|
Nu esti logat.
Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-3#39 2007-11-20 09:27:44
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eu am 19 ani, dar nu ma complic sa spun minciuni sa dorm la el, pt ca nu vreau, in plus parintii lui rar pleaca si nu as face asta cu ei in casa... am dormit impreuna mereu cand am fost la munte, asa sa raman la el niciodata si nici nu as vrea! cand o sa locuim impreuna o sa avem timp sa recuperam Offline #40 2007-11-20 12:35:33
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"ma gandesc sa incerc si eu asta. cred ca ar comenta.... Offline #41 2007-11-20 12:38:32
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"Eu le-as spune direct ca vreau sa raman la el si nu ar spune nimic, m-ar intelege ca sunt niste parinti super .....la un moment dat simteam nevoia sa dorm cu el ca urma sa plece in voiaj si i-am zis mamei ca vreau sa-l chem la noi si a zis cheama-l nu a spus nimic. #42 2008-01-31 17:26:38Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"Fetelor ai mei au plecat amandoi in Italia si acum cand ma duc acasa in Galati sunt singura cuc. Dar nu am inca curajul sa le spun alor mei "Vezi k in seara asta raman la ..." Mi-e rusine Si intotdeauna ma cert cu iubi pe tema asta...ai mei l-au cunoscut chiar inainte sa plece si au spus k e ok. Dar mie mi-e rusine sa le spun replica asta....o fi ceva in neregula cu mine ptr ca stiu ca pare stupid faptul ca ei sunt la 3000 de km si eu inca nu am curajul sa ii infrunt Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #43 2008-01-31 17:32:38
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"nici eu nu am avut curajul sa le zic replica asta.mereu m-am ascuns de ei,pentru ca ii stiu tare inuiati la mine,si nu m-ar lasa nici in ruptul capului sa dorm la el.ma gandesc cum o sa fie cand va veni iubitul meu in tara.as vrea sa incep de acum sa pregatesc "teritoriul".ca sa le pot zice alor mei replica asta,fara sa imi fie teama si sa primesc critici.off...as vrea si eu niste parinti mai deschisi la minte Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-31 17:41:56
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"
si ai mei am fost amandoi in italia mama de 8 ani si tata de de 5 si de 1 an jumate statea iubi la mine dar de o saptamana a venit tata acasa de tot si a trebuie sa se mute iubi inapoi la el. sunt sigura ca ai mei stiu ca iubi mai dormea pe la mine dar ei nu vor sa recunoasca ca au niste conceptii de pe vremea lui bunica si na... ce uratttttt mi0e dor de iuby! acum vreau sa tratez cu tata sa il mai doarma din cand in cand si iubi la mine (si sa nu-i zica lui mama) ca el e mai bun..mhh sa vedem ce iese :tr?na: Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #45 2008-01-31 20:57:46
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eu am 21 de ani , cand l-am cunoscut pe iubitul meu aveam 19 ani , si tin minte ca prima data le-am zis si eu ca mergem la un concert si se termina la 2 dimineata si sa raman la el . si mama a zis bine . si imi intrase in cap ca nu au nicio pb cu dormitul , dup-aia am mai intrebat-o pe mama daca pot sa raman la el si mi-a zis nu , nici sa nu auda taica-tu de asa ceva . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #46 2008-01-31 21:03:31
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"la mine deja s-au skimbat lucrurile.dupa 2ani de cand sunt q iubi meu,nu le mai cer voie alor mei.le spun direct''maine ma duc la x''.sau mai nou,ma intreaba ei''maine te duci la x?'' poate k la mine a contat k ne si cunoastem de mici si il stiu si ai mei.in rest,daca era altul imi dadeau in cap,cred.deja petrec mai mult timp la el decat la mine.ai mei s-au resemnat.in plus,i-am anuntat de pe acum k la vara ma mut cu el,sa nu fie atunci impactul prea dur .referitor la faza cu ce o sa creada lumea despre mine,numai eu stiu cate si mai cate.de park trebuie sa ti cont de gura lumii Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #47 2008-01-31 21:08:30
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eu am noroc ca stau singura deci putem dormi practic oricand impreuna...dar si cand eram acasa la mama nu era problema, intotdeauna m-a inteles...fostul cel putin a ramas o data 2 saptamani la mine si mama n-a zis nimic... Offline #48 2008-01-31 21:09:33
