homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va ingrijiti tenul?-15

#267 2011-04-07 15:42:08

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: cum va ingrijiti tenul?

eu cred ca aspectul pielii trebuie "hranit" atat din exterior cat si din interior...

#268 2011-04-07 16:17:57

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

flowerpot a scris:

Fetele  puss  puss  puss Aveti mare dreptate; cum te ingrijesti la tinerete se va reflecta la batranete. Din nefericire si din lipsa de timp m-am ignorat destul de mult si se simte; am vazut eu, au vazut si ceilalti...este timpul sa imi revin. Vad ca respectati pasii de ingrijire (demachere etc) dar produse naturiste nu folositi? Mastit cosmetice facute in casa...miere de albine etc

eu folosesc mereu miere de albine,ulei de masline,germeni de grau,castravete,lamaie.
vara nu prea mai folosesc fond de ten si imi fac o crema(pt ten mixt-gras) din 2-3 lingurite de crema cu Ph neutru(eu folosesc Nivea),zeama de la un castravete si 3-4 picaturi otet de mere. se poate tine 5-6 zile la frigider. imi face un ten impecabil hjarta

#269 2011-04-07 16:59:56

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

camysh a scris:

pai si nu va strange pielea?...
eu am tenul gras dar daca nu ma dau cu crema ma strange si mi se usuca in jurul gurii

nup, deloc camysh smile
si nu am tenul gras, ci normal

diana_24 a scris:

Eu zic ca "n" creme, lotiuni, etc. aplicate de la o varsta frageda nu sunt tocmai indicate..mai ales daca nu sunt cat de cat naturale...si asa mancam toate E-urile posibile si imposibile, efectul carora se vad si asupra tenului neutral

sunt total de acord. tummenupp
daca de f tinere ne dam cu de toate, cand chiar va fi cazul, cu ce mai dam?
iar in plus, tenul se si obisnuieste. eu ca nu m-am dat cu creme/ masti/ etc, n-am nici o problema cu el, si alte fete care folosesc f multe produse, tot au mereu pb. depinde si de tipul de ten, si de cum il invetzi.
eu am vazut asta la maini si corp. daca ma dau intruna cu creme, pielea se usuca mai repede decat atunci cand dau mai rar. smile
de multe ori , dak nu ma dau cu nimic, am pielea mai fina, decat atunci cand o dau cu crema/lotiune.
nu intotdeauna mai mult, inseamna mai bine smile

They can because they think they can.

#270 2011-04-07 17:06:34

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu nu m-am dat mai mult de 5 ori in toata viata cu fond de ten.. si pot sa ma laud oarecum cu un ten foarte ok.. nici macar nu sunt in stare sa-mi aleg un fond de ten dar cat timp nu am nimic de acoperit nu ma dau.. ma uit la colegele mele ca au zilnic stratul de fdt si tot au tot felul de pete, bubite, acnee..etc.. deci conteaza ff mult cum iti obisnuiesti tenul si conteaza f mult sa-l ai aerisit cat mai mult.
de ingrijit eu folosesc masti pe baza de argila, ii fac un peeling saptamanal cu malai sau bicarbonat, il hidratez cu putina crema cand imi aduc aminte si gata.. free to go
bineinteles il demachiez si ii dau cu tonic zilnic

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#271 2011-04-07 17:19:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

