homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-2

#20 2007-11-15 20:44:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

annna a scris:

fetelor... cred ca era mai bine daca spuneati si ce varste aveti big_smile la mine nu se pune inca problema sa dorm la el... sau sa ma duc la el la bucuresti un week-end ... nu ma lasa neutral oricum... cand iau vacata de craciun o tai direct la el big_smile chit ca fac asta cu scandal acasa :">

acum 24 dar pe vremea intamplarilor povestite eram intr-a 10 iar el in anul 1 big_smile

mami de minuni hjarta

#21 2007-11-15 20:59:54

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eu am 20 de ani

#22 2007-11-15 21:45:15

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

pai eu le zic la ai mei ca e ziua la una din cele 4 prietene a le mele....lol si cam in fiecare an le zic anapoda ca ei nu tin mine....asta odata dupaia le zic .....ca e una din prietene singura acasa si ii e frica sa stea singura....sau ca e o petrecere......bine nu exagerez cu ramasu la el asta e avem o viata sa dormim amandoi io am 19 ani acum....si cand le zic ca e ziua la una din fete le zic ca ma duce el seara cu masina si ma aduce....si ca e petrecere doar de fete si el nu are cum sa ramana....se pare ca tine chestia asta inca:P

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#23 2007-11-15 22:20:09

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

eu le zic pur si simplu....vezi k azi ramane el la aici....sau vezi k azi raman la el....si ei: a...bine....am 21 de ani

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#24 2007-11-15 22:44:53

skumpi
Vizitator

eu am 19 ani !
oricum mami face gura...dar face gura doar sa faca nu k mi`ar interzice cateogorik ! ea crede k o sa zica tati ceva dapoi lui ii e rushine sa`mi zica ceva !
mai dorm la el cand pleaca ei la tzara sau stiu eu...
noi oricum dormim impreuna in tp zilei lol
o sa avem destul tp sa dormim impreuna mai incolo lol

Publicitate

loading...

#25 2007-11-15 22:46:47

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu am 20 de ani:)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#26 2007-11-15 22:53:25

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

pfuai... abia astept sa fac nani cu el :"> mi s-a afcut un doooor :">
eu... aproape 19 sad si cand s-a pus problema sa ma duc un week-end la el la bucuresti... am fost intrebata: "ce te-ai maritat cu el sa te duci la el?" ... deci no comment... n-am ce zice decat ca or sa regrete... ca la anul plec si aleluia "tatiiii, ma lasi? mamiii, pot sa ma duc?" neutral

Ultima oara a fost editat de annna (2007-11-15 22:54:55)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#27 2007-11-16 07:34:17

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

nici la mine nu mai e faza cu "ma lasi" ..ii zic doar ca nu vin in seara asta si atat...s`a obisnuit :Dde mama si tata nu prea ma feream inainte..nu conta rasp lor,fratemiu era problema..ihh ce frica mi`era de el...acum s`a obisnuit si el si nu mai comenteaza

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-11-16 10:37:08)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#28 2007-11-16 07:59:00

persifona
Vizitator

Si eu m-am dus la o groaza de petreceri si am dormit de nenumarate ori la prietene, dar in vara mi-am luat inima in dinti si i-am zis mamei ca in seara aia vreau sa dorm la el. Si culmea nu a avut nimic de comentat, mi-a zis doar sa vorbesc cu tata, dar cand i-am zis ca mai bine vorbeste ea ca poate pe mine nu ma lasa, a zis ca ok. Pana la urma tot eu i-am zis si lui tata, ca m-am dus la el sa-mi dea niste bani ca plec si cica "Cand vii?" "Maine, raman la el in seara asta" Si a zis ok, crezand probabil ca ma intorc pe la 6 dimineata sau ca ne strangem mai multi. Cand si-a dat el seama ca de fapt am ramas doar eu la el era a doua zi pe la pranz, asa ca faptul era consumat big_smile si nu putea sa mai comenteze nimic, pt ca-n fond el imi daduse voie smile

Eu am 21 de ani, iar asta s-a intamplat in vara cand aveam 20. Nu stiu in schimb cum ar fi daca i-as zice ca vreau sa ramana el la noi sa doarma (chestie pe care oricum o face cand nu sunt ei).

