|
Nu esti logat.
Gelozia-pro sau contra?#1 2007-11-17 13:45:59
Gelozia-pro sau contra?fetelor,trebuie sa recunosc ca sunt extrem de geloasa si uneori kiar exagerez.am incercat sa ma''vindec''de asa ceva,dar este imposibil.voi sunteti geloase?dak da,cam ce faceti voi sub influenta geloziei?eu de ex.,y verif in fiec zi tel logodnicului meu,mesaje,apeluri etc.kiar am ajuns s ma cert q bietul baiat daca am vazut k o fata se uita la el,y el amaratul nu a gresit q nimik.dar nu se supy,ma iubeste si asa. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2 2007-11-17 15:25:40
Re: Gelozia-pro sau contra?eu sunt f geloasa... chiar si pe fetele din videoclipuri sau din mai stiu eu ce pictoriale de prin reviste cum reactionez daca mi se pare ceva? plang scurt pe 2. si uite asa nici macar nu ne certam din cauza geloziei mele pt ca se induioseaza tot cand ma vede ca plang, ma ia in brate, ne pupam si trece.. ce sa facem, asta sunt Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-11-17 16:39:00
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu sunt geloasa dar nu ii umblu in tel.nu il ferific ,trece singura mai ales ca imi dau seama ca sunt absurda VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-11-17 16:47:28Re: Gelozia-pro sau contra?eu nu sunt geloasa si in mod normal nu imi place nici ca cel cu care sunt sa fie gelos ptr ca simt ca nu mai am libertatea de care am atata nevoie...un strop de gelozie e binevenit dar in anumite limite Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2007-11-17 17:34:16
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu sunt foarte geloasa si posesiva....cam asta a fost unul dintre motivele principale din cauza caruia m-am despartit de fostul...si eu ii controlam telefonul destul de des,ii faceam scene de gelozie,ma bufnea plansul din orice tampenie...incerc sa ma vindec si sper sa si reusesc pt ca asa nu voi putea niciodata sa am o relatie normala... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-19 12:05:53
Re: Gelozia-pro sau contra?eu nu sunt geloasa,in schimb el da si nu are nici un motiv sa fie.degeaba ii explic ca tot pe a lui o tine.de curand si-a dat seama ca exagereaza de foarte multe ori si incearaca sa se vindece...dar nu prea am incredere in asta.tot ce va face e sa tina in el ce nu-i convine,iar la un moment dat va rabufni si ......cine stie.....ma doare destul de rau ca nu prea are incredere in mine si ca tot timpul ma priveste suspicios.sa pun capat relatiei..tin mult prea mult la el Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #7 2007-11-19 12:17:38
Re: Gelozia-pro sau contra?eu nu sunt geloasa pt k stiu k doar pe mine ma iubeste...noi chiar intram pe id`u lui si vb cu fete si facem mijto d ele ...d reviste sau fete de pe strada ce sa mai zic...mi se par de`a dreptu insipide #8 2007-11-19 14:08:46
Re: Gelozia-pro sau contra?gelozia e in floare la mine....doar k ma abtin sa nu cad in penibil....insa, atunci cand consider k treb sa'i atrag atentia... ma iau de el mentionandu'i si celelalte faze peste care am trecut cu vederea incerc sa ma controlez si sa privesc si altfel situatiile care'mi cresc tensiunea, nu de alta, dar imi pare rau dc ma cert cu el din kestiuni insignifiante, ad din cauza k sunt eu prea geloasa.....geloasa sunt si p matza lui...cand ei nu uita sa'i cumpere pliculetze cu carne, in skimb de cutia mea de finetti park nici nu era p lista X( Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #9 2007-11-19 14:16:09
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu is geloasa.insa nu ma manifest sa zic,asa tin in mine.sau ii mai dau "cate una asa"servita sub forma de gluma:d take me as i am or watch me as i go! Offline #10 2007-11-19 14:56:58
Re: Gelozia-pro sau contra?eu nus geloasa ...am momente putine de genu ...da nu ma manifest aiurea de obicei il ironizez pe partea aia da nu fac urat it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2007-11-19 14:58:23
Re: Gelozia-pro sau contra?Eu sunt geloasa si nu-mi place de mine ca sunt dar incerc sa ma tratez Sper sa si reusesc vreodata No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #12 2007-11-19 15:02:22
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu sunt dar nu prea ma manifest Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-11-19 17:52:44
Re: Gelozia-pro sau contra?si eu sunt geloasa dar din fericire(ciudat nu?)nu prea am motive!adik..la facultate merge f rar si cum e la Constructii va dati seama ca sunt numai baieti pe acolo..in schimb..sunt geloasa pe prietenii/partenerii de afaceri ai lui cu care petrece toata ziua(petrece adik sta la work)si cu mine doar seara(doar atunci putem).in rest..el e gelos(nu e moarte de om!)si mai ales ca are pt ce!mai ales ca 4 luni am lucrat la o firma si ii mai ziceam de colegii mei..clientii mei..unii draguti..unii naspa care erau innebuniti dupa mine..si imi place cum zice:"sa le tai putza?".."cred ca trebuie sa tai putza la toti baietii sa nu se mai uite la tine"..in fine..ca intotdeauna EXAGEREAZA cu complimentele de genul..dar il iubesc ..mai ales cand ma ridica in brate de aproape ma da cu capul de pereti!daca ne-ar vedea cineva..ar zice ca parca sunt fica-sa(in felul cum ma tine nu cum arata) Offline #14 2007-11-19 18:31:20
Re: Gelozia-pro sau contra?pro- in masura in kre e vb de puitna gelozie.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #15 2007-11-19 18:45:28
Re: Gelozia-pro sau contra?mda,intr-adevar,m-am gandit si eu ca n-am procedat corect ca i-am verificat telul si n-o sa mai fac asta never ever... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #16 2007-11-19 21:40:59
Re: Gelozia-pro sau contra?eu zic ca e bine sa fie putina gelozie ( in cazul meu mai multa ) , cam pe principiu tiganesc : daca nevasta nu e batuta crede ca nu e iubita=)) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #17 2007-11-19 21:42:51
Re: Gelozia-pro sau contra?categoric contra.daca ai incredere de ce sa fii gelos? expect the worst , hope for the best! Offline #18 2007-11-19 21:43:41
Re: Gelozia-pro sau contra?
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2007-11-19 22:50:53
Re: Gelozia-pro sau contra?
...subscriu... suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|