vad aici numai pareri extreme, si de o parte si de cealalta
- pe vremea bunicii apa, aerul, radiatiile solare si alimentatia nu erau nici pe departe ce sunt azi si, chiar si asa, sarmana femeie nu avea de ales, nu era ca si cum ar fi avut bani si posibilitatea sa-si cumpere sacose cu cosmeticale si ea refuza cu demnitate - deci ipoteza ca bunica arata cum arata datorita lipsei smacurilor (btw, daca e sa va ascult, nu stiu cum de bunicile noastre au imbatranit, ca toate ar trebui sa fie de 20 de ani acuma) e falsa
- un spalat, demachiat si o crema hidratanta nu au omorat pe nimeni, oricati parabeni si ganganii ar fi in produsele alea
- daca am chef sa-mi dau cu un fond de ten decent, nu luat cu 2 lei din piata sau expirat, sansele sa ma umplu de ciuma sau sa mor la 25 de ani din cauza lui sunt destul de reduse
- daca apa imi usuca tenul pana la sange (cazul meu) sau am acnee, sa ma incapatanez sa nu folosesc niciun produs cosmetic ca sa arat mai bine la 85 de ani e putin exagerat
- daca nu am probleme deosebite, sa-mi pun pe fata tot ce vad in reviste sau la tv e iar putin exagerat

astea asa in mare, ar mai fi lucruri de zis

Publicitate

loading...

#272 2011-04-07 17:38:24

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

heimdall a scris:

daca nu am probleme deosebite, sa-mi pun pe fata tot ce vad in reviste sau la tv e iar putin exagerat

corect

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#273 2011-04-07 17:42:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ai scos din context ce ti-a convenit smile
acum iar o sa se inteleaga ca daca n-ai probleme, nu folosi nimic, nici sapun (usuca), nici deodorant (e cancerigen), nici crema (dar ce nu face crema...), nici sampon (a se vedea topicul "cum sa fac sa ma spal cat mai rar pe cap, poate chiar niciodata"), nici gel intim (cauzeaza la PH) etc. etc.

#274 2011-04-07 17:51:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

de acord cu tot ce zici heim.
eu nu folosesc n produse de ingrijire, folosesc strictul necesar fara de care nu se poate in cazul meu...
si cum ai spus in primul subpunct, la ce poluare, praf si mizerie e acum pe strada mi se pare necesar sa-ti ingrijesti tenul corespunzator.

#275 2011-04-07 18:11:47

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si eu sunt de acord cu tine,heim  tummenupp 
si cum a zis si camysh,folosesc strictul necesar,fara de care m-as umple de cosuri pt k am un ten f. sensibil.mereu am avut probleme cu tenul,am avut cosuri de care am scapat numai cu ajutorul produselor de curatare a fetei si masti din produse naturale si tot cu ajutorul lor am scapat si de petele lasate de cosuri.
si acum daca nu imi curat fata 1 zi,deja este mai iritata.si nu a ajuns asa din cauza k folosesc prea multe feluri de produse sau k mi'am obisnuit tenul cu toate prostiile.asa il am de cand a venit pubertatea peste mine  chicot
as a conclusion,produsele cosmetice si mastile pt mine sunt un must have,caci ele imi tin tenul sub control smile

#276 2011-04-07 19:24:31

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

heimdall a scris:

vad aici numai pareri extreme, si de o parte si de cealalta
- pe vremea bunicii apa, aerul, radiatiile solare si alimentatia nu erau nici pe departe ce sunt azi si, chiar si asa, sarmana femeie nu avea de ales, nu era ca si cum ar fi avut bani si posibilitatea sa-si cumpere sacose cu cosmeticale si ea refuza cu demnitate - deci ipoteza ca bunica arata cum arata datorita lipsei smacurilor (btw, daca e sa va ascult, nu stiu cum de bunicile noastre au imbatranit, ca toate ar trebui sa fie de 20 de ani acuma) e falsa
- un spalat, demachiat si o crema hidratanta nu au omorat pe nimeni, oricati parabeni si ganganii ar fi in produsele alea
- daca am chef sa-mi dau cu un fond de ten decent, nu luat cu 2 lei din piata sau expirat, sansele sa ma umplu de ciuma sau sa mor la 25 de ani din cauza lui sunt destul de reduse
- daca apa imi usuca tenul pana la sange (cazul meu) sau am acnee, sa ma incapatanez sa nu folosesc niciun produs cosmetic ca sa arat mai bine la 85 de ani e putin exagerat
- daca nu am probleme deosebite, sa-mi pun pe fata tot ce vad in reviste sau la tv e iar putin exagerat

astea asa in mare, ar mai fi lucruri de zis

1000000% de acord cu tine  tummenupp e ca si cum ai spune ca esti tanar si poti manca toate porcariile si nu face sport, ca si asa esti tanar nu ai nevoie, o sa faci la 50 de ani cand iti va trebui.

