|
Nu esti logat.
REVELIONUL...unde,ce si cum????#1 2007-11-19 14:27:31
REVELIONUL...unde,ce si cum????dragele mele...presupun k dc nu ati ales ink locatia, sunteti in cautare ...asadar si prin urmare , ce planuri aveti de revelion?...cu ce tinute aveti de gand sa va infatisati ? eu una nu stiu nimic concret, sunt in fct de EL...dc lucreaza, am sa petrec rev la sectie alaturi de el ....iar tinuta...mmmm as avea cateva idei, dar pana nu cutreier magazinele nu ma pot exprima Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #2 2007-11-19 14:29:21
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????eu deja stiu cu ce ma imbrac .. adica mi le`am luat deja .. niste pantofi cu toc negri , blugi skinny si un top negru sub fund, margele rosii si o bentita cu funditza rosie Offline #3 2007-11-19 14:31:02
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????ingerashule ai 69 de mesaje http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-11-19 14:33:20
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????haahaaha ma gandeam daca mai scriu altu sau nu ) 69 :> Offline #5 2007-11-19 14:35:13
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????noi stim deja unde il facem...la restaurant cu niste prieteni...vroiam la munte dar...prea tarziu sa mai gasesti ceva ...haine habar n'am Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-19 14:39:18
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????vreau si eu la munte. de haine nu imi fac probleme, la mine prioritar e sa ma duc la munte, sper sa gasim si unde http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-11-19 14:53:48
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????eu inca nush exact ...da se pare ca la o cabana undeva la munte ... inca nui sigur dar in principiu acolo it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2007-11-19 14:59:17
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????noi mergem la munte. 4 zile, un restaurant de 4 stele. fff dragutz Offline #9 2007-11-19 15:00:44
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????
noi de ce nu am mai gasittttttt vreau si eu la munteee Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #10 2007-11-19 15:02:46
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????noi facem Craciunul si revu in tarile calde...pe malul oceanului...suntem niste norocosi! Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #11 2007-11-19 15:20:58
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????noi nu stim ce facem..unde mergem..o sa hotarm cu putin inainte de rev..depinde de parintii unuia dintre noi,,cat despre tinuta...noi alegem casual..ne simtim bine k suntem in gashca doar Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2007-11-19 15:26:24
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????inca nu stim nimic, din pacate...probabil cu gasca, dar unde, e inca o dilema Don't drink water, fish have sex in it Offline #13 2007-11-19 16:43:54
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????habar n-am...se anunta niste sarbatori foooaaartee triste pt mine http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #14 2007-11-19 16:46:43
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????si noi plecam in austria..ce-i drept cu parintii lui, dar nu mai conteaza:D "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #15 2007-11-19 16:47:37
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????acasa clar. nu mai plecam nicaieri dar nu ne pare rau. acum sa vedem daca va fi la noi acasa cu nani dupa ora 12 sau gasim si niste friends si ne alaturam lor pe undeva... mami de minuni Offline #16 2007-11-19 16:57:14
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????a si uitasem...la tinuta o sa imi iau claparii si costumul de schi pt ca vreau sa ma prinda anul nou pe partie:D "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #17 2007-11-19 17:19:25
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????unde?la munte!anul asta mergem la risc..nu mai facem ca anul trecut!am dat banii de pomana(conditii in schimb superbe)dar am nimerit o statiune plictisitoare si mica,fara locuri de distractie si fara zapada!parca am fi stat in iasi!asa ca..la risc!ca si asa sunt destui care stau in gara cu cheile afisate! Offline #18 2007-11-19 17:20:11
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????Majoritatea revurilor mele au fost in stiulul bairam..si de fiekare data eram incantata sa ma impopotzunez kt mai mult si sa fiu shynny...anu asta nup...o sa fiu funky..si antirevelion lik faza e k habar n-am unde-l fac..sper sa fie cu grupa de la facultate... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-11-19 17:47:12
Re: REVELIONUL...unde,ce si cum????noi, k de obicei, nu ne-am gandit din timp si tare mi-e ca ramaen in pom si anu asta, cu o amarata de petrecere seaca... dar sper totusi sa ne mobilizam curand... Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|