homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-9

#153 2010-01-22 14:17:00

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"

postul e din 2007 si m-am despartit de respectivul...acum am alt iubit la care dorm de fiecare data, ai mei fiind plecati din tara

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#154 2010-01-22 15:36:17

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu am avut curaj sa i spun mamei ca dorm la el, dupa vreo 2 ani jumate..mereu knd trebuia sa dorm la el trebuia sa o mint si ma simteam destul de aiurea..dar acum e mai ok

In America, in sfarsit!big_smile

#155 2010-01-23 14:57:01

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

noi suntem de 3 ani jumate impreuna si nu ma lasa tongue
dar mai dorm din cand in cand, in ideea ca sunt la o amica
ce naiba sa le fac hmm ma conformez lol zic ca ei si fac ca mine

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#156 2010-01-23 16:18:52

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

la fostul cu care am fost 4 ani (intre 17-21) nu am ramas decat la 2 revelioane...in rest nu m-au lasat sub nici o forma
la iuby cu care sunt de 1 an si 2 luni mai am putin si ma mut de tot  rotfl ....adica prima oara am ramas la el (acasa la ai lui unde se duce doar in weekend) anul trecut de Paste...apoi ma mai duceam cu el in weekend....iar din octombrie raman la el  (la bunica lui...acolo sta in cursul saptamanii) lunea si miercurea cand ies tarziu de la master si nu mai am cu ce sa vin acasa...iar la 2-3 saptamani ne ducem in weekend la ai lui....
acum de revelion am stat la el de miercuri seara pana duminik big_smile
sincer nu stiu cum de s-au schimbat ai mei asa....ori au realizat ca m-am marit...ori le place mai mult de actualul...important e ca nu mai zic nimic....la inceput le ceream voie acum doar ii anunt cand nu vin acasa big_smile

Ultima oara a fost editat de pufu (2010-01-23 16:20:32)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#157 2010-01-23 17:53:36

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu nu am probleme de genul asta. m-am logodit, am nunta la anu, ce sa imi mai spuna? forgetit stie ca sunt un "caz pierdut" rotfl

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-01-23 17:54:22)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#158 2010-01-23 18:41:59

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Eu cand i-am spus ca nu vin acasa a inceput maica'mea sa planga  lol  Si acum ma simt penibil, cand imi aduc aminte. Aveam vreo 20 de ani  rotfl2
Acum dispar cu zilele si ma mai suna din cand in cand sa vada daca mai traiesc. chicot

qed

#159 2010-12-25 15:52:33

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Cu subiect intersanttt  big_smile Felicitarile mele autorului smile

In ce ma priveste , nu dorm la el chiar daca facem 4 ani (in mai putin de 3 luni)de cand suntem impreuna .. locuim cu parintii:) Dormim impreuna doar cand ne ducem la mare,munte,excursii, petreceri la prietenii comuni (apropo, destul de des) smile La inceputul relatiei cand o anuntam pe mama ca nu dorm acasa, incerca si ea cu jumate de voce sa imi zica ca is prea mica sa nu dorm acasa (aveam 16 ani) si tot mergeam smile Dupa ceva timp deja ma teroriza cu faza "sa fiu atenta" (evident se referea la protectie big_smile big_smile )...mai tarziu (chiar si acum) nu mai zice nimic-nimic  dance  dance  chicot  dar o asigur eu (in jumate de voce big_smile) ca ne ducem cu prietenii si o sa ne distram toata noaptea dupa care dormim cu fetele big_smile big_smile Eh..Chiar o sa imi para ciudat cand o sa vina vremea sa ii cer voie lui sa dorm la mama chicot
Incerca mama sa previna situatiile neplacute...cum o sa fac si eu la rindul meu...presupun  smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#160 2010-12-29 19:46:24

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Zambesc la toate mesajele voastre. Poate si pentru faptu' ca presimt ca astefel de situatii le voi experimenta din plin si mi-e cam frica de "razboiul" cu mama. Nu e o fire deschisa, nu stiu daca-mi va da acordu' sa raman la el. neutral

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#161 2010-12-30 07:49:26

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Eu am dormit prima oara la un baia la 18 ani, a fost ceva de genul .."cum sa dormi cu un barbat?" lol dar m-a lasat

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#162 2010-12-30 09:00:51

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la mine a fost taaaare greu sa o conving. ani si ani de zile de cand eram cu al meu nu m-a lasat sa stau la el. o imploram eu, el, parintii lui ca nu se intampla nimic (bine ca sex deja faceam tongue ) si tot nu ma lasa. dupa vreo 4-5 ani a inceput sa ma lase (deja aveam 20 si ceva ani) si s-a intamplat ca dupa o petrecere sa raman la el. dar greu de tot a incuviintat. tin minte cand o data am avut o petrecere si am fost cu el, apoi la 3 m-am dus la el, am dormit pana la 5 (da, 2 ore) si apoi m-am trezit si m-am dus acasa rotfl2 asta ca sa nu zic ca nu am dormit la el. si saracul s-a trezit la 5 si m-a dus pe jos acasa, sa nu ma lase singura.
ce om bun era pe atunci, ce s-o fi schimbat rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#163 2011-01-03 20:31:39

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

coraline a scris:

si saracul s-a trezit la 5 si m-a dus pe jos acasa, sa nu ma lase singura.

