homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va ingrijiti tenul?-12

#210 2010-11-22 13:57:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cum va ingrijiti tenul?

asat, You : http://www.biobeauty.ro/products/426-hi … ganics.mbs
dar e o problema, daca ai tenul foarte deschis la culoarea am inteles ca risti sa te faci portocalie de la catina  neutral eu mi-am dat si cu ulei de catina pe fata si n-am avut nici pe naiba, dar eu am pielea mai maslinie

#211 2010-11-22 14:01:44

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

heimdall a scris:

asat, You : http://www.biobeauty.ro/products/426-hi … ganics.mbs
dar e o problema, daca ai tenul foarte deschis la culoarea am inteles ca risti sa te faci portocalie de la catina  neutral eu mi-am dat si cu ulei de catina pe fata si n-am avut nici pe naiba, dar eu am pielea mai maslinie

merci  smile  si eu am tenul mai inchis deci ar fi buna , dar trebuie comandata , nu se gaseste in farmacii , magazine ceva ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#212 2010-11-22 14:04:30

heimdall
Diamond member

eu de aici am comandat-o, in alta parte n-am vazut
ma mir si eu ca n-am avut nicio problema de la ea, la astea bio tenul meu face cam urat, ii plac chimicalele smile

#213 2010-11-22 14:07:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

heim tu ce fel de ten ai? cumva gras sau mixt, parca asa intelesesem. sunt curioasa cum te-ai impacat cu catina avandu-l asa, nu s-au deschis porii, nu s-a ingrasat mai mult?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#214 2010-11-22 14:09:25

heimdall
Diamond member

coraline, la origine e mixt, dar de fapt e deshidratat / uscat bine, iarna nu mai spun, imi crapa pielea pana la sange

Publicitate

loading...

#215 2010-11-22 14:10:29

coraline
Addicted member

uu am inteles. si face bine uleiul, hidrateaza ok, e comedogenic? ca si despre cel de migdale dulci se vorbeste de bine si mie mi-a dat cosuri si puncte albe

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#216 2010-11-22 14:14:14

heimdall
Diamond member

cu cel de catina mi-am dat mai mult in jurul ochilor, ca si cu cel de migdale... de hidratat nu prea hidrateaza, el are mai mult efect calmant / antiseptic, e bun pentru iritatii etc... eu n-am observat sa faca nimic deosebit
iar puncte negre eu in afara de cele "normale" de pe nas si barbie nu fac, cu orice mi-as da  nustiu
parca am mai zis, cel de jojoba mi se pare perfect pentru ten mixt, fiindca hidrateaza si matifiaza in acelasi timp... eu cred ca am tenul un pic prea uscat pentru el, adica iarna sigur n-ar merge

#217 2010-11-22 21:06:07

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Coraline, tu sigur ai cuperoza? Ca mie mi-a zis o cosmeticiana acum muuuulti ani ca as avea un inceput de, si ca neaparat tb sa vin la ea sa ma trateze ca sa nu avanseze. Nu m-am mai dus, dar nici urma de cuperoza ( si nici alte cosmeticiene nu mi-au mai zis)
In plus, mai am o prietena care zicea /i se spusese ca are cuperoza, si cand colo ea avea doar tenul sensibil si ii aparuse un fel de iritatie. Nu si-a mai dat cu fond de ten 1 luna, in plus spalat cu gel sau demachiat doar seara ( dimineata doar apa), si tenul ei si-a revenit miraculos.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#218 2010-11-22 21:29:39

coraline
Addicted member

rose, eu asa zic, ca as avea. adica mi se vad firisoarele de sange in obraji, la caldura sau frig imediat ma inrosesc. recunosc ca la dermatolog nu m-am dus, dar vara trecuta m-am speriat cand am vazut ca imi ajunsesera venele sparte pana jos la barbie, aratam groaznic, am fost la farmacie si tipa de acolo mi-a spus ca asta este cuperoza, vasele sparte de pe fata datorate caldurii si nefolosirii unei protectii spf adecvate. intr-adevar cand folosesc creme anticuperoza se vede ameliorarea, adica pielea nu mai este asa de transparenta si nu se mai vad venele asa rosii. si pana anul trecut nici nu am vrut sa aud de fond de ten, ulterior am inceput sa acopar tot dupa ce am citit pe net ca este bine sa protejezi fata de factori. si din totdeauna m-am demachiant dimineata si seara... ce pot spune poate o fi si ten sensibil ca imediat orice schimbare de temperatura sau stare de spirit se vede pe el.

sper sa ajung si la dermatolog o data si o data, cand oi avea bani.

prognoza dupa 1 zi de rubirol si oligo 25. sa nu imi recunosc fata!! nu am semne de oboseala, nu am obrajii brazdati de vene, nu sunt rosie, arata incredibil! parca as fi data cu fond de ten! le iubesc hjarta hjarta hjarta