ideea este sa previi, nu sa tratezi. daca asteptam 50 de ani si atunci incepem sa trantim creme antirid, masti si tratamente...nu vom mai intoarce timpul inapoi.

vreau sa vad eu persoana care spune: nu mananc decat bio (eventual hrana vie), nu respir aerul poluat de romania, nu pun pe fata decat produse 100% naturale. degeaba imi pun eu crema bio pe fata daca mananc apoi ceva procesat si ies in poluare.

sunt explozii solare, vara 40 de grade... tenul nu merita protejat de ultraviolete? sau de uscare? un spf ceva? o hidratare? tineretea are atuurile ei, dar daca nu le protejezi cumva nici nu iti vei da seama cand ai imbatranit

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#277 2011-04-07 20:01:20

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

heimdall a scris:

ai scos din context ce ti-a convenit smile
acum iar o sa se inteleaga ca daca n-ai probleme, nu folosi nimic, nici sapun (usuca), nici deodorant (e cancerigen), nici crema (dar ce nu face crema...), nici sampon (a se vedea topicul "cum sa fac sa ma spal cat mai rar pe cap, poate chiar niciodata"), nici gel intim (cauzeaza la PH) etc. etc.

eu am spus ce se aplica la mine smile ...nu generalizez si nu spun ca asta e corect ....dar asta se aplica la mine ...daca pun creme ma umplu de cosuri ...verificat ...asa ca de ce sa-mi fac singura rau cand doar e simpla demachiere si spalat cu apa (si aici subliniez ca apa de aici este foarte curata si nu-mi afecteaza tenul deloc ...acasa e uscat in draci neutral ) ajuta sa am un ten curat si sanatos ....in ultima vreme de cand fac asta (si nu pun nici un fel de fond de ten) toti imi admira tenul si imi spun ca arata perfect ....piele foarte fina si neteda ....
deci fiecare face cum stie ca e mai bine pentru el ...nu folosesc creme si masti si alte acareturi pentru ca nu am nici timp si nici  chef si nici nevoie smile
daca as avea nevoie, atunci as face tot posibilul sa imi fac timp de toate alea smile

pentru vara pentru a-mi apara tenul de radiatiile solare o sa folosesc o crema colorata cu spf 15 ca sa il protejez putin (sperand ca nu o sa ma umplu iar de bubite neutral )

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#278 2011-04-07 20:13:25

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

zicea cineva de masti sau tratamente naturale, facute in casa... cand am timp ii mai aplic si de'astea rock ma feresc de uleiuri ca am tenul destul de gras smile si imi ies si mai multe cosuri de cate am... dar un bulgare de argila cu zeama de castravete, lapte, miere de albine, diferite sucuri de la fructe  tot imi mai pun big_smile

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2011-04-07 20:14:43)

#279 2011-04-07 21:40:32

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu zic sa nu ne batem pe tema asta lol
fiecare stie cel mai bine ce tip de ten are si ce i se potriveste mai bine wink

They can because they think they can.

#280 2011-04-07 21:42:42

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Am si eu o problema. Dupa ce fac baie,dar doar dupa ce fac baie ma ustura f tare fata smile  Am incercat tot felul de creme,dar nimic. Si chestia asta dureaza 3-4 ore.
Ce as putea sa fac?

