lui nu avea nimic in potriva,dar imi era mie rusine sa le cer asta alor mei..in schimb pe prietena mea o invidiam k ea nu avea nici un stres si dormea cand voia la pretenul ei..tot in liceu fiind..De 2 ani stam impreuna,dar cand mergem acasa de sarbatori,sau in vacante de exemplu,tot imi e rusine sa zic "ma duc si dorm la el" lol e aiurea dar tot am o jena..mamei ii mai zic,si e ok..ma lasa..dar sa ii zic in fata lui tata...hm...  smile

#9 2007-11-15 17:31:49

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

eu pot sa ii zic ce vreau lu mama, ca oricum nu conteaza raspunsul ei fara al tatalui meu...asa ca trebuie sa il intreb si pe el....si la inceput stiam ca nu am nici o sansa , dar ma gandeam ca tot il intreb , pana se obisnuieste cu idee....prima data i'am zis asa direct, sa raman la gabi(el) si a zis un NU foarte revoltat(d'oh:D)...tin minte ca prima data cand am dormit la el a fost de ziua lui, pt k i'am spus tatalui meu ca isi serbeaza ziua si ca , normal, merg si eu , si pe urma raman sa ii fac ordine dupa dastrabaleala, si ca totusi, nu raman sa dorm la el?Si pe urma am tot facut d'astea cu petreceri pe langa el si ramasu sa dorm la el....si acum, de cand am inceput facultatea, se stie ca sambata seara dorm la el... dar si acum ma simt f prost cand ii zic asta...mai ales ca sapt trecut m'a lasat si joi la el si sambata....practic m'a vz si tata odata in 4 zile...si stiu ca il dezamagesc , si ca il doare cand exagerez eu cu dormitu la el...dar cred ca sunt prea nesimtita ca sa realizez pe moment....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#10 2007-11-15 17:38:04

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

intai am ramas la el la colindat, apoi la craciun si apoi ... o data am spus ca raman la el pentru ca nu ma simteam prea bine si imi era greu sa ajung acasa... apoi i-am spus ca raman la el. dar el nu a ramas niciodata la mine. nu stiu cum ar reactiona ai mei si nici nu vreau sa stiu.

iubesc+Camelia+Matei

#11 2007-11-15 18:06:18

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

eu spun ca plec la disco si apoi pe la 3 dim ii dau msg..mami uite a baut si sery si nu mai pleaca cu masina,o lasam aici si o luam pe jos pana la el...oricum mai vine si adi cu prietena si iulia ca nici ei nu au cum sa isi duca iubitele acasa si cum sery sta singur in apartament,ma crede:) insa 1 sg data s-a intamplat ca intradevar sa aiba chef sa bea si sa nu ai aiba cum sa ma aduca acasa..si am ramas la el...dar asa in general,cand nu iesim la disco ,tot asa ii zic lu mama,chiar daca merg in buc in club eu tot in buftea ii zic ca merg,ca sa nu stea cu griji cu traficul etc..stiti cum sunt parintii....dar bn mai rarut dorm la el ca nu imi permit acum in fiecare weekend sa ii dau msg sa ii spun ca raman ca nuj ce...chiar daca iesim in fiecare samb din casa,cam la 3 sap raman la el smilee bn si asa oricum...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#12 2007-11-15 18:21:11

anita78
Full member
Inregistrat: 2007-10-07

noi la inceput cand vroiam sa raman la el ii spuneam ca merg la discoteca (oricum la 7 dimi eram acasa lol, apoi am mai gasit o scuza ca au intrat unii peste el in casa, pe geam, si ca e singur si sa stau cu el (asta a fost pe bune) si am stat o sapt. ca ai lui erau plecati in concediu ..., apoi ii spuneam vezi ca in seara asta nu ajung. daca ramanea el la mine ii spuneam sa faca patul pentru 2 big_smile
apoi ne-am mutat impreuna ... asa ca nu mai trebuie sa spun nimic ...

eu acum am 29 de ani. eu vb cand aveam 18

Ultima oara a fost editat de anita78 (2007-11-15 18:30:25)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti

#13 2007-11-15 18:26:40

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

fetelor... cred ca era mai bine daca spuneati si ce varste aveti big_smile la mine nu se pune inca problema sa dorm la el... sau sa ma duc la el la bucuresti un week-end ... nu ma lasa neutral oricum... cand iau vacata de craciun o tai direct la el big_smile chit ca fac asta cu scandal acasa :">

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#14 2007-11-15 18:33:53

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

mama mea nu a avut nimic de comentat la faze de genul asta, niciodata... bine, ca nici eu nu mi-am facut chiar de cap. tongue dar cand era cazul..o informam s-mi venea inapoi un "ok" senin...
maare lucru sa aiba incredere parintii in tine.

#15 2007-11-15 19:22:31

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Prima data cand am ramas peste noapte la un barbat stiau parintii unde ma duc; mama era de-a dreptul emotionata, de parca ma maritam tongue Nu a fost nici o problema, duh aveam aproape 25 de ani. Nici pana atunci insa nu mi-au interzis sa raman peste noapte si niciodata nu i-am mintit in legatura cu intalnirile sau cu absenta mea de acasa. Am invatat de la bunica mea ca "minciuna are picioare scurte" si tin cont de invataturile ei.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-11-15 19:23:17)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#16 2007-11-15 19:32:13

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

si ai mei stiu k am facut-o cu el, si cu toate astea, cand i-am intrebat daca pot sa dorm la el au zis : NU !! un "nu" categoric. nu am reusit niciodata sa inteleg de ce. si cand i-am intrebat de ce, mi-au raspuns: ca nu ! pana si el a sunat-o pe mama si a rugat-o sa ma lase sa dorm la el... si tot nimic sad

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#17 2007-11-15 19:41:06

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

la mine nu comenteaza prea mult, cu conditia sa fie singur acasa... daca sunt si ai lui, nici n se pune problema! si nici eu ma simt prea bine cu ei in casa..

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-11-15 19:41:15)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#18 2007-11-15 19:45:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu am ramas niciodata toata noaptea la el.ii zicea seara ca merg la discoteca si de fapt ma ducea la el.dar ma intoarceam noaptea acasa.amandoi ne dorim sa stam toata noaptea impreuna dar daca nu se poatea....ne conformam.poate se va intampla cand ma voi duce la facultate.

expect the worst , hope for the best!

#19 2007-11-15 20:03:14

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

la noi nu s-a pus problema asa pt k ne-am inceput viata sexuala abia la 2 ani de cand eram impreuna (adik am avut amandoi18 ani k sa fim responsabilide ce facem) si pana atunci am avut ocazia sa maidorm la el de cateva ori(parintii oricum sunt prietenid e fam ) asa ca nu era nici o problema. iar acum deja locuim impreuna asa ca nu se mai pune probl:)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.