#219 2010-11-23 23:07:24

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

cea mai buna metode de ingrijire a tenului este crema de galbenele...nush daca am zis cineva de ea....eu aveam amri probleme cu tenul pana nu am inceput sa o folosesc..adikca imi mergea pielea de pe nas si frunte goaznic...si fata imi era mereu aspra....acum dupa ce o folosesc nu mai am nici o treaba...ma fac cu ea seara si diminezta am o fatza fff fina....si daca folosesc fondul de ten ma dau cu ea inainte de a aplica fondul...se intinde f usor...nu se sterge...e o crema miraculoasa pot zice...sa sfatuiesc sa o incercati

#220 2010-11-24 07:11:28

coraline
Addicted member

crema de galbenele de la plafar, aceea normala, alifia? sau una speciala luata de pe undeva, farmacie etc?
pentru ca cea normala, grasa din plafare are multa vaselina, lanolina, ceara si este comedogena, nu toate tipurile o accepta, inclusiv al meu...
eu stiam ca este miraculoasa in caz de iritatii, rani, cam orice tip de problema a pielii de fapt tongue dar pentru ten trebuie incercat cine o suporta

#221 2010-11-24 09:22:28

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si eu folosesc seara crema de galbenele si nu pentru ca am probleme cut enul ci pentru ca il hidrateaza fff bine. In rest ma impac foarte bine cu produsele Garnier (demachiant, lotiune tonica, crema, gel de curatare).

#222 2010-11-24 11:35:23

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

nu dau cu sapun si seara comprese cu ceai de musetel

#223 2010-11-24 12:26:22

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Nu folosesc nici un fel de sapun(solid sau lichid), eventual Dove(si acesta rar), pt ca am tenul extrem de uscat..macar nu am si nu am avut niciodata probleme cu cosurile visslar
Si chiar daca ma spal doar cu apa pe fata dimineata tot trebuie sa folosesc zilnic crema hidratanta, tot Dove-asta mi se potriveste cel mai bine din cate am incercat. Dupa baie, ocazional ma dau cu crema de galbenele sau propolis, iar primavara creme fotoprotectoare ca sa tin in frau pistruii  chicot
Pentru corp, geluri de dus cat mai fine si cu tot felul de proteine si vitamine si obligatoriu lotiune de corp sau ulei de corp   rodnar

#224 2010-11-24 20:17:32

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

eu am crema de galbenele...este si unguent de galbenele....si din cate stiu eu acela seamana cu ceea ce ai descris tu...si crema este un pic unsuroasa dar iti intra f bine in piele si dimineatza am o fatza catifelata ca de bebe...acuma nush daca o poate folosi oricine..dar nu as vedea dc nu...

#225 2010-11-24 23:31:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu ma dau cu o crema destul de ieftina de aici organica, cu aloe vera. Si cu tonerul din aceasi gama. Mi-au salvat tenul.

#226 2010-11-28 20:36:00

coraline
Addicted member

mi-am luat de la Sephora acum cu reducerile pentru studenti rimelul lor. este bun, da volum, nu incarca dar se curata oribil de greu!! nu este waterproof dar la demachiere de comporta ca unul.
asa ca, pentru a nu-mi mai smulge genele si a scoate si tot machiajul m-am demachiat cu ulei de masline.
pentru tenul meu sensibil si uscat tehnica face minuni.
cum se face: am pus in palme putin ulei, am masat si pus pe fata, am curatat fine genele, ochii, am insistat unde trebuia (nici macar waterproof-ul nu scapa). apoi am udat un prosop cu apa calda spre fierbinte si am pus pe fata. am stat vreo 2 minute pana s-a racit. mizeria se dusese insa am mai curatat putin cu prosopul in jurul ochilor si am repetat partea cu udatul prosopului si pusul pe fata.

acum am un ten foarte curat si foarte foarte hidratat. cuperoza abia se mai vede (cand am tenul super hidratat abia se zareste) si fata straluceste. se poate da cu crema de seara sau lasa liber, sa respire. am ales sa ma dau cu crema de noapte din ulei de sambure de caisa si in jurul ochilor cu ulei de migdale dulci

#227 2011-04-06 16:41:47

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Fetelor, cu ce mai pot amesteca argila pudra ca sa-mi fac masca? De obicei o amestecam cu miere, dar as vrea sa mai schimb. Cu sucuri de fructe nu prea pot, pentru ca se usuca repede pe fatza si ma strange pielea, care oricum e destul de deshidratata.

#228 2011-04-06 16:43:35

heimdall
Diamond member

daca ai pielea deshidratata mai poti pune iaurt, galbenus, diverse uleiuri
eu pun cateva picaturi de ulei de argan sau jojoba

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.