|
Nu esti logat.
Candida#1 2007-11-17 10:16:24
CandidaAm citit pe forum tot ce se poate citi despre candida. Insa as vrea totusi sa afisez rezultatele analizalor mele (frotiu) si tratamentul pe care mi l-a prescris ginecologul, ca sa-mi spuneti daca e bun. Mi-a zis medicul ca e foarte pronuntata ciuperca la mine. Offline #2 2007-11-17 10:24:14
Re: Candidasi eu am avut probleme cu candida.despre tratamentul doctorului tau nu stiu ce sa zic,daca ai incredere in el poti sa il faci.eu sincer as face o antifungigrama sa vad la ce e sensibila ciuperca mea.as lua biotics dupa tratament as pune cateva zile iaurt si as face si un test chlamidia. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-17 12:07:03
Re: Candidafa l pe cel care ti l a dat medicul...si daca nu trece atunci il poti urma pe cel recomanadat aici... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-17 12:21:52
Re: CandidaMultumesc ralucaelena si crys_ty_na. Cu biotics si iaurt nu stiu ce sa zic. Eu nu sunt din Romania si pe la noi nu se gasesc. Am incercat sa fac iaurt de casa, dar nu am reusit. Biotics am luat 2 cutii din Romania si am trecut un tratament, dar dupa, deaorece mai aveam niste eliminari, am hotarit sa mai introduc si supozitoare apilact, dupa care a inceput problema cu candida. Poate am exagerat cu lactobacilii? Sa fi cauzat vreun dezechilibru? Sau cauza e mai degraba in 3 pastile de Coldact si un stres puternic ce l-am avut? Cum credeti? Offline #5 2007-11-17 13:00:46
Re: CandidaDar oare ce legatura este intre mycoplasma hominis si candida. Partenerului meu i-au depistat, acum citeva luni, mycoplasma hominis, care mi-a cauzat garnerella. Am urmat un tratament (prescris de doctoressa), iar el a luat 4 pastile de fasygin si s-a uns cu clotrimazol. De atunci ma tot intreb: oare i-a fost deajuns? Oare a scapat de mycoplasma sau ar trebui sa-si faca niste analiza repetate? De ci e posibil sa mai persiste si asta sa-mi cauzeze probleme? Iertati-mi promiscuitatea. Medicina niciodata nu a fost punctul meu forte. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-17 16:16:33
Re: Candidapai poti sa ii spui sa repete analiza pt siguranta voastra http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-11-18 11:11:09
Re: Candidafetele vreau si eu parerea voastra. acum am o infectie cu gardenerella si candidoza. am fost la ginecolog si mi a dat o sacosa de pastile.printre altele mi a dat si 3 pastile de diflucan luate in prima zi, a treia si a 6. de 150 mg si de asemenea un unguent nidoflor pt mine si partener. care e nelamurirea mea: doctora mi a zis k si partenerul sa ia 3 pastile de diflucan. insa eu am vazut ca in general se diflucanul la partener se da in doza unica. mai ales ca noi in ultimul timp nu am mai facut sex eu stiind clar ce infectii aveam si am asteptat sa ma duc la ginecolog. eu i am mai dat si in trecut flucovim cand aveam doar candidoza. dar acu ce sa fac? sa ii dau doar una? sau sa il conving sa le ia pe toate trei? Offline #8 2007-11-18 14:14:14
Re: Candidapai in doza unica trebuie sa le iei...pe toate 3 odata...fa asa cum a zis medicul tau... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-18 15:12:44
Re: Candidacristina pai nu le luam pe toate trei odata..ci cum am zis..in prima a treia si a sasea zi Offline #10 2007-11-18 15:22:39
Re: Candidaintelesesem ca iei cate 3...in cele 3 zile...si ti a zis si el sa le ia asa? daca da...eu zic oricum s o asculti pe doctora ta...caci din cate am inteles se "personalizeaza" administarea lor in functie de fiecare caz... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-23 18:23:36
Re: Candidan am apucat sa i dau prietenului meu cele 3 pastile de diflucan si crema, cred ca maine sau duminica ne vom intalni.intrebarea mea e urmatoarea: eu termin tratamentul maine, acum cand vom putea sa avem iar contact sexual fara sa existe sansa ca el sa mi retransimta gardenerella sau candidoza daca el de abia maine va lua pastila de diflucan? si apoi pe urmatoarea in a 3 a zi si apoi in a sasea zi inca una?mentionez ca el nu are simptome.de fapt nu le a avut niciodata. Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-11-23 18:24:43) Offline #12 2007-11-23 18:27:03
Re: Candidadupa ce ia toate cele 3 pastile,nu cred ca vrei sa iti apara iar si tie...nu e nevoie ca sa aiba si el simptomele.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #13 2007-11-23 19:06:15
Re: CandidaPot sa iau zanocin daca am candida? Din cate stiu eu zanocinul e antibiotic... am de tratat o infectie urinara.... Offline #14 2007-11-23 19:10:02
Re: Candidaia dar cu o pastila de flucovim 150 doza unica si daca tratamentul e mai lung de 7 zile mai iei una la 7 zile mami de minuni Offline #15 2007-11-23 19:28:57
Re: CandidaAm niste bubite pe limba, aproape de gat. Am citit ca poate fi candida??? Ce poate fi si unde ar trebui sa ma duc? Sau ce tratament sa iau? Nu dor. Offline #16 2007-11-23 19:35:37
Re: Candidamergi la medicul de familie intai. el va sti daca tre sa mergi mai deprate sa te vada si alt dr sau ce tratament sa iti dea. in principiu te poti da cu propolis - ustura dar fetele au scapat asa de ea. mami de minuni Offline #18 2007-11-23 20:03:23
Re: Candidacu placere mami de minuni Offline #19 2008-05-27 16:30:02
Re: Candidama lamuriti si pe mine...?am facut candidoza...iarr..de data asta se manifesta si la el...bubite, mancarimi...ce tratament sa faca? eu am inceput tratament cu gynozol... daca ii dau crema lomexin sau miconazol?am tot cautat p forum dar nu prea am gasit..mai sunt si in sesiune... The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|