homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema maaare ?????

#1 2007-11-16 11:06:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

dilema maaare ?????

sunteti casatorite sau aproape sa va casatoriti... va iubiti sotul/viitorul...sau cel putin asa credeti...fiind cu el de mai mult timp mai exista cate o cearta, o critica (te-ai ingrasat, arati nu stiu cum dimineata, mancarea e nasoala, etc)...dintr-o data apare EL, cavalerul cuceritor, romantic, frumos, care se poarta cu voi exact asa ca in visele voastre, spune cuvinte pe care va doriti sa le auziti etc...ce faceti???...cadeti in pacat???

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2007-11-16 11:08:30

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Re: dilema maaare ?????

aoleu, narcisa, ti se intampla asta? sau ne intrebi doar asa ca o situatie ipotetica?

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#3 2007-11-16 11:10:25

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

narcisa ne inveti la prostii. iti dai seama k exista tentatia sa cazi in pacat. acum depinde de cat de mare e dragostea pe care o simtiti pt sotul sau viitorul sot. cunosc eu cateva fete care ar spune: eh, o data nu se pune lol ar cadea in pacat. acum depinde de fiecare

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#4 2007-11-16 11:13:48

micicutza
Banat

pai nu mie...sora mea a anulat nunta cu o saptamana inainte ca era in  limba dupa cavalerul de onoare cel mai bun prieten al viitorului...viitor care mama mama ce indragosteala cu cereri de mana de la parintii mei cu inele de logodna date de fata cu tot familionul cu faza ca gata fac copil cu el...si cand colo hop! cand toti aveam costumele si lovelele de nunta pregatite se trezeste ca se anuleaza...acum are o fetita cu "cavalerul de onoare" si poarta si numele lui big_smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#5 2007-11-16 11:16:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

grea intrebare...eu sa fiu pusa in cazul asta as sta cuminte pt inceput ca nu are rost sa risc tot ce am si sa plec in necunoscut, daca as simti ca ma indragostesc de cel nou as lupta cu sentimentul ca sa nu ma stapaneasca , daca tot s-ar demonstra ca n-am ce sa fac si il iubesc pe cel nou si el pe mine si e mai bun decat ce am deja ..poate as incerca

Publicitate

loading...

#6 2007-11-16 11:19:41

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

micanarcisa a scris:

pai nu mie...sora mea a anulat nunta cu o saptamana inainte ca era in  limba dupa cavalerul de onoare cel mai bun prieten al viitorului...viitor care mama mama ce indragosteala cu cereri de mana de la parintii mei cu inele de logodna date de fata cu tot familionul cu faza ca gata fac copil cu el...si cand colo hop! cand toti aveam costumele si lovelele de nunta pregatite se trezeste ca se anuleaza...acum are o fetita cu "cavalerul de onoare" si poarta si numele lui big_smile

si cu primul logodnic ce s-a intamplat?

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#7 2007-11-16 11:20:35

ioana_4
Diamond member

si hop si eu cu o curiozitate..e fericita acum?  smile

#8 2007-11-16 11:23:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

suna a film cu julia roberts smile

mami de minuni hjarta

#9 2007-11-16 11:27:15

Hanuschak
Full member
Inregistrat: 2007-04-20

mama ce nasol...saracul, sa-l paraseasca viitoarea sotie pentru cel mai bun prieten...of grea situatie...pe de alta parte era in joc si fericirea surorii tale si probabil ca pentru ea asta a fost cea mai buna alegere. eu nu cred insa ca as putea. daca as trece printr-o asemenea situatie sincer zic nu mi-as parasi viitorul sot. tentatia probabil ca ar fi, insa as incerca sa trec peste...nu as putea sa-i fac asa ceva, nici macar o data, pentru ca eu ma cunosc si stiu ca daca as face-o o data m-ar afecta enorm, n-as putea sa tin secret, s-ar afla si probabil ne-am desparti...si pentru ce? pentru o aventura? nu e genul meu.

Don't drink water, fish have sex in it

#10 2007-11-16 11:29:07

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

grea intrebare... oricine e supus tentatiei, iar la femei e mai periculos, pentru ca in general nu-si risca relatia/casnicia pentru o noapte de amor, ci cand simt ca se indragostesc de altul, altul care e fat frumos calare pe cal alb, tot ce ti-ai dorit vreodata etc.
relatia mea nu e perfecta. daca as fi pusa intr-o asemenea situatie nu stiu ce as face, as lupta cu sentimentul. rational gandesc ca, ok, arunc la gunoi cei X ani petrecuti cu actualul, cu care ma cert pe nimicuri etc. si fug dupa fat frumos. cine imi garanteaza ca dupa Y ani cu fat frumos nu ajung la acelasi status cu fostul? certuri tot pentru nimicuri, pasiune initiala 0 s.a.m.d. Bine, in cazul in care de actualul nu te mai leaga decat obisnuinta si ratele la comun, nu vad de ce sa te chinui cand iti apare posibilul suflet pereche adevarat. Greu e daca tii si la sot si te indragostesti si de altul...

Cum am zis, grea intrebare. E ceva gen "Podurile din Madison County."

