homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cheg de sange la mana

#1 2007-11-18 14:22:50

th3_curs3d_p3arl
Full member
Inregistrat: 2007-07-06

cheg de sange la mana

buna! am facut acum 4 zile niste analize si mia luat sange de la mana dreapta ca la cea stanga nu aveam vena vizibila...si seara mana sa umflat sa sa invinetit si ma durea cu tot cu cot...am fugit a doua zi la medicul de familie care a zis k e cheag si mia dat asa: lioton gel oxacilina si flamexin
iam spus doamnei doctor ca iau anticonceptionale de 5 luni si dansa mia spus ca pastilele miau provocat asta...
sunt deja in a treia zi d tratament si mana sa mai desumflat da tot ma mai doare la efort de genul scris...
acum am 2 intrebari?cat timp credeti ca va mai dura pana sa se vindece complet ?ca doamna doctor mia dat tratament p 5 zile si chiar sa fie de la micrgynon?eu sincer ma cam indoiesc mai ales ca am abia 18 ani... :-S
mentionez ca mama are probleme cu varicele deci am o oarecare predispozitie la probleme circulatorii si sange mia recoltat cu seringa din aceea speciala(cred ca se numeste vacuum) si ma gandesc sa nu s fi facut presiune pe vena de la chestia aceea... mie frca fetelor grater

music

#2 2007-11-18 14:28:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: cheg de sange la mana

e posibil ca pilulele sa fi avut o parte din vina daca ai predispozitie spre probleme de circulatie...un timp quick ar face umpic de lumina in problema asta...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-18 14:34:04

th3_curs3d_p3arl
Full member

aha.. ana lizele facute sunt cele gratuite date de minister...stiti cumva daca e inclusa si analiza asta in ele? ca eu sincer nu ma ,mai duc sami mai recolteze altele grater

music

#4 2007-11-18 14:44:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu stiu sincer...probabil...o sa vezi cand le vei primi...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-11-18 19:47:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

fiecare medic de familie trimte pacientul sa faca analize in functie de ce sufera pacientul, cat de cat...daca tu ii spui sa iti dea si quick o sa ti-l dea.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-12-25 17:21:27

th3_curs3d_p3arl
Full member

am fost la planning acum inainte de sarbatori asa pt o vizita periodica si iam explicat domnului doctor care a fost problema mea cu cheagul si a spus sa stau linistita ca nu a fost de la pastile ci pur si simplu ghinion smile asta e super:) doar ca am uitat sa intreb ceva...eu am luat antibiotice atunci chiar inainte de perioada de pauza si menstruatia in loc sa se opreasca cand am inceput noua folie a mai durat inca 3 zile deci 3 pastilute...din cate am intees eu de peforum asta a fost din cauza ca protectia inca nu se instalase si mam linistit...probleme e ca luna asta daca o sa patesc la fel adica daca iar nu se termina la timp eu ce trebuie sa fac?asta am uitat eu sa intreb.. ajutooor!va rog!ca nas mai vrea acum sa mi le schimbe si sa trec iar prin chestia cu acomodarea sad ca mai trebuie sa si plec de revelion chiar cand trebuie sa incep folia noua...

Ultima oara a fost editat de th3_curs3d_p3arl (2007-12-25 17:23:30)

music

#7 2007-12-25 17:34:14

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

trebuie sa iei ac in mod normal. se opreste menstruatia pana la urma. oricum vorbim de o eventuala situatie. si esti protejata la inceperea noii folii.

iubesc+Camelia+Matei

#8 2007-12-25 17:41:54

th3_curs3d_p3arl
Full member

aha deci chiar daca menstruatia nu se opreste de tot la inceparea unei noi folii esti protejata?hmmm p asta no stiam smile ms muult!stiu ca e doar o situatie ipotetica doar ca eu plecand la munte vineri nu vreau sa ma trezesc ca am o prostie smile

bine deci sa intamplat....am inceput noua folie si inca mai curge...e f putin si e ceva negru asa ....ce ma sfatuiti?bine ca pana la urma am stat acasa si nam mai plecat sad

Ultima oara a fost editat de th3_curs3d_p3arl (2007-12-29 13:22:29)

music

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.