|
Nu esti logat.
Quelle....#1 2007-11-17 21:38:29
quelle....Voi ati comandat dupa siteul acesta?Eu tocmai am dat o comanda de vreo 2 mil si sper sa fie ok cu produsele...imi e cam asa sa nu se potriveasca marimile ...sa fie materialul prost....sper sa fiu multumita :)vroiam sa aflu pareri de la cele care au comandat ..in cat timp a venit comanda,daca au fost probleme?pentru ca in general imi place siteul si daca sunt multumita am de gand sa mai comand "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #2 2007-11-17 21:42:27
Re: quelle....o colega de=a mea a dat comanda si nu i-au adus produsele niciodata! la inceput (dupa 3 sapt.) spuneau ca inca nu sunt pe stoc si de fiecare data spuneau cam acelasi lucru! pana la urma a renuntat la comanda! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #3 2007-11-17 21:42:46
Re: quelle....e na "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2007-11-17 21:45:00
Re: quelle....sora-mea si-a luat o bluza si e multumita "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-11-17 21:47:29
Re: quelle....am vz ca nici nu costa mult livrarea...10 ron...eu am ales prin curier e prima data cand comand de pe un site si am pus gand si la unele lucruri dupa victoria secrets da mai incolo ufff...poate nu's multumita "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-17 21:49:04
Re: quelle....eu mi-am comandat un treining, si era mare, si mi l-au schimbat.comanda a venit intr-o saptamana la mine. Offline #7 2007-11-17 21:52:04
Re: quelle...."Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #8 2007-11-17 21:54:14#9 2007-11-17 21:55:50
Re: quelle....o sa va anuntz Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-11-17 21:55:59) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #10 2007-11-17 22:02:25
Re: quelle....cred ca, colega mea, a avut ghinion! vad ca alte fete au avut mai mult noroc! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #11 2007-11-17 22:39:59
Re: quelle....eu nu m-as risca niciodata sa comand ceva de pe net pt k nu am siguranta k hainele imi vin bine sau k sunt materialul pe care il vreau. Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #12 2007-11-18 09:00:12
Re: quelle....angelaflory si eu am comandat si a fost ok. odata mi-am comandat o geaca si nu mi-a palcut culoarea si materialul si am trimis-o inapoi. mi-au tirmis banii asa cum au zis...deci e ok eu sunt multumita. si acum astept sa imi vina o comanda cu niste chestii pt craciun Offline #13 2007-11-18 09:24:33
Re: quelle....dar ce site? :-? quelle.com? ala? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #14 2007-11-18 10:22:27
Re: quelle....
da.sau www.quelle.ro-versiunea in rom. Offline #15 2007-11-18 10:24:37
Re: quelle....deci ziceti ca se pot returna fara probleme produsele? k am gasit o geanta f draguta si m-ar tenta:D "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #16 2007-11-18 10:39:48
Re: quelle....in 14 zile, dak imi aduc bine aminte.o sa caut factura, si o sa-ti zic exact. Offline #17 2007-11-18 10:58:14
Re: quelle....aha, ms mult de tot "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #18 2007-11-18 11:05:16#19 2007-11-18 14:21:28
Re: quelle....si eu mi-am dat comanda... niste pijamale, un maiou si niste pantaloni pt fitness... pijamalele erau prea mari, pantalonii prea mici iar maioul era oribil comparativ cu poze din revista. nu am returnat produsele, insa o colega care la fel a patit-o cu diferenta de numere a returnat comanda si a primit banii inapoi. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|