Pizza bucuresti-3
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Re: pizza bucuresti
joc de rol: imagineaza-ti ca esti nashira si stai cu fatza la mc-ul de la obor. ce faci sa ajungi la karamel asta?
Nobody home
- persifona
- Vizitator
bela a scris:persifona a scris:Vreau si eu sa incerc, dar al meu e cam crizat, ca cica e acelasi patron de la Ines si ca pizza e la fel dar mai scumpa / si la fel de tigani ca-n Ines.. el sta pe-acolo prin zona. Da lasa ca-l conving eu sa mergem macar o data, sper
mai eu stiam ca nu de acelasi patron...si ca e o concurenta destul de mare intre ele...oricum ines SUCKS....si la ines sunt numai betivi....zici ca e carciuma....eu zic sa incerci...macar de curiozitate...va duceti la separeu dc nu fumati
Mda, am fost si eu o data in Ines si mi s-a parut naspa. Al meu nu calca pe-acolo, cica isi baga aia obiectele personale (......) prin blaturile de pizza cand le fac.. nush daca o fi pe bune, da am fost o data si nu mi-a placut, asa ca a doua oara nu mai mergem.
Oricum, am zis ca incercam o data si Karamelul, da la separeu nu stam, ca suntem fumatori amandoi.
- persifona
- Vizitator
Fetelor care ati fost la Karamel, n-aveti cumva si un nr de tel? Sau macar sa-mi ziceti daca am sanse sa gasesc locuri libere azi in jur de 18:30, pls/
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
telefon karamel: 021.210.55.62 . Dar banuiesc ca e tardiv..
- Mandy
- Hero member
- De la: Bucuresti most of the time
- Inregistrat: 2006-04-15
Nashira a scris:joc de rol: imagineaza-ti ca esti nashira si stai cu fatza la mc-ul de la obor. ce faci sa ajungi la karamel asta?
Tot nu v-ati imaginat ca sunteti Nashira .Imaginati-va ca sunteti si Mandy
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
te plimbi prin intersectie pana il gasesti (din cate am inteles e langa iness ) io nu pot sa imi imaginez ca nu am orientare in spatiu
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
pai ...e la intersectie calea mosilor cu st cel mare....cum iesi de la metrou la iesirea de la obor (cea dinspre st cel mare) si mergi pe langa niste blocuri spre mosilor...sau mai bn zis vis a vis de FLANCO (sunt blocurile pe care de obicei sunt bannere cu reclame)....la aprter...se vad orinde ati sta...de ex dc stai in fata la MCD cu spatele la intrarea acestuia e in fata pe dreapta dupa ce traversezi (e innes cu albastru si apoi karamel)...la karamel e o usa de lemn cu geam...intrebi pe oricine si stie...dar se gaseste usor
Ultima oara a fost editat de bela (2007-11-24 18:33:51)
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- cornflower
- Hero member
Andreea Claudia a scris:Eu ador pizza de la Azzuro....e yaaamy.............
da si eu cand statea in dr taberii luam des de acolo ... dar favorita mea e aia de la hardrock tratoria
- persifona
- Vizitator
alexia a scris:telefon karamel: 021.210.55.62 . Dar banuiesc ca e tardiv..
A fost. Pana la urma am fost la Dominium, dar e f mishto si acolo, preturile ce-i drept sunt mai maricele dar merita, restaurantul arata super misto, pizza super buna, pizzari arunca aluatul pe sus si fac show pe-acolo si servirea excelenta
- alexia
- Addicted member
persifona a scris:alexia a scris:telefon karamel: 021.210.55.62 . Dar banuiesc ca e tardiv..
A fost. Pana la urma am fost la Dominium, dar e f mishto si acolo, preturile ce-i drept sunt mai maricele dar merita, restaurantul arata super misto, pizza super buna, pizzari arunca aluatul pe sus si fac show pe-acolo si servirea excelenta
Dominium e langa karamel, nu? Detaliaza Gramaj, marime, pretz, gust te rog frumos
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
la azzuro am fost asta vara. a lasat de dorit totul. servirea - parca ei ne plateau pe noi sa ne serveasca; mancarea - eu am luat pollo al italiana (care e yummy un mod normal) - nici la gradinita nu cred ca am mancat ceva atat de... n-am cuvinte.
si acum cronica pt karamel. fusei asta seara. meniul l-au adus imediat, dar apoi am asteptat 15 min sa vina sa ne intrebe cineva ce vrem. pizza ar fi fost buna. daca nu ar fi fost rece. si daca nu am fi asteptat vreo 40 de minute sa o aduca (timp in care ni se terminasera bauturile si ne uitam disperati dupa cineva care sa ne mai aduca). cand a venit tipa cu pizza am cerut "ne faci nota si ne mai aduci 2 beri, ketchup picant si..." si a plecat, fara sa mai astepte sa comandam si pepsi-ul meu. a venit cu cele 2 beri, dar fara nota. am mers eu la bar sa platesc si sa intreb daca la ei pizza se serveste de obicei rece. sa mai spun si ca in tot timpul asta era langa masa noastra o alta masa (duuuh! logic) la care stateau un cuplu si un c***t de mascul care intr-o fraza punea si minim 3 injuraturi? si vorbea tare? ma rog, in locul tipei ma ridicam si plecam. si in locul personalului de serviciu ii ziceam sa vorbeasca mai incet, sa nu mai injure sau sa se deplaseze cu gratie in afara localului. si eu injur. de fapt, din injuraturile pe care le rostesc si cele pe care doar le gandesc as putea scoate un roman de iubire care s-o puna in k*r pe sandra brown. dar ala mi-a facut plinul de injuraturi pt tot anul care va veni. plus ca avea o filosofie de viata foarte sanatoasa "am prieteni cu studii, masterate, facultati, dar sunt prosti. daca le zic sa mergem sa bem 10 beri zic ca ei nu pot bea atat"(bineinteles, am scos injuraturile din fraza).
ma rog, rezumat: capuccino bunutz spre bun-bun. pizza buna (probabil foarte buna daca ar fi fost calda). servirea insa m-a facut sa zic ca eu nu mai calc in localul ala. never ever.
cea mai buna pizza mancata de mine: pub 18 (regie). pizza big brother. e super-mega-extra. si salata big-brother e buna rau.