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-11-16 07:59:46)

#29 2007-11-16 08:13:03

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce dor mi si mie de faza asta. acum trebuie sa-l intreb pe el daca ma lasa sa dorm la mama diseara smile smile smile

#30 2007-11-16 10:33:41

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

ralluka a scris:

ce dor mi si mie de faza asta. acum trebuie sa-l intreb pe el daca ma lasa sa dorm la mama diseara smile smile smile

ce tare..abia astept sa fac si eu d`astea tongue

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#31 2007-11-16 10:40:57

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ralluka a scris:

si la mine e cam la fel acum smile

#32 2007-11-16 11:05:24

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

Acu 3 ani cand ne-am cunoscut,prietenul meu locuia singur(e din alt oras) si fiind mai mare ca mine cu 6 ani imi era jena sa le spun alor mei ca raman la el,si le spuneam ca merg la chefuri in camin(la facultate) si ca raman acolo peste noapte,dar defapt mergeam la el.Cand ramanea el la mine,le spuneam scurt alor mei "Vedeti ca doarme Dragos aici" si apoi plecam...cu toate ca riscam sa am parte de o "ciorba de limba" a doua zi.Acum locuim impreuna de 1 an si ceva,fara parinti,si nu mai avem probleme d'astea
Eu am 21 de ani..

Ultima oara a fost editat de Cat86 (2007-11-16 11:07:04)

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#33 2007-11-17 19:53:21

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

am 20 de ani, deci nu prea cer voie, pur si simplu spun ca azi nu mai vin acasa, dorm la el, si nu e nici o drama. Cand eram in liceu faceam la fel smile wow, ce scandaluri au iesit! "mami azi o sa dorm la el". "Ba nu ca o sa vii acasa". "nu o sa vin, stai linistita, am plecaaaat!" ultima propozitie deja din fata usii...mama saraca nu avea ce sa faca. Acum imi dau seama ca de fapt avea dreptate...a urmat o mare mare dezamaire, abia am luat bacul din aceasta cauza...acum insa nu are probleme. Sunt anul 3 la faculta, ar fi culmea sa-mi spuna ea unde si cu cine sa dorm smile noi dormim impreuna cam 3-4 zile pe saptamana...

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#34 2007-11-18 13:51:05

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ce funyy.de asta e bine in rel la distanta,cum noi 2  ne evdem de 2 ori pe luna cam asa 3 4 zile:)nu ii mai zis"mama pot sa dorm la el"se intelege:):)de asta am scapat:))

take me as i am or watch me as i go!

#35 2007-11-19 12:22:03

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

pur si simplu le zic ca plec si nu comenteaza nimic.asta se intampla sambata.am 20 de ani,suntem impreuna de un an si ai mei si-au dat seama ca e un tip foarte ok.

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#36 2007-11-19 12:31:57

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

offf ella ce n`ash da sa fiu in locu` tau neutral si eu am 20 de ani...3 ani de cand sunt cu iubi...facem pe 30 nov.. si... dak le zic k dorm la o prietena...imi interzic total..si nu numai mama si tata ci si fratele meu neutral

#37 2007-11-19 15:12:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

i'am  zis  comunistului (ad  tata big_smile ) k  nu  vin acasa in seara respectiva  sub  pretextul   k  ma  duc in  club....iar  el din partea  cealalta  a  sec 21 (cu gandire  de  hitler)  mi'a  zis  clar si  raspicat...sa vin acasa, k el  mai investeste in mine  2 ani , cat  sa  termin fac...bine,  k  acum  si'a mai  revenit...ma  lasa  sa  plec  la  piatra  neamt  la  prietenul  meu   fara sa zica  pîs big_smile....specific, k    stau  in casa  cu  2  comunisti (mama+tata), dar  al 2lea  comunist  e cu ciocu  mai  mic.. cateodata lol

#38 2007-11-19 16:49:35

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

la mine nu mai ii ma lasi ... ii zic vezi ca maine asa ...sau mai zic cateodata .. te superi daca raman ...blabla ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.