homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin-2

#20 2007-12-16 15:48:16

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: yasmin

daca le-a luat din prima zi de menstra, e ok, a fost protejata inca de la prima pastila.
ea e protejata non-stop de pastile, chiar si in perioada de pauza, atata timp cat le ia corect. deci fara antibiotice, fara 4 scaune moi pe zi, fara cazuri de voma in primele 4 ore de la inghitirea pastilei, fara suc de grepfruit etc etc.
gasesti pe forum peste tot care sunt cazurile in care trebuie protectie suplimentara wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#21 2007-12-16 15:52:45

dandanutz
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-12-16

Merci de raspuns.

Si faza cu sucul de grepfuit e chiar adevarata..?!?

Ai ceva link unde mai sunt minuni din astea de care tre sa te feresti cum e chestia cu sucul.   Ca sa le gasesc mai usor smile   

Merci.

A fi OM e lucru mare...

#22 2007-12-16 16:14:05

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Cam greu sa dam linkuri, s-a discutat pe foarte multe subiecte. Mai bine da tu o cautare pe forum.
E vorba de fructul si sucul natural de grapefruit (stors acasa) nu sucurile din comert si de cantitati mari, nu 1 fruct e zi.
Mai este si ceaiul de sunatoare care scade efectul pilulelor, baut in mod constant, o cana din an in pasti nu are nimic.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#23 2007-12-16 16:40:52

Joey
Membru
Inregistrat: 2007-11-21

dandanutz a scris:

Salutari...

Am si eu o intrebare pentru voi daca se poate....

Prietena mea ia Yasmin de 7 zile iar noi facem fara protectie si termin inauntru. Prima data am facut dupa 4 zile in care a luat. Mentionez ca a luat din prima zi de ciclu.

Intebarea mea e urmatoarea:

Exista perioade cand nu se recomanda terminarea inauntru..? (cand exista mai multe riscuri...?!?) Sau se poate face cu terminare inauntru fara probleme atata timp cat pilulele sunt luate corect indiferent de perioada, adica chiar si in cele 7 zile cand trebuie sa vina menstruatria, sau chiar si inainte de ultimele pilule din folie...?!?

Am nimerit topicul bun oare..? daca am gresit sorry.   

Sper ca nu v-am ametit cu atatea intrebari. Va rog un raspuns.

Multumesc.

Protectia Yasmin continua si pe parcursul celor 7 zile de pauza in care trebuie sa vina menstruatia, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Odata ce iei pastilele corect, fara sa le uiti, ele iti ofera protectie tot timpul, indiferent ca e prima, ultima saptamana sau cea de pauza. Bineinteles ca dupa cele 7 zile de pauza trebuie sa continui cu folia urmatoare de 21 de pastile si tot asa. Si eu iau Yasmin de 2 ani si sunt foarte multumita de ele. Nu am avut niciodata probleme, asa ca... enjoy your love! wink
Cat despre perioada de inceput... Eu asa stiu, ca Yasmin iti ofera protectie inca din prima zi, mai ales daca sunt luate din prima zi a menstruatiei. Aveti insa grija daca prietena ta va trebui sa ia vreun tratament cu antibiotice. Scrie si pe prospectul de la Yasmin ca le reduce din efect. In astfel de cazuri trebuie protectie suplimentara pe perioada tratamentului cu antibiotice si 7 zile dupa terminarea acestuia. Sa speram ca n-o sa fie cazul. smile
Va doresc tuturor numai bine!

#24 2007-12-16 17:01:50

dandanutz
New member

Multumesc pentru raspunsuri.

Marea mea dilema era in legatura cu terminatul inauntru ca parca la anticonceptionalele mai vechi erau perioade cand era recomandata si alta metoda si nu stiam sigur daca acum se poate oricand.

O zi buna tuturor.. si daca mai am nelamuriri o sa mai postez.

Sunt lucruri interesante pe aici.

Mai am o intrebare pls...

Urinexul are efect asupra lui Yasmin...? Din cate am citit eu in prospectul lui nu.. dar voi ce ziceti..?

Ultima oara a fost editat de dandanutz (2007-12-19 15:18:25)

A fi OM e lucru mare...

Publicitate

loading...

#25 2007-12-20 01:04:02

dandanutz
New member

Scuze ca scriu inca un mesaj, dar am editat in precedentul si nu a raspuns nimeni. Promit ca nu se mai intampla.

Mai am o intrebare pls...

Urinexul are efect asupra lui Yasmin...? Din cate am citit eu in prospectul lui nu.. dar voi ce ziceti..?

A fi OM e lucru mare...

#26 2007-12-20 01:29:00

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Nu. Am luat si eu Urinex si chiar cu Yasmin.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.