homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat timp dupa ce iei anticoncept se mentine infertilitatea?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp dupa ce iei anticoncept se mentine infertilitatea?

#1 2007-11-20 14:48:32

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

cat timp dupa ce iei anticoncept se mentine infertilitatea?

buna ziua.
am luat anticonceptionale cam 1 an si jumatate.si am facut pauza,cate o luna la fiecare 6 luni,cate-o data chiar si la 3 luni, ca sa nu imi umplu organismul de hormoni.pe 1 octombrie am renuntat la ele,de tot am zis eu.si...aseara n-i sa rupt prezervativul.eu sunt in a 24 zi de la ultimul ciclu,care mi-a venit regulat,chiar daca renuntasem la pastile(de obicei stiu ca se inregistreaza o usoara intarziere a ciclului dupa ce se renunte la pastile).acum...nu as vrea sa iau pastila de a 2 a zi ptr ca stiu ca e foarte puternica.si ma gandesc ca,ca practic nu as cam avea cum sa raman insarcinata.eu nu stiu cum se manifesta organismul dupa o lunga perioada de contraceptie?se pastreaza infertilitatea sau am mai auzit ca organismul,ovarele chiar absorb totul ca un burete?sau ma gandesc ca chiar daca luna trecuta mi-a venit la timp,poate luna asta imi intarzie?nu stiu ce sa fac...nu as vrea sa iau pastila aceea care e o "bomba" cu hormoni.va rog sa ma sfatuiti,daca putei.va multumesc

#2 2007-11-20 15:01:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: cat timp dupa ce iei anticoncept se mentine infertilitatea?

mai dana22...e  greu...pt ca tu tot ai facut pe pauze...deci la tine dupa ce le intrerupi teoretic redevi mult mai rpd fertila si poti avea chiar si ovulatii multiple...nu poti sa ti cont de perioada fertila din pacate...eu una as lua postinor...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-20 15:04:56

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

dupa ce intrerupi contraceptivele nu prea merge cu metoda calendarului..e riscant..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2007-11-20 15:07:36

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

eu stiam ca at cd renunti la pastile,sansele de a ramane mai repede insarcin cresc.

Ultima oara a fost editat de cosmina07 (2007-11-20 15:07:55)

Mamica de 2 pui scumpi

#5 2007-11-20 15:10:13

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

depinde..unora le cresc sansele,altele raman mai greu..s`a mai discutat pe forum am impresia..depinde de organism

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#6 2007-11-20 15:12:18

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

va multumesc mult fetelor!m-ati convins.ma duc sa iau.asta e!nu vreau sa risc!

#7 2007-11-29 19:50:05

mony_kdulce
New member
Inregistrat: 2007-08-09

am si eu o intrebare va rog. am terminat o folie in 27nov. acum 2 zile seara am luat ultima pastila..asadar pauza 7 zile. daca am relatii sexuale neprotejate in perioada asta si prietenul meu ejaculeaza in vagin pot ramane insarcinata? ast rasp urgent va rog mult de tot...

Ultima oara a fost editat de mony_kdulce (2007-11-29 19:51:17)

Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa,dragostea nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista; nu se apara,dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora..dar gaseste placere in adevar... este intotdeuna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza.

#8 2007-11-29 19:51:59

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

nu...dak le`ai luat corect pastilele

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2007-11-29 19:52:16)

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cat timp dupa ce iei anticoncept se mentine infertilitatea?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.