Ultima oara a fost editat de Nashira (2007-11-24 23:22:03)
Nobody home
- persifona
- Vizitator
alexia a scris:persifona a scris:alexia a scris:telefon karamel: 021.210.55.62 . Dar banuiesc ca e tardiv..
Dominium e langa karamel, nu? Detaliaza Gramaj, marime, pretz, gust te rog frumos
Pai pizzele sunt pe 5 marimi: mini, mica, medie, mare, xxl. O pizza mare (din care mananca 2 pers) e pe la 22-25 ron. Bauturi pe la vreo 4.5-6 ron.. gustul e super si au meniul f diversficat si mai ales la pizza. Eu am gustat din pizza kebab si pizza hamburger si sunt super bune. Servirea e impecabila, asta mi-a placut f mult, iar chelnerii sunt foarte simpatici. Au pizza, paste, chestii din pui, salate, sandwichuri, deserturi, etc. Si pastele am vazut ca arata foarte bine, iar salatele te dau pe spate, arata incredibil.
E un pic mai scumput dar din punct de vedere al amenajarii, mancarii, servirii, curateniei, credeti-ma ca merita fiecare leut. Cred ca preturile sunt un pic mai mari tocmai ca sa nu fie ca in Ines numai cocalari, tigani si alte specimene de genul.. si daca asta au avut in gand, le-a reusit, nu vezi fete dubioase pe-acolo
- cornflower
- Hero member
pai la azzuro secretul e sa nu mananci acolo , eu luam doar la pachet
- mitzili
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-04
am mancat aseara la Cuptorul cu lemne o pizza suuuuuuuuuuuuuuuuper buna
You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby
- persifona
- Vizitator
Aha, deci din cauza ta n-am mai gasit eu masa
E delicioasa pizza de la ei si e si super buna ca pret.
- bela
- Sr. member
Nashira a scris:la azzuro am fost asta vara. a lasat de dorit totul. servirea - parca ei ne plateau pe noi sa ne serveasca; mancarea - eu am luat pollo al italiana (care e yummy un mod normal) - nici la gradinita nu cred ca am mancat ceva atat de... n-am cuvinte.
si acum cronica pt karamel. fusei asta seara. meniul l-au adus imediat, dar apoi am asteptat 15 min sa vina sa ne intrebe cineva ce vrem. pizza ar fi fost buna. daca nu ar fi fost rece. si daca nu am fi asteptat vreo 40 de minute sa o aduca (timp in care ni se terminasera bauturile si ne uitam disperati dupa cineva care sa ne mai aduca). cand a venit tipa cu pizza am cerut "ne faci nota si ne mai aduci 2 beri, ketchup picant si..." si a plecat, fara sa mai astepte sa comandam si pepsi-ul meu. a venit cu cele 2 beri, dar fara nota. am mers eu la bar sa platesc si sa intreb daca la ei pizza se serveste de obicei rece. sa mai spun si ca in tot timpul asta era langa masa noastra o alta masa (duuuh! logic) la care stateau un cuplu si un c***t de mascul care intr-o fraza punea si minim 3 injuraturi? si vorbea tare? ma rog, in locul tipei ma ridicam si plecam. si in locul personalului de serviciu ii ziceam sa vorbeasca mai incet, sa nu mai injure sau sa se deplaseze cu gratie in afara localului. si eu injur. de fapt, din injuraturile pe care le rostesc si cele pe care doar le gandesc as putea scoate un roman de iubire care s-o puna in k*r pe sandra brown. dar ala mi-a facut plinul de injuraturi pt tot anul care va veni. plus ca avea o filosofie de viata foarte sanatoasa "am prieteni cu studii, masterate, facultati, dar sunt prosti. daca le zic sa mergem sa bem 10 beri zic ca ei nu pot bea atat"(bineinteles, am scos injuraturile din fraza).
ma rog, rezumat: capuccino bunutz spre bun-bun. pizza buna (probabil foarte buna daca ar fi fost calda). servirea insa m-a facut sa zic ca eu nu mai calc in localul ala. never ever.
cea mai buna pizza mancata de mine: pub 18 (regie). pizza big brother. e super-mega-extra. si salata big-brother e buna rau.
eu nu am asteptat niciodata mai mult de 10 min pt pizza la karamel, mereu a fost calda si f buna...si crede-ma am fost de f multe ori acolo... dc e sa vb de regie...cea mai buna pizza e la ROXY's (parca asa ii zicea)
- alexia
- Addicted member
Nashira, se pare ca ai avut ghinion... ehh... nu poti sa le ai chiar pe toate... pizza super buna, super mare, pretz mic, servire impecabila... trebuie sa se compenseze
Ultima oara a fost editat de alexia (2007-11-26 10:09:53)
- bela
- Sr. member
asa zic si eu
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|