#281 2011-04-07 21:47:53

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ei, asta e, fiecare face cum considera mai bine pt ea. Dar, cum zicea si Cora, degeaba te apuci sa te ingrijesti la 50 de ani, ca nu-ti mai ajuta la mare lucru. Si daca te uiti in jur, vezi si femei ingrijite si femei neingrijite, nu suntem toate la fel.
Eu la pubertate am avut probleme mari cu tenul, m-am umplut de cosuri si de atunci m-am obisnuit sa am grija de tenul meu, ca sa nu ajung sa am fata ca o pizza. Evident ca la 12 ani nu m-am apucat sa ma dau cu creme anti-rid, ci doar ma spalam cu un gel anti-cosuri si ma dadeam cu o crema din aceeasi gama. Prima crema anti-rid mi-am luat-o doar pt ochi la 24 de ani. Sa zicem ca singurul avantaj al tenului gras e ca se rideaza mai greu decat restul asa ca inca nu folosesc crema antirid de fata, ci o crema axata pe tipul de ten.
Fond de ten folosesc dar nu zilnic. Depinde cum am chef, si daca nu e prea cald.

Cat despre masti naturiste, nu ma pricep sa-mi fac. Am o fire mai comoda si mi-e mai simplu sa iau masca din tub decat sa o prepar eu. Nu ca n-ar fi bune, cred ca sunt chiar mai bune ca-s 100% naturale. Dar pe de alta parte mie imi plac cele tip peel-off, pt ca imi curata porii mai bine si nu stiu cu ce le-as putea face in casa.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#282 2011-04-07 22:16:01

Violete.Purpurii
Diamond member

BiancaElena a scris:

Am si eu o problema. Dupa ce fac baie,dar doar dupa ce fac baie ma ustura f tare fata smile  Am incercat tot felul de creme,dar nimic. Si chestia asta dureaza 3-4 ore.
Ce as putea sa fac?

cred ca nu iti prieste apa de la robinet...ai un ten sensibil si probabil din cauza clorului din apa si ce mai e in ea te ustura cesafac

#283 2011-04-07 22:26:09

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Violete.Purpurii a scris:

BiancaElena a scris:

Ce as putea sa fac?

cred ca nu iti prieste apa de la robinet...ai un ten sensibil si probabil din cauza clorului din apa si ce mai e in ea te ustura cesafac

Si eu patesc la fel! Si exact cum a spus Vio, apa de la robinet e cauza. La mine s-a si dovedit, vara trecuta cand am plecat din oras o luna de zile si n-am mai folosit tipul ala de apa n-am avut nici probleme cu uscarea excesiva a tenului si cu usturimea aia.

Fetelor, cu ridurile de expresie ce e de facut? La 20 si ceva de ani ajung cu dungi pe frunte dar nu ele ma deranjeaza in mod special ci un rid care se formeaza de exemplu cand ma incrunt de la soare, exact asa deasupra nasului lol E urat de tot! Si acum parca nici nu mai dispare, tot acolo e neutral Sper ca nu s-a format definitiv...  supa

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-04-07 22:27:01)

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#284 2011-04-07 22:42:13

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu am si folosesc 1000 de smacuri lol Demachiant si lotiune tonica, unturi de corp, lotiuni, creme... ce vrei si ce nu vrei... Recent mi s-a pus si mie pata pe prevenirea ridurilor, mai ales in jurul ochilor. Fiindca n-am luat inca o crema pentru ochi, folosesc seara ulei de masline.. Mi-am comandat insa o crema de la Avon, sa vedem ce si cum. Ma rog, una pentru ochi si o crema de noapte.

Pentru piele catifelata va recomand din suflet un scrub temeinic pe saptamana. Face minuni!!! Eu folosesc ulei de masline amastecat cu zatul de la cafea... hjarta hjarta hjarta Este absolut genial

Poor is the man whose pleasure depends on another

#285 2011-04-07 22:46:17

Violete.Purpurii
Diamond member

leila lol mi-am adus aminte de un vecin de'al meu...cand ma intalnescu cu el ma prinde de nas lol si pe urma isi rage mana si face "bleah, iar te'ai dat cu smac? rotfl2) "

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.