|
Nu esti logat.
O mica intrebare...#1 2007-11-16 23:40:03
o mica intrebare...acum un sfert d ora am luat prima pastilutza...yasmin..luat dupa prescrierea dr...am emotii asa...nu stiu cum sa zic...mi-e frik sa nu fac cva gresit park nu-mi vine sa o fac fara prezerv,m-am obisnuit cu el intr-un fel...poate suna ciudat..tre sa am mare grija sa nu le gaseask mama..offf...am ales ora asta k se km culk toata lumea... Offline #2 2007-11-16 23:41:59
Re: o mica intrebare...nu e nici o problema. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-11-16 23:42:07
Re: o mica intrebare...Nu, nu ai de ce sa iti faci griji. Si poti sa o faci linistita fara prezervativ, daca nu uiti nicio pastila si nu ai altfel de incidente (varsaturi, diaree) sunt cat se poate de sigure #4 2007-11-17 01:05:14
Re: o mica intrebare...daca nu te simti sigura pe tine, fa-o in primele saptamana cu prezervativ. Nu pierzi nimic si te "dezobisnuiesti" treptat...protectia creste pe zi ce trece. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #5 2007-11-17 02:54:20Re: o mica intrebare...asa am fost si eu la inceput, imi era frica fara prezervativ, parca simteam ca tot neprotejat o fac...si nu intelegeam cum o pastilutza mica te poate proteja....dar dupa prima luna a fost ok in sensul ca nu am mai stat cu stress, stiam ca atata timp cat nu uit nici o pastilutza si nu iau antibiotice sau alte medicamente care interactioneaza e ok O sa te obisnuiesti Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|