homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efectele pastilei postinor sau nu?

#1 2007-11-20 00:18:26

b_nico
New member
Inregistrat: 2007-10-22

efectele pastilei postinor sau nu?

se poate ca efectele pastilei postinor sa apara doar dupa o luna de la administrare? ma refer mai exact la acea scrugere maronie. de 3 zile am o scrugere alb spre roz (aceasta scurgere aparand doar seara) iar in aceasta seara scurgerea e mai maronie.  care e periaoda cea mai mare si normala in care menstruatia poate sa intarzie dupa administrarea pastile de postinor? (mentionez ca pastila am administrat-o la putin timp dupa terminarea menstruatiei, si inainte de aceasta am urmat un tratament cu duphaston pt reglarea menstruatiei).

#2 2007-11-20 00:21:29

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: efectele pastilei postinor sau nu?

b_nico in legatura cu intarzierea mentruatiei nimeni nu-ti poate zice,ptr ca depinde de la organism la organism.de ex eu astept menstratia de 1sapt si n-a venit,desi testele de sarcina arata negativ...deci mai am de asteptat,sper ca nu ff mult.
dar menstra poate intarzia sau nu..nu e o regula,depinde cum reactioneaza organismul tau

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-11-20 00:22:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.