|
Nu esti logat.
Intrebare ameteli#1 2007-11-20 13:41:10
Intrebare ameteliSalut! Offline #2 2007-11-20 13:42:54
Re: Intrebare ameteliprin excitatie banuiesc ca te referi la excitatie sexuala nu? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-21 10:41:29
Re: Intrebare ameteliEvident, la excitatie sexuala ma refer. Offline #4 2007-11-21 11:03:24
Re: Intrebare ametelipoate pt tine e evident pt noi nu chiar asa...avand in vedere ca exista mai multe tipuri de excitatie...sau sa spun altfel...cuvantul excitatie e folosit in mai multe contexte...deci in timp ce esti excitata se intampla ceva (sunteti intrerupti) si atunci ai aceste stari...am inteles corect? dar ele nu apar de fiecare data cand sunteti intrerupti...ce ma intereseaza sa stiu e dc acele "intreruperi"? de ce/cine sunt cauzate? happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-21 11:24:25
Re: Intrebare ametelinu sunt de fiecare data aceste stari, suntem intrerupti de cineva, de ceva, de un telefon, etc. nu cred ca conteaza asa de mult cauza intreruperii. Intrebarea e ce sunt aceste stari. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-21 11:26:21
Re: Intrebare ametelisunt stari emotive...ma indoiesc profund ca sunt fiziologice...pt ca altfel ar aparea si in alte contexte...si conteaza f mult natura intreruperilor... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|