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"explain that to my parents "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #49 2008-01-31 21:12:47
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eu chiar nu vreau sa dorm la el.... mi-ar fi rusine de parintii lui ma inteleg bine cu ei si chiar nu as putea sa raman la el peste noapte stiind ca si ei sunt in casa! asa cand sunt plecati da, mai inventez ca dorm la o prietena, merg la o petrecare, bla bla bla... dar oricum nu as putea sa dorm cu ai lui acasa pt ca are pat de o singura persoana la el in camera iar eu am nevoie de spatiu, nu pot sa dorm in bratele lui si am si probleme cu somnul, vorbesc, dau din picioare, ma trezesc speriata sunt ciudata, si el a zis Offline #50 2008-01-31 21:20:22
mama ma omoara cu replica asta "ce o sa zica lumea ??" in legatura cu multe kestii, nu neaparat legate de sex sau alte astea... ce-mi pasa mie de lume ? eu imi traiesc viata mea nu pe a lor !!! Offline #51 2008-01-31 21:24:11
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"d Craciun d exemplu cand a venit sor`mea cu iubi ei acasa normal k i`am lasat in camera mea si aproape o sapt am dormit la iubi..., in noapte d Rev la fel...si acum d cand lucrez sambata dorm vinerea la el k nah sa nu`l tot port sa ma aduca acasa sa mearga el `napoi..dimi sa vina iar si tot asa...tati nu comenteaza...mami face putina gargara...dar ai lui nu sunt acasa...in fiecare weekend parintii lui merg la casa si noi ramanem la apartament #52 2008-01-31 21:26:54
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"asa sa faci adina.lumea poate sa vorbeasca mult si bine.de multe ori m-am intalnit q prieteni si ma intrebau ''cand te mariti,k asa am auzit'' sau altii ma luau direct la injuraturi''pe noi nu aveai de cand sa ne inviti la nunta,si ma faceau k p naiba''unu m-a intrebat odata daca sunt insarcinata.numai vorbe aiurea.dar s-au plictisit intre timp Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #53 2008-01-31 23:12:27
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"si la mine e aiurea....dar nu cred k voi avea vreodata curajul sa ii intreb dak pot sa dorm la el...eu stau cu cosmin de 2 ani...dar sunt sigura k ai mei nu stiu de cat timp stau cu el k niciodata nu s'au interesat de relatiile mele,etc...sufar mult k nu au incredere in mine si chiar nu stiu cum as putea sa le castig increderea sunt o fata cuminte,cu scoala merg foarte bine...nush...dorm la el doar cand sunt ai mei plecati la tara(foarte rar),iar pe fratele meu il mint k dorm la o colega.. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #54 2008-02-01 10:05:01
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"la mine primele dati au foist scandaluri (diverse variatiuni pe tema "ce va zice lumea")... dar eu sunt mai tare de gura si am zis, pur si simplu (extrem de bine localizat anatomic ) unde ma doare de barfe... se cam suparau ei la inceput, dar apoi m-au vazut ca eram rupta (era sincer greu sa fac "naveta" la 12 noaptea de la el la mine, eventual cu niste haine murdare dupa (k el n-avea masina acolo la gazda)) si le-am zis ca o s-o iau razna asa... asa ca vara asta am facut PASUL (nu, inca nu ne-am luat.. dar ne-am mutat impreuna ). si de atunci totul e muult mai bun in viata mea... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #55 2008-02-01 10:16:46
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"doamne...cum au ajuns ai mei...cand ma vede tata k ma machiez si aranjez, stie deja k plec in orash sa ma vad cu matzul meu...si baga jumate de cap pe usa la mine in camera si ma intreaba cu jumate de gura "si mai vii maine?" si eu la el "daca nu vin pana la 23.00 seamna k vin maine" si inainte fetelor aveam ora limita, atat de comunist era...maxim miezul noptii sa ajung home .....faza e k am inceput sa dorm 2 nopti consecutive la matz si deja tata isi stramba nasul, k nu'i convine...dar park'l vad in viitor k ma intreaba "si cand mai vii acasa?" Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #56 2008-02-01 10:35:38
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"asa incepe, capcaunule bafta... si incearca sa nu-i faci sa se simta neglijati (spun eu, care n-am prea reusit) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #57 2008-02-01 10:40:53
saru'mana, sa fie ...poi deja se simt mama mi'a reprosat k doar dimineatza ne vedem si nici atunci Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|