|
Nu esti logat.
Intrebare-2#20 2007-11-17 12:12:59
Re: intrebarepe medicul de familie nu pot sa-l sun ca imi cunaoste foart bine parintii,si parca totusi mi-e frica..poate ma voi duce sa intreb la o farmacie...sper sa nu fie nmk grav...ms mult ca m-ai "ascultat"..dar daca stau bine si ma gandesc cred ca am mai demult chestia aia acolo...nici nu sunt foarte sigura...poate nu e nmk grav...si mai astept pareri...poate e cineva in tema si stie mai bine Ultima oara a fost editat de andrada2 (2007-11-17 12:14:56) Offline #21 2007-11-17 12:16:29
Re: intrebaresicer eu iti zic sa nu te duci sa intrebi o farmacista ca sunt cam pe dinafara...... fa o programare la un dermatolog la un cabinet particular daca stai mai bine cu banii sau mergi la un stomatolog,ca poate e de la muscatura aia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-11-17 12:28:39
Re: intrebareasa cred ca voi face...sau voi merge direct sa fac testul vdrl Offline #23 2007-11-19 22:19:05
Re: intrebaream fost la un medic pana la urma...mi-a zis ca tb cauterizat..am tot muscat falca si s-a adunat grasime,sau ceva de genu..e un punct de grasime ce tb cauterizat..a mai avut cineva asa ceva? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|