|
Nu esti logat.
Dilema maaare ?????#1 2007-11-16 11:06:57
dilema maaare ?????sunteti casatorite sau aproape sa va casatoriti... va iubiti sotul/viitorul...sau cel putin asa credeti...fiind cu el de mai mult timp mai exista cate o cearta, o critica (te-ai ingrasat, arati nu stiu cum dimineata, mancarea e nasoala, etc)...dintr-o data apare EL, cavalerul cuceritor, romantic, frumos, care se poarta cu voi exact asa ca in visele voastre, spune cuvinte pe care va doriti sa le auziti etc...ce faceti???...cadeti in pacat??? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2007-11-16 11:08:30
Re: dilema maaare ?????aoleu, narcisa, ti se intampla asta? sau ne intrebi doar asa ca o situatie ipotetica? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-11-16 11:10:25
Re: dilema maaare ?????narcisa ne inveti la prostii. iti dai seama k exista tentatia sa cazi in pacat. acum depinde de cat de mare e dragostea pe care o simtiti pt sotul sau viitorul sot. cunosc eu cateva fete care ar spune: eh, o data nu se pune ar cadea in pacat. acum depinde de fiecare Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #4 2007-11-16 11:13:48
Re: dilema maaare ?????pai nu mie...sora mea a anulat nunta cu o saptamana inainte ca era in limba dupa cavalerul de onoare cel mai bun prieten al viitorului...viitor care mama mama ce indragosteala cu cereri de mana de la parintii mei cu inele de logodna date de fata cu tot familionul cu faza ca gata fac copil cu el...si cand colo hop! cand toti aveam costumele si lovelele de nunta pregatite se trezeste ca se anuleaza...acum are o fetita cu "cavalerul de onoare" si poarta si numele lui N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-11-16 11:16:09
Re: dilema maaare ?????grea intrebare...eu sa fiu pusa in cazul asta as sta cuminte pt inceput ca nu are rost sa risc tot ce am si sa plec in necunoscut, daca as simti ca ma indragostesc de cel nou as lupta cu sentimentul ca sa nu ma stapaneasca , daca tot s-ar demonstra ca n-am ce sa fac si il iubesc pe cel nou si el pe mine si e mai bun decat ce am deja ..poate as incerca Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-16 11:19:41
Re: dilema maaare ?????
si cu primul logodnic ce s-a intamplat? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #7 2007-11-16 11:20:35
Re: dilema maaare ?????si hop si eu cu o curiozitate..e fericita acum? Offline #8 2007-11-16 11:23:05
Re: dilema maaare ?????suna a film cu julia roberts mami de minuni Offline #9 2007-11-16 11:27:15
Re: dilema maaare ?????mama ce nasol...saracul, sa-l paraseasca viitoarea sotie pentru cel mai bun prieten...of grea situatie...pe de alta parte era in joc si fericirea surorii tale si probabil ca pentru ea asta a fost cea mai buna alegere. eu nu cred insa ca as putea. daca as trece printr-o asemenea situatie sincer zic nu mi-as parasi viitorul sot. tentatia probabil ca ar fi, insa as incerca sa trec peste...nu as putea sa-i fac asa ceva, nici macar o data, pentru ca eu ma cunosc si stiu ca daca as face-o o data m-ar afecta enorm, n-as putea sa tin secret, s-ar afla si probabil ne-am desparti...si pentru ce? pentru o aventura? nu e genul meu. Don't drink water, fish have sex in it Offline #10 2007-11-16 11:29:07
Re: dilema maaare ?????grea intrebare... oricine e supus tentatiei, iar la femei e mai periculos, pentru ca in general nu-si risca relatia/casnicia pentru o noapte de amor, ci cand simt ca se indragostesc de altul, altul care e fat frumos calare pe cal alb, tot ce ti-ai dorit vreodata etc. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2007-11-16 11:42:39
nicolle_rox, mi-ai ghicit gandurile. Chiar zilele trecute am vazut filmul si e superb.M-a pus pe ganduri partea cu viata formata din mici amanunte... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #12 2007-11-16 11:51:54
subscriu... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #13 2007-11-16 11:55:57
Re: dilema maaare ?????pfuu..telenovela nu gluma..e complicata treaba... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #14 2007-11-16 12:07:59
acum e foarte fericita...iubire maxima, bebelus, planuiesc al doilea copil, alea alea
pai cu primul a ramas ca in gara...dusmani de moarte mai ales ca actualul era cel mai bun prieten...adevarul e ca a fost cam naspa ca nebunul de nervi mi-a facut si mie o figura urata exact in ziua in care eu implineam 30 de ani...sa se razbune...parca eu ii facusem nu sormea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #15 2007-11-16 12:18:48
Re: dilema maaare ?????mai eu nu ii tin partea si nici nu zic ca a facut bine( sti cum se zice: razbunarea e arma prostului), dar saracul ce-o fi fost in sufletul lui...inselat si de viitoarea sotie si de cel mai bun prieten...a vrut sa se razbune (cred ca toti am fi vrut), probabil ca pe ei nu a avut posibilitatea si ce a zis: ma razbun pe cineva apropiat lor ca oricum o sa-i afecteze si pe ei; te-a gasit pe tine(o fi crezut ca ai stiut si nu ai zis nimic). grea situatie...insa pentru sora ta bravo ei daca e fericita, asta e viata merge inainte Don't drink water, fish have sex in it Offline #16 2007-11-16 12:18:54
Re: dilema maaare ?????aiurea faza...parerea mea: bravo ei ca a stiut sa aleaga iubirea, a riscat si a castigat! Offline #17 2007-11-16 12:42:14
Subscriu in totalitate. Sunt de 2 ani cu prietenul meu si nu ma vad uitandu-ma dupa altul. Si cu atat mai putin as face una ca asta cu o saptamana inainte de nunta. Daaaar ma gandesc ca daca este fericita acum, poate a facut alegerea corecta. Nu stiu, intr-adevar o foarte mare dilema No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #18 2007-11-16 13:33:52
Re: dilema maaare ?????asa trebuie facute alegerile, cu usurinta...e viata ta pina la urma...daca tot stai si te intrebi cum o sa se descurce saracutul ala pe care il lasi trece pe linga tine si ramii cu regrete care vor creea frustrari si asa mai departe...un lucru e clar: daca apuci de vezi vreun cavaler din asta e limpede ca in ciuda eventualelor aparente relatia prezenta e sustinuta din obisnuinta si ai si inceput sa te cam saturi asa ca e timpul sa o rupi, nu are sens sa astepti sa nu iti mai placa nici cum maninca la masa actualul partener. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-11-16 13:37:29
Re: dilema maaare ?????aveti mare dreptate, dar nu toate avem curajul sa lasam ce avem pt ceva care pe moment doar poate ni se pare mai bun...vechea dilema? cu ce aleg? cu mintea sau cu sufletul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|