homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sper ca n-am facut-o de oaie :|

#1 2007-11-15 18:17:25

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

sper ca n-am facut-o de oaie :|

azi dimineatza pe la 9-10 am tras un chiul de la o ora cu 2 colegi si nestiind unde sa mergem am zis sa mergem sa stam intr-un vestiar la sala de sport neutral intre timp a venit iubitul colegei mele la geam... spunandu-ne ca suntem incuiati acolo... ca vreo 3 ore de curs nu mai are nimeni sportul neutral si cum trebuia sa iesim de acolo.... ca mai aveam ore... am sarit pe geam ... care n-are decat 1 metru 70... cam asa neutral toate bune si frumoase... numai ca acum vreo 2 ore pe mine a inceput sa ma doara in talpa dreapta cand calc! piciorul nu e umflat, nu e vanataie, la glezna nu am nimic... pot sa misc in toate directiile ... numai ca ma doare destul de tare cand calc, atunci cand apas in talpa n-am nimic... dar cand pun piciorul in pamant doare sad ce sa fac? credeti ca e ceva sau doar durerea de la impactul cu solul... s-a strivit acolo carnea un pic... de la distanta aia? am luat ceva pentru durere... si beleaua e ca maine seara e majoratul celei mai bune prietene .... si ar trebui sa fiu in forma sad offff ....

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#2 2007-11-15 18:35:45

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Re: sper ca n-am facut-o de oaie :|

si mie mi s-a mai intamplat, si mi-a trecut la fel de subit cu mi-a aparut. eu zic sa iei de la farmacie o crema antiinflamatoare si sa-ti dai acolo si eventual poate si niste pastile antiinflamatoare. nu cred ca e ceva grav. daca era, nu ai fi putut sa-l misti si s-ar fi umflat.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#3 2007-11-15 18:39:25

annna
Hero member
Site

pfuai.... doamne ajuta sa treaca... promit ca nu mai chiulesc curand :">
o aspirina ar ajuta... si sa ma dau cu niste diclofenac ceva? cam asta am in casa :-?

#4 2007-11-15 18:50:04

Sammy
Sr. member

diclofenacul crema e foarte bun. si o aspirina e ok. dar trebuie sa te ungi de mai multe ori. pe mine m-a tinut cateva zile, deci nu cred ca iti va trece imediat.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#5 2007-11-15 18:52:53

annna
Hero member
Site

sad mama ei de treaba

Publicitate

loading...

#6 2007-11-15 19:06:53

Sammy
Sr. member

lol mai sunt si accidente de munca lol

#7 2007-11-15 19:07:12

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

asa iti trebuie ana daca pleci de la ore wink glumesc incearca sa iti tii piciorul infasurat cu o batista uda cu apa rece si apoi dai cu crema si te bagi la caldurica smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#8 2007-11-15 22:49:14

annna
Hero member
Site

gata fetelor... m-a lasat durerea... un pic de artrostop, apoi un antiinflamator... sper sa fie bine...
invatatura: nu mai chiuliti la sala de sport ca e posibil sa ramaneti incuiati lol
ms pt sfaturi! va pup

#9 2007-11-16 13:48:59

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

incuiati si la propriu si la figurat smile smile smile

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-11-16 13:49:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.