homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scrisorica pt mosu:)-5

#77 2007-12-08 12:23:33

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: scrisorica pt mosu:)

Mosulica draga,eu m-am razgandit,nu mai vreau inel(sa nu crezi ca nu mai vreau pt ca l-am primit deja big_smile)vreau doar sanatate pt cei dragi mie si daca se poate si pt mine.Cuminte am fost cat si pt altii,asta stii si tu smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#78 2007-12-08 12:34:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

flrramona21 a scris:

draga Mos Craciun,
eu te rog frumos sa indeplinesti toate dorintele fetelor care au postat in acest topic. pentru mine personal nu vreau nimic pentru ca "Prima Zapada" mi l-a adus pe iubi si daca sunt cu el is fericita.

te astept cu turta dulce si laptic smile

PS: stii ca am fost o fata cuminte.

foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee frumos mesajul tau pt mos craciun.bravo

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#79 2007-12-08 12:53:42

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Draga moshule,

Vreau un amarat de laptop dar stiu ca il consideri total nefolositor asa ca da-l dreaq si da-mi bani!!! big_smile Si dulciuri muuulte. Adica poti sa-mi iei multe cutii de Raffaello si e ok tongue (mai vroiam ceva dar am uitat. cand imi aduc aminte bag un P.S. lol)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#80 2007-12-08 23:50:06

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Dear Santa,
Am zis eu ca pana la Craciun imi mai vin ceva idei maretze! vreau o bicicleta magnetica sau cum o fi, dar sa imi dau sufletul pedaland in casa cu geamul deschis si un mp3 ca mi se lungesc urechile de plictiseala pana traversez eu tot Bucurestiul ca sa ajung la scoala, apoi inapoi acasa!

Te rog mult sa nu ai pretentii sa invat vreo poezie, caci singura pe care o stiu cat de cat este "Rondelul rozelor de august", de Al. Macedonski; si nu are nicio legatura cu tine; mi-a placut mie si gata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.