homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Flamexin? Efecte?

#1 2007-11-15 23:12:27

asking
New member
Inregistrat: 2007-11-08

Flamexin? Efecte?

buna seara,

Am revenit pe forum dupa o vizita la medicul ginecolog. problema mea afost ca am avut o intarziere a menstrei de 10 zile. M-am panicat. In ziua in care am fost la consult, medicul mi-a spus ca urma sa vina, a observat cand a incercat sa preleveze o secretie. Credeti ca rezultatul analzei secretiei va fi influentat sau nu de faptul ca incepuse instalarea menstrei?

Mi-a recomandat FLAMEXIN. ce efecte are acesta?

#2 2007-11-15 23:17:25

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: Flamexin? Efecte?

flamexinul este un antiinflamator din cate stiu eu,iar antiinflamatoarele pot avea ca reactii adverse probleme cu stomacul..da un search si pe google,poate gasesti prospectul exact

#3 2007-11-15 23:27:59

asking
New member

multumesc. Tocmai am facut asta si am vazut ca pot fi mici neplaceri la nivelul stomacului.

As vrea sa ma ajutati cu un raspuns.... La acest control am facut si un examen de secretie vaginala si o cultura col. Nalamurirea mea consta in faptul ca mi-e teama ca rezultatele acestor doua analize pot fi influentate de faptul ca deja incepuse sa se instaleze menstra. (adica acel dispozitiv de luat secretiile, asemenator unui creion subtire, era putin murdarit de menstra. Iar dupa cca 5 ore menstra s-a instalat total).

Vor fi rezultatele celor doua analize valide?

#4 2007-11-15 23:32:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in principiu cei de la laborator ar trebui sa isi dea seama ca era menstra.

mami de minuni hjarta

#5 2007-11-15 23:53:11

asking
New member

Multumesc mult. Sper sa fie rezultatele cat mai apropiate de realitatea..... situatiei din acel loc.  Sper sa nu mai recidiveze nimic gen candida. Desi....la control mi-a spus ca sunt f. iritata in interior. Si nu inteleg de la ce putea fi, in conditiile in care de 15 zile chiar nu am mai avut contact.

Publicitate

loading...

#6 2007-11-16 07:06:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu te iriti numai de la contact. folosesti ob-uri? poate ai o ciuoerca ceva, care da inflamatiile din interior, sau iritatiile...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.