|
Nu esti logat.
Demolare#1 2007-11-20 10:19:57
demolarefete am un proiect tampit la mg aprovizionarii si sunt in pom rau de tot,stie cineva vreun site cu ce acte iti trebuie cand demolezi o camera din aparatament si construiesti zid?sau daca darami camara sau debaraua mai ai nevoie de autorizatie?si pentru zid ce se poate folosi?e mai bine caramida?sau perete fals..yos in pom :-? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #2 2007-11-20 10:21:40
Re: demolareintra pe www.google.ro si dai acolo la search proiecte si demolari, si tre sa gasesti ceva.k eu am avut nevoie de un proiect, si am gasit, si park mi-aminyesc si de niste imagini si chestii din astea cu demolari.sper sa gasesti ceva. Offline #3 2007-11-20 10:36:05
Re: demolarehttp://www.mmediu.ro/legislatie/deseuri … molari.pdf Offline #4 2007-11-20 10:38:14
Re: demolarenop nu ajuta si nici google nu spune nimic ...ms oricum "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #5 2007-11-20 11:11:20
Re: demolaream dat lege constructii pe google si a iesit: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-20 12:01:07
Re: demolareda dar nu legea imi trebuie ci acte pentru demolare ...cu ce reconstruiesc zidul...ms cred ca am inceput sa ma descurc ...vedem ce iese "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #7 2007-11-20 12:04:59
Re: demolarehttp://www.adevarul.ro/articole/sparger … var/328051 Offline #8 2007-11-20 12:20:16
Re: demolarems "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|