|
Nu esti logat.
Gelozia-pro sau contra?#1 2007-11-17 13:45:56
Gelozia-pro sau contra?Ultima oara a fost editat de rrammonna (2013-05-26 09:15:32) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2 2007-11-17 13:55:59
Re: Gelozia-pro sau contra?eu una nu sunt deloc geloasa. nici eu de felul meu nu sunt si nici el nu-mi da motive. ne iubim, ne respectam, avem incredere unul in celalalt, de ce sa fiu geloasa? pe mine ma iubeste, nu pe alta. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-11-17 13:58:38
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu sunt cam geloasa...problema e ca mai si sunt zodia leu, iar noi leii suntem cam prea posesivi, si cred ca din asta descinde gelozia:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-11-17 14:00:51
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu eram geloasa si ne certam mai mereu numai din prostii, dar acum m-am potolit Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #5 2007-11-17 14:06:39
Re: Gelozia-pro sau contra?mie daca nu mi se dau motive nu sunt geloasa..... Publicitateloading...
#6 2007-11-17 14:08:28
Re: Gelozia-pro sau contra?Eu sunt geloasa in mod sanatos. Nu i-as verifica telul, sa vad cu cine vb, cine ii trimite mesaje...pentru ca nu am de ce, stiu ca nu m-ar insela, am si discutat mult despre asta. Un pic ma enervez cand vad ca o tipa incearca sa flirteze cu el, dar mai bine nu spun nimic, el oricum nu o baga in seama si nu vreau sa exagerez. In doze mici, gelozia este benefica, inseamna ca tii mult la celalalt si nu vrei sa-l pierzi. Dar daca exagerezi, parerea mea este ca iti faci rau cu mana ta, il impingi pe saracul barbat sa-ti dea motive de gelozie..."daca oricum se crizeaza de ce sa nu-i dau motive?" in plus este un semn de neincredere in celalat, dar mai ales in propria persoana. Deci, sunt 90% contra gelozie. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #7 2007-11-17 14:23:27
Re: Gelozia-pro sau contra?Eu subnt foaaaaaaaaaarte geloasa. Sunt scorpion si deci se cam justifica. Si ma enervez repede. De exemplu vorbeam cu iubitu la telefon si o colega a vrut sa-i ia lui o cana din mana la care iubi: lasa-maa. Si eu: ce e.....cine nu te lasa.....zi-i k ma infig in paru ei. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #8 2007-11-17 14:28:31
Re: Gelozia-pro sau contra?de acord cu Fadette...in doze mici gelozia e benefica si eu sunt geloasa cateodata,dar nu fac crize sau questii de genu.de controlat telefonu nici nu ma gandesc.ii stiu si parolele de la mess, hi5 si restu dar nu am intrat absolut niciodata,decat cand m`a pus el sa ii verific cate un mail sau ceva...un pic de gelozie nu strica,dar sa aiba o masur si sa fie bine manifestata Offline #9 2007-11-17 14:29:16
Re: Gelozia-pro sau contra?Cam asa ca mitzili sunt si eu. Deh, tot scorpion Ultima oara a fost editat de persifona (2007-11-17 14:29:48) #10 2007-11-17 14:59:25
Re: Gelozia-pro sau contra?nu sunt deloc geloasa pentru k stiu k nu ar avea cand. nu verific nici telefon nici mail nici nimic. daca mai zambeste vreo una la el, si el la ea, nu are decat, asta nu ma intereseaza atata timp cat se ramane la atat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|