Ce dragut  hjarta

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#164 2011-01-03 21:19:53

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

La mine a fost ceva gen: "Sti mami, (el) vrea sa vina o saptamana la mine la facultate si vrea sa dorm cu el big_smile ". Raspuns "Pai sa vedem cum facem si ce gasim sa spunem ca lipsesti din camin o saptamana" (parintii colegei mele de camera sunt mai ciudati si cu multe prejudecati; maisuntem si din acelasi oras si avem cunostinte comune)

Ultima oara a fost editat de iuli_ana (2011-01-03 21:21:03)

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#165 2011-07-02 14:47:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Citesc posturile din topicul asta si ma bufneste rasul...sunt fete care au scris acum 3 ani si acum au si copchii cu respectivii smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#166 2011-07-02 15:00:00

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

carmen_21 a scris:

noi suntem de 3 ani jumate impreuna si nu ma lasa tongue
dar mai dorm din cand in cand, in ideea ca sunt la o amica
ce naiba sa le fac hmm ma conformez lol zic ca ei si fac ca mine

exact, uneori merge..mai ales in cazul tatilor, carora tre sa le suflii in coarne  spranceana  signof10

#167 2011-07-02 16:45:10

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

o sa ma apuc si eu sa citesc de la capat, pare a fi o lectura placuta lol

eu ce sa zic... am plecat cu el cu cortul dupa vreo 2 saptamani de cand ne combinasem (mai fusesem impreuna cu vreo 3 ani in urma); tati nu stiu ce a zis, si sincer nici nu ma prea intereseaza, cand am ceva de rezolvat, rezolv cu mami.
de dormit la el, nu am dormit; stiu ca m-ar lasa, dar ai lui sunt mai ciudati, desi toata lumea stie ca nu mai suntem 2 virginei cuminti de muuuulta vreme:))

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#168 2011-07-03 17:19:18

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

ohoo... ce topic big_smile eu mereu le zic alor mei ce fac, dupa ce fapta e consumata pentru ca nu vreau sa se bage si sa imi strice planurile. Fiind logoditi, iti dai seama ca ne stim destul de bine si ca avem incredere unul in altul si meritam sa dormim impreuna. mai des a dormit el pe la mine, dat fiind ca eu stateam in chirie, in cluj, departe de parinti. La el am dormit de cateva ori, dar mi-e groaza sa nu pot sa il sarut sau la il mangai, ca daca ne pandeste taica-so, popa in persoana  popa  lol
Ai mei nu stiu ca suntem logoditi, ma rog..tot ii zic mamei ca intr-o joaca ca sa nu se prinda ca ar fi adevarat si sa imi sara in cap..
Eu ma impun in ultima vreme... i-am zis mamei ca merg la mare cu EL si sa nu aud comentarii, cu toate ca reactia ei a fost "CUm sa dormi cu un barbat? Ai mai dormit vreodata cu cineva? Daca iti face ceva?" (stie ca sunt virgina rodnar ) Dupa nici 1 saptamana am anuntat-o ca sunt cu iubi la Bucuresti si ca dormim impreuna..dar suntem cuminti, ca EL imi e ca un frate, ne intelegem bine.. Mai urat a reactionat tata ca nu l-am anuntat ca am dormit cu un baiat..si departe de casa.
In orice caz...am sa ma bag bine sub pielea lor si de la toamna stiu eu cum sa fac sa stam impreuna.
Am noroc ca mama ma sprijina cat de cat "Ce mai vrei? La varsta lor tu deja aveai copil cu dinti in gura"

chicot

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#169 2011-07-03 18:41:54

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

hai_faiv a scris:

" La varsta lor tu deja aveai copil cu dinti in gura"

big_smile  big_smile  big_smile  tummenupp

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#170 2011-07-03 20:13:34

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

hai_faiv a scris:

Eu ma impun in ultima vreme... i-am zis mamei ca merg la mare cu EL si sa nu aud comentarii, cu toate ca reactia ei a fost "CUm sa dormi cu un barbat? Ai mai dormit vreodata cu cineva? Daca iti face ceva?" (stie ca sunt virgina rodnar )

Trebuia sa zici: "ar face bine sa-mi faca ceva!!!"  rotfl2  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#171 2011-07-03 20:15:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kathrynn a scris:

hai_faiv a scris:

Eu ma impun in ultima vreme... i-am zis mamei ca merg la mare cu EL si sa nu aud comentarii, cu toate ca reactia ei a fost "CUm sa dormi cu un barbat? Ai mai dormit vreodata cu cineva? Daca iti face ceva?" (stie ca sunt virgina rodnar )

Trebuia sa zici: "ar face bine sa-mi faca ceva!!!"  rotfl2  rotfl2

rotfl2  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.