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#11 2007-11-16 11:42:39

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

nicolle_rox a scris:

nicolle_rox, mi-ai ghicit gandurile. Chiar zilele trecute am vazut filmul si e superb.M-a pus pe ganduri partea cu viata formata din mici amanunte...
Este o intrebare foarte grea.Depinde ce te leaga de actualul.Si ce fel de om e. Eu inca mai simt ca sotul meu este omul potrivit pentru mine, asa ca nu ma vad indragostindu-ma de altul.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#12 2007-11-16 11:51:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

andrada79 a scris:

nicolle_rox a scris:

nicolle_rox, mi-ai ghicit gandurile.

smile

andrada79 a scris:

[Chiar zilele trecute am vazut filmul si e superb.M-a pus pe ganduri partea cu viata formata din mici amanunte...
Este o intrebare foarte grea.Depinde ce te leaga de actualul.Si ce fel de om e. Eu inca mai simt ca sotul meu este omul potrivit pentru mine, asa ca nu ma vad indragostindu-ma de altul.

subscriu...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#13 2007-11-16 11:55:57

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

pfuu..telenovela nu gluma..e complicata treaba...

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#14 2007-11-16 12:07:59

micicutza
Banat

ioana dinu a scris:

si hop si eu cu o curiozitate..e fericita acum?  smile

acum e foarte fericita...iubire maxima, bebelus, planuiesc al doilea copil, alea alea

Sammy a scris:

micanarcisa a scris:

si cu primul logodnic ce s-a intamplat?

pai cu primul a ramas ca in gara...dusmani de moarte mai ales ca actualul era cel mai bun prieten...adevarul e ca a fost cam naspa ca nebunul de nervi mi-a facut si mie o figura urata exact in ziua in care eu implineam 30 de ani...sa se razbune...parca eu ii facusem nu sormea

#15 2007-11-16 12:18:48

Hanuschak
Full member
Inregistrat: 2007-04-20

mai eu nu ii tin partea si nici nu zic ca a facut bine( sti cum se zice: razbunarea e arma prostului), dar saracul ce-o fi fost in sufletul lui...inselat si de viitoarea sotie si de cel mai bun prieten...a vrut sa se razbune (cred ca toti am fi vrut), probabil ca pe ei nu a avut posibilitatea si ce a zis: ma razbun pe cineva apropiat lor ca oricum o sa-i afecteze si pe ei; te-a gasit pe tine(o fi crezut ca ai stiut si nu ai zis nimic). grea situatie...insa pentru sora ta bravo ei daca e fericita, asta e viata merge inainte

Don't drink water, fish have sex in it

#16 2007-11-16 12:18:54

ioana_4
Diamond member

aiurea faza...parerea mea: bravo ei ca a stiut sa aleaga iubirea, a riscat si a castigat!

#17 2007-11-16 12:42:14

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

nicolle_rox a scris:

grea intrebare... oricine e supus tentatiei, iar la femei e mai periculos, pentru ca in general nu-si risca relatia/casnicia pentru o noapte de amor, ci cand simt ca se indragostesc de altul, altul care e fat frumos calare pe cal alb, tot ce ti-ai dorit vreodata etc.
relatia mea nu e perfecta. daca as fi pusa intr-o asemenea situatie nu stiu ce as face, as lupta cu sentimentul. rational gandesc ca, ok, arunc la gunoi cei X ani petrecuti cu actualul, cu care ma cert pe nimicuri etc. si fug dupa fat frumos. cine imi garanteaza ca dupa Y ani cu fat frumos nu ajung la acelasi status cu fostul? certuri tot pentru nimicuri, pasiune initiala 0 s.a.m.d. Bine, in cazul in care de actualul nu te mai leaga decat obisnuinta si ratele la comun, nu vad de ce sa te chinui cand iti apare posibilul suflet pereche adevarat. Greu e daca tii si la sot si te indragostesti si de altul...

Subscriu in totalitate. Sunt de 2 ani cu prietenul meu si nu ma vad uitandu-ma dupa altul. Si cu atat mai putin as face una ca asta cu o saptamana inainte de nunta. Daaaar ma gandesc ca daca este fericita acum, poate a facut alegerea corecta. Nu stiu, intr-adevar o foarte mare dilema

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#18 2007-11-16 13:33:52

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

asa trebuie facute alegerile, cu usurinta...e viata ta pina la urma...daca tot stai si te intrebi cum o sa se descurce saracutul ala pe care il lasi trece pe linga tine si ramii cu regrete care vor creea frustrari si asa mai departe...un lucru e clar: daca apuci de vezi vreun cavaler din asta e limpede ca in ciuda eventualelor aparente relatia prezenta e sustinuta din obisnuinta si ai si inceput sa te cam saturi asa ca e timpul sa o rupi, nu are sens sa astepti sa nu iti mai placa nici cum maninca la masa actualul partener.
Daca relatia prezenta e ce iti trebuie, cu certitudine singurul Fat-Frumos pe care il vezi e partenerul tau de cuplu....care, oricum, nu isi va permite sa iti spuna niciodata ca arati nu stiu cum dimineata si nici nu se va isca vreo cearta fiindca nu gatesti bine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#19 2007-11-16 13:37:29

ioana_4
Diamond member

aveti mare dreptate, dar nu toate avem curajul sa lasam ce avem pt ceva care pe moment doar poate ni se pare mai bun...vechea dilema? cu ce aleg? cu mintea sau cu sufletul? hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.