|
Nu esti logat.
Cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLS#1 2007-11-16 21:56:45
cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSUltima oara a fost editat de rrammonna (2013-05-26 09:14:19) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2 2007-11-16 21:57:35
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSIa un Lizadon, un Nurofen, ceva de genul asta. Sau mai bine incepi sa iei anticonceptionale, adio dureri de burta #3 2007-11-16 21:58:23
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSai fost la vreun medic sa vezi care e cauza acestor dureri? Offline #4 2007-11-16 21:59:08Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSNurofen Forte pt durere sau paduden.. Offline #5 2007-11-16 21:59:40
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLS
mie imi trece cu sticla de apa calda. expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-16 22:05:12
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSeu pateam asa inainte sa iau ac "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #7 2007-11-16 22:06:54Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSdu-te la doctor pentru ca durerile menstruale sunt un fenomen destul de des intalnit dar nu e normal sa fie la intensitatea la care le descrii tu. Pana una alta incearca cu Nurofen, mie imi trece garantat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2007-11-16 22:09:57Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSdureri mentruale au toate fetele,mai ales cele care nu iau AC,durerile mari pot fi cauze si de o raceala netratata Offline #9 2007-11-17 00:50:00
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSsi eu aveam crampe de muream inainte sa iau ACuri. De cateva ori am si lesinat. iti recomand Aulin, singurul care mi-a calmat cat de cat durerile, si sa-l iei cand incepe sa te doara burta, nu astepta pana cand apare durerea atroce. Sticla cu apa calda sau un saculet de panza in care ai pus sare si l-ai incalzit pe soba poate sa fie deasemenea folositor...dar cel mai bine sa vorbesti cu un medic, nu cumva sa fie ceva problema mai serioasa. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #10 2007-11-17 05:05:48
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSmie imi trec durerile cu 2 nurofen (sau un nurofen forte...ca e aceeasi doza ca in 2 nurofen normale). Si eu am auzit de aulin ca ar fi bun, dar pana acum sunt multumita de nurofen si nu am incercat altceva. si un dus sau o baita calduta poate ajuta...dar vezi s anu fie fierbinte, ca dup-aia mai rau face. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-11-17 07:13:56
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSeu am dureri si acum ca iau anticonceptionale..cred ca e ereditara chestia..asa am auzit..o fi adevarat? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2007-11-17 10:06:02
nu strica sa vb. cu un ginecolog si sa faci niste investigatii daca sunt exagerat de mari durerile.si mie inainte de ac. imi venea sa vomit in apropiere de menstra dureri aveam.acum ma doare putin miflocul si burta am scapat de stres. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-11-17 10:18:43
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSnurofen capsule gelatinoase; se absorb mai repede! Offline #14 2007-11-17 10:21:16
maicamea nu are nici p dracu cand ii vine, in schimb mie inainte sa iau ac ma durea de nu ma vedeam. sunt curioasa ce zice doctoressa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-11-17 13:21:04
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSasa e cel mai bine.poate iti da ac. pt. dureri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-11-17 16:53:00
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSInainte sa incep AC aveam dureri groaznice si sangerare foarte abundenta 6-7 zile chiar. Mama si sora mea la fel erau in tinerete si acum, chiar daca au nascut de 2 ori (mi-a zis candva o dr ginecolog ca dupa ce nasc o sa se amelioreze cica). "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #17 2007-11-17 17:30:09
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSeu iau no-spa si nu ma mai doare asa rau...intr-adevar cu antibebe era mai bine,din punctul asta de vedere...dar deocamdata nu are sens sa le reiau... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #18 2007-11-17 18:46:28
Re: cine imi da si mie niste sfaturi?????????PLSLa mine nici cu antibebe nu a trecut durerea. Adica parca nu era la fel de puternica...dar tot era destul cat sa n-am chef de nimic in primele 2 zile. Cred ca n-am gasit eu antibebele care sa mi se potriveasca...asta fiind si motivul pentru care am renuntat sa